Ο θάνατος του μασονάκου : Οι Σπαρτιάτες στην εξουσία


22  ΙΟΥΝΙΟΥ  9010



Σε μερικούς μήνες από σήμερα η πλέμπα αυτού του μιζεριασμένου τόπου θα συρρεύσει ξανά στα σχολεία όχι για να μάθει κάτι που δεν ξέρει, αλλά για να πολεμήσει με ψηφοδέλτια τα τεράστια και δυσεπίλυτα προβλήματα που τυραννούν τους τωρινούς και θα βασανίσουν ακόμα περισσότερο τους μελλοντικούς κατοίκους της.



H μπάσταρδη, πισωγλέντικη κυβέρνηση του Πλαστόκ πολύ δύσκολα θα συμπληρώσει δεκατετράμηνο. 14 να είναι οι ώρες τους δηλαδή. Μια ακόμη εκλογική ψωλοπαρτούζα είναι είναι πια σε απόσταση αναπνοής αλλά οι λύσεις στα προβλήματα απέχουν έτη φωτός. Εννιά μήνες κατοχικής διακυβέρνησης και ακόμα κανένας παλιόπουστας δεν έχει πάει φυλακή για το όργιο της κλεψιάς και της αρπαγής των τελευταίων δεκαετιών. Ως και αυτοί που παραδέχονται με θράσος ότι τα παντελόνιασαν χοντρά, παραμένουν απέξω. Να θυμίσω ότι ακόμα και οι βρωμοναζί κατακτητές κρέμαγαν αραιά και πού κανέναν μαυραγορίτη για ξεκάρφωμα.



Επιτροπές, παραεπιτροπές, συμβούλια της πούτσας, ειδικά δικαστήρια, βουλεύματα, παραγραφές, δικηγορίστικα πουστριλίκια και στο μπουντρούμι κανένας. Άσε που δεν υπάρχει πια μπουντρούμι. Οι φυλακές σε αυτή την χώρα-πορνείο έχουν γίνει πιο άνετες κι από το Χίλτον. Ειδική πτέρυγα για VIP πουσταράδες και όλες οι παροχές του πεντάστερου. Τηλέφωνα, ίντερνετ, γκουρμέ ντελίβερι, βίζιτες πολυτελείας, χαϊλίκια. Μόνο μπουζουξίδικο δεν τους έχουν φτιάξει ακόμα. Καλύτερα περνάει ένας ευκατάστατος στη φυλακή παρά ο μέσος πολίτης απέξω.





...Άσε που ο θεωρητικά “έγκλειστος” βγαίνει όποτε του καβλώσει. Είτε με άδεια είτε μόνιμα. Ο χοντρο-Ψωμιάδης βγήκε γιατί είχε …αναπνευστικά προβλήματα γι αυτό καπνίζει συνεχώς από τότε τα μαρκούτσια Μοντεκρίστο των 20 πόντων. Ο δε μιζο-Λούβαρης είχε αποφυλακιστεί ως …ετοιμοθάνατος κι έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε και κοντεύει να μας θάψει όλους η ρόμπα. Και αυτοί είναι η ψιλικοκό κατηγορία, η Γ΄ εθνική του εθνικού ενδύματος. Η Β΄ εθνική, οι παλτόρομπες κάνουν βόλτες στις επιτροπές παραγραφής για να γράφουν παπαριές οι δημοσιοκάφροι και για να γίνεται το αλισβερίσι και να συσφίγγονται οι δεσμοί της διαπλοκής. Την Super League όμως των κλεφταράδων, τις κουρτινόρομπες που έχουν όλο το ψητό, δεν την αγγίζει κανείς. Εδώ οι τέκτονες δεν κάνουν τον κόπο ούτε να παρουσιαστούν στα δικαστήρια. Απολογούνται με υπομνήματα. Δηλαδή ο ψεύτης που τους εκπροσωπεί πάει στον δικαστή ένα κωλόχαρτο και του λέει “σκουπίσου μαλάκα με αυτό και μετά τράβα το καζανάκι. Κι άμα έχεις απορίες, ζήτα εξηγήσεις από τον αρχιποδίτσα, τον προϊστάμενό σου.”



Γαμημένη φάρα των δικηγόρων και των οικονομολόγων. Άχρηστοι ψευταράδες και ληστές κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν. Άθλιοι παπατζήδες ψευτο-επιστήμονες που βρήκατε την αγελάδα της πολιτικής και αρμέγετε τη χώρα καθ’ υπόδειξη των μαέστρων με τις ποδίτσες και τα σπαθάκια. Παλιόπουστες, να εύχεστε να μην αλλάξει η σκατοκατάσταση που έχετε στήσει. Να παρακαλάτε η κωλοχιλιοπαρμένη χούντα σας να κρατήσει άλλα 100 χρόνια. Όμως χλωμό το κόβω κάτι τέτοιο. Αργά ή γρήγορα, τα κομμένα κεφάλια σας θα κυλάνε κατά χιλιάδες στον κατήφορο έξω από την Μεγάλη Βρετανία. Το αίμα θα πλημμυρίσει την πρωτεύουσα της ανομίας.



Ο γιός του πρώην βαρκάρη και η ψωλέτα του θέλανε να χορέψουν τουρκοτσιφτετέλια στο κατάστρωμα του θωρηκτού. Του ίδιου θωρηκτού που άμα το άφηναν οι ρουφιανοσύμμαχοι θα γκρέμιζε με τις κανονιές του το σαράι του τελευταίου Σουλτάνου. Και βγήκε να μας πει η σκατομαμά του τρίφλωρου ότι έχουμε ανάγκη από ψυχίατρο. Άντε γαμήσου μωρή τσιτωμένη λέρα ! Δεν θέλουμε ψυχίατρο, τα κεφάλια σας θέλουμε καρφωμένα σε παλούκια, άθλιοι τσίπηδες τύραννοι κοτζαμπάσηδες που τα έχετε κάνει όλα πουτάνα !


Χαράς το πράγμα θα μου πείτε, εδώ γίνεται της καραγαμιόλας, το πάρτι των ξεκωλιάρηδων φτηνο-ψωλέμπριτις μας μάρανε;


Όλα μας μάραναν, γαμώ τα πορνοσπίτια τους ! Και ο βρωμο-γιάνκης πρωθυπουργοπράκτορας που δεν μπορεί να πεί πέντε λέξεις στα ελληνικά χωρίς να κάνει λάθος, και ο προεδρικός απατεώνας που το παίζει οσία, και η βρωμερή αντιπολίτευση με τους χατζηπούστηδες και τις ρουφήχτρες που παριστάνουν τους πατριώτες, και το παπαδαριό που κάνει την πάπια και καβουρεύει τα γρόσια, και οι “επιχειρηματίες” που πληρώνουν αβέρτα δημοσιεύσεις για το πόσο έντιμοι είναι, και τα σκουπίδια που ψηφίζουν και συντηρούν στην εξουσία όλους αυτούς τους τυράννους. Και περισσότερο από όλα η αλαζονεία της άρχουσας συμμορίας και η σιγουριά της ότι θα επιπλεύσει.



Θυμάμαι που είχα πάει πιτσιρικάς έντεκα χρονών στο μπουντρούμι που είχαν βάλει οι τότε ρουφιάνοι τον Κολοκοτρώνη, στο Παλαμήδι. Έχοντας τότε πλήρη άγνοια από ιστορία, πολιτική και συμπαντικό μαγνητισμό είχα φορτώσει μονάχα από την δύναμη της ενέργειας που ελλόχευε στο σκοτεινό κελί. Έκανα αηδιασμένος στην άκρη τους συμμαθητές μου που μουρμούριζαν στο σκοτάδι μαλακισμένα σχόλια και πετάχτηκα έξω στο προαύλιο του κάστρου. Εκεί άρχισα να ρίχνω μπινελίκια σαν δαιμονισμένος σε όποιον έβρισκα μπροστά μου χωρίς να ξέρω ΠΟΙΟΣ μου έφταιγε ακριβώς. Όμως ήξερα από ένστικτο πολύ καλά ΓΙΑΤΙ έφταιγε.


Τώρα ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος φταίει γι αυτό το χάλι. Για το ότι οι τοκογλύφοι ξεσκίζουν την εθνική κωλοτρυπίδα από το 1821. Οι υπαίτιοι έχουν ονόματα και διευθύνσεις κι ας παριστάνουν τους αόρατους. Ζούν ανάμεσά μας. Τα μαγικά γυαλιά κυκλοφορούν τζάμπα στο διαδίκτυο.




Πώς το είχε πεί η φρυδάτη αδερφάρα; “Επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;”


Να σου πώ εγώ μωρή πεθαμένη λούγκρα ποιος, που πάντα έκανες ότι δεν ήξερες ποιος στον σφύριζε κάθε φορά που ήσουν στα τέσσερα.


ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ οι μαλάκες που σημειώνουν σταυρούς στα παλιόχαρτα ούτε και οι παραλήπτες των σταυρών.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ αυτοί που κλέβουν καθημερινά τα λεφτά του πολίτη και το μέλλον των επόμενων γενεών.

Οι ληστές κάνουν κουμάντο.

Οι απατεώνες εξωτερική πολιτική.

Οι λωποδύτες κρατικές προμήθειες.

Οι παπατζήδες εθνική άμυνα.

Οι ανεπάγγελτοι νομοθετούν κατά παραγγελία.

Οι ολικά διεφθαρμένοι σχεδιάζουν την ηθική.

Τα λαμόγια πλάθουν το μέλλον.

Και οι σκοτεινοί τους παίζουν όλους αυτούς τους παραπάνω χατζηαβάτηδες με τα σχοινάκια σαν μαριονέτες.


Το χειρότερο είναι ότι το ίδιο ακριβώς σενάριο κυριαρχεί παγκοσμίως. Οι μεγαλοτοκογλύφοι και οι συνεταίροι τους λήστεψαν τις οικονομίες των πολιτών όλης της γής και τώρα ζητάνε και ενίσχυση για να μην καταρρεύσουν.



Κάποιοι πανηλίθιοι πολίτες μιλάνε για μείωση των λαμογιών από 300 σε 200.


Σοβαρά ρε μαλάκες; Δεν μου εξηγείτε ποια θα είναι η διαφορά του να έχεις 200 παλιόπουστες στο κωλάδικο της πλατείας Συντάγματος αντί για 300 βρωμόπουστες; Τις ίδιες πουστιές θα κάνουν και 10 κωλοτρυπίδες να μείνουν από δαύτους. Η Μαύρη Φατρία είναι υπέρ του άμεσου τριπλασιασμού των βουλευτών. Να γίνουν 900. Μπάς και επιταχυνθεί το ξεχαρβάλωμα αυτού του καρνάβαλου. Όμως αλλού είναι το πρόβλημα.




Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η ριζική ανατροπή. Ξήλωμα όλου του παλιού κόσμου, ξερίζωμα και κόψιμο των πλοκαμιών του. Το ετοιμόρροπο μπουρδέλο μας δεν σηκώνει πια βαψίματα, στοκαρίσματα και μερεμέτια. Θέλει γκρέμισμα εκ θεμελίων και χτίσιμο από την αρχή με σωστά υλικά.


Η άρχουσα συμμορία των ληστών δεν πρόκειται να αυτοκαταστραφεί ή να αυτοκτονήσει. Ούτε να μετανοήσει και να ξαναγίνει η μόνη παρθένα στην Τρούμπα. Αυτό ξεχάστε το, παλιομαλάκες, αιώνιοι δούλοι. Δεν παίζει. Τα είδατε τα τελευταία μέτρα: Στραγγαλισμός του εργαζόμενου και λεφτά στους σαπιοκοιλιάδες γιατί αυτά που έχουν κλέψει δεν τους φτάνουν. Θέλουν και τις ψυχές μας τώρα. Πλήρες ξεπούλημα της χώρας και των κατοίκων της για ένα κομμάτι ψωμί στις ορδές των διεθνών τοκογλύφων και προετοιμασία για την στυγνή καταστολή της εξέγερσης.







Η παραμύθα μέσω των σάπιων και ΔΟΛίων ΜΜΕ συνεχίζεται: “Δεν θα χρεοκοπήσουμε” . Να σας πω όμως εγώ τι γίνεται στην πιάτσα : Εφορίες, ΙΚΑ, Σύκα και Μαρίκα στέλνουν τόνους χαρτούρες σε οφειλέτες που αδυνατούν να πληρώσουν εδώ και 10 χρόνια. Είτε γιατί χρεοκόπησαν χωρίς να φταίνε, είτε γιατί τα βούτηξαν και τα έβγαλαν έξω, είτε γιατί απλά τα έφαγαν με τις ξεκωλιάρες και δεν τα έχουν. Η ουσία είναι ότι αυτά που εμφανίζουν τώρα ως “έσοδα προς είσπραξη” οι ύαινες του Πλαστόκ και του ΔΝΤ είναι ανύπαρκτα ή έχουν παραγραφεί ! Αν δεν πληρώθηκαν εδώ και 10 χρόνια, δεν πρόκειται να πληρωθούν ούτε τώρα. Αυτό σας το εγγυώμαι. Ακόμα και αυτοί που έχουν να πληρώσουν τρέχουσες οφειλές, τις καθυστερούν επίτηδες. Τα έχουν πάει έξω και περιμένουν αγορασμένοι σε δολάριο, γιέν και ελβετικό φράγκο. Η χρεωκοπία είναι μπροστά μας και δεν θα ‘ναι μόνο 300 τα τελικά δις της. Όλοι περιμένουν να πέσει η βαλανιδιά για να προμηθευτούν τα ξυλάκια τους.



Ακόμα και το κουρελοσύνταγμα το λέει ξεκάθαρα : Οι πολίτες οφείλουν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας όταν η ύπαρξη ολόκληρης της πολιτείας απειλείται. Δεν υπάρχει πια ειρηνικός τρόπος να ανατραπεί η οικονομική χούντα και τα αφεντικά της του μασονικού ΔΝΤ. Η τυραννία πρέπει να ανατραπεί όσο υπάρχει ακόμα χρόνος και μάλιστα βίαια. Πρέπει να αντιμετωπιστεί ακαριαία ως θανατηφόρα αρρώστια. Ως γάγγραινα. Τα σάπια μέλη πρέπει να κοπούν άμεσα και να καυτηριαστούν. Η αυθεντική επανάσταση δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε κωλώνει από προβοκάτσιες. Ξεσπάει ξαφνικά και αυθόρμητα σαν καταιγίδα και τα παρασύρει όλα.





Πρέπει να πέσουν κεφάλια. Η κάθειρξη δεν συνίσταται και δεν αρκεί ως τιμωρία για τέτοιου βεληνεκούς προδότες. Μέσα από τις φυλακές θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα γιατί θα τους βγαίνει όλη η κακία που έχουν αποθηκευμένη στο βρωμερό φιδίσιο αίμα τους. Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πρέπει να μπούν μέσα που δεν φτάνουν όλες οι φυλακές της χώρας πολλαπλασιασμένες επί δέκα. Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να λυντσαριστούν κάποιοι προδότες ευθύς εξαρχής από τους πολίτες για να μπουν τα πράγματα στη σωστή προοπτική. Όμως το ξεπάστρεμα των νταβατζήδων δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός. Αλλού είναι η ουσία.


Το πρώτο που θα πρέπει να αλλάξει είναι το πολίτευμα. Αρκετά πιά με αυτό το ψωλοχυμένο τερατούργημα που αποκαλείται “κοινοβουλευτική δημοκρατία”. Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από αυτό το αίσχος είναι οι μασονομαφιόζοι των βρωμερών πολυεθνικών και οι τύραννοι της πολιτικής και του χρήματος.



Ίσως ήρθε η ώρα, αυτή εδώ η ταλαιπωρία να ξαναγίνει η μόνη Άμεση Δημοκρατία του πλανήτη. Να τους αλλάξει τα γαμημένα φώτα γιατί τρεμοπαίζουν. Χρειάζεται Κυβερνήτης για 2 χρόνια με απόλυτη εξουσία που να απορρέει από δημοψήφισμα 20 τουλάχιστον σημείων. Με άμεση και συγκεκριμένη εντολή των πολιτών για όλη την γκάμα των αλλαγών που πρέπει να γίνουν και για την ανήλεη δίωξη των εγκληματιών σε λαϊκά δικαστήρια. Και να είναι υπεύθυνος ποινικά και ο ίδιος για όσα θα πράξει ή θα παραλείψει να πράξει.



Αυτοί που θα αναλάβουν την εξουσία θα πρέπει να αποφύγουν τις υποσχέσεις, τις πολλές κουβέντες και τις δημόσιες εμφανίσεις. Έργα χρειάζεται ο τόπος και το πρωτεύον έργο είναι το ξεκαθάρισμα. Έργα δεν μπορεί να κάνει κανένας που ξημεροβραδιάζεται στα γεύματα στα δείπνα και στις δεξιώσεις αυτών τους οποίους πρέπει να στείλει στη φυλακή.



Και ύστερα τι αξία έχουν οι υποσχέσεις; Να πεί κανείς ότι θα εκσυγχρονίσει τη χώρα και ότι θα την φέρει στο επίπεδο των πιο προηγμένων χωρών του κόσμου; Αυτό είναι πολύ δύσκολο αντικειμενικά, αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα.


Το εύκολο το φτύνω.

Το δύσκολο με αφήνει ψιλοαδιάφορο.

Αυτό που με ιντριγκάρει είναι το –φαινομενικά- ακατόρθωτο.



Όχι το να κάνεις την χώρα να πλησιάσει αγκομαχώντας τις υπόλοιπες προηγμένες πούστρες, ούτε να την φέρεις στην ίδια ευθεία μαζί τους. Ο άθλος είναι να την πάς 200 χρόνια στο μέλλον. Όχι στο σκοτεινό καταπιεστικό μέλλον που σχεδιάζουν οι μασόνοι, αλλά στο μέλλον που αξίζει ο άνθρωπος. Στο φώς. Καλά είναι να γίνει αυτό με την πειθώ. Όμως όταν τα λόγια πέφτουν στο κενό, η κοφτερή λάμα είναι το καλύτερο επιχείρημα.




Τέρμα τα κοινοβούλια, τα συμβούλια, οι επιτροπές, τα σκατοκόμματα και τα αλλαξοκωλίκια. Η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη με ΑΡΧΙΔΙΑ. Έναν Κινγκιννάτο. Όχι σκουπίδια και λεκέδες τύπου Γιωργάκη και Κωστάκη, ούτε σκύβαλα τύπου Παπαγαμίκου και φρυδάτης αδερφάρας. Η χώρα χρειάζεται έναν τρελό. Κάποιον που να τα σπάει από κάθε άποψη. Έναν άνθρωπο που θα είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την ζωή του σε μια απίστευτη ζαριά. Όχι σε ρώσικη ρουλέτα αλλά σε ελληνική που θα κάνει την ρώσικη να φαίνεται παιδικό παιχνιδάκι. Αντί να εισάγει μια σφαίρα στον άδειο μύλο, να εξάγει μία από τον γεμάτο. Και να γυρίζει τον μύλο και να τραβάει την σκανδάλη με το όπλο στον κρόταφο δέκα φορές την ημέρα επί 1000 ημέρες. Και να βγαίνει ζωντανός συνέχεια και να τους γαμεί το μουνί της οικογένειάς τους.



Χρειαζόμαστε κάποιον που να πιάσει γερά το τιμόνι και να σανιδώσει το γαμημένο γκάζι. Κάποιον που να επιδιώξει να σαρώσει με τις μπουλντόζες όλο τον συρφετό των ρουφιάνων και των μασονόδουλων. Κάποιον που να είναι αποφασισμένος να κόψει μασονικούς λαιμούς και να λιώσει πολιτικές κατσαρίδες χωρίς έλεος. Αρχίζοντας από πάνω και προχωρώντας όσο κάτω χρειαστεί. Κάποιον που να μην τον ενδιαφέρει ούτε το χρήμα ούτε η δόξα αλλά μόνο το έργο.



Ύστερα, δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από τρείς τέτοιοι αλαφροΐσκιωτοι στην Ελλάδα σήμερα. Κι ούτε ένας στην Ευρώπη ολόκληρη. Ίσως να υπάρχουν δύο στην Άπω Ανατολή και κανά πεντάρι ακόμα σκόρπιοι σε όλο τον πλανήτη.



Αν τους μαζέψεις αυτούς τους τρεις διαχρονικούς Σπαρτιάτες και τους βάλεις επάνω, αυτή η χώρα-αραμπάς θα γίνει πύραυλος.



Ένα προς κάτι δισεκατομμύρια παίζεται αυτό.




Όμως είναι η μόνη θεραπεία για την επιβίωση της ετοιμοθάνατης κοινωνίας και για την αποτροπή της γενοκτονίας που έχει αρχίσει. Όλα τα άλλα είναι γαμημένες ασπιρίνες. Καλύτερα να πεθάνουν δέκα ή εκατό χιλιάδες τώρα, παρά όλοι μας στα επόμενα δέκα χρόνια.




Το θεμελιώδες αυτή την εποχή είναι η ενότητα και η σύμπνοια γιατί οι εχθροί που καραδοκούν είναι πολλοί, οι εποχές κρίσιμες και τα σχέδια των σατανικών κέντρων άθλια. Όμως είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα ακολουθήσει σε θυσίες μια δειλή, ανίκανη και πουλημένη ηγεσία όπως η σημερινή. Η βρωμερή δουλειά του Πλαστόκ πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Σε μερικούς μήνες η πλήρης διάλυση της πολιτείας και ο εθνικός διχασμός θα είναι γεγονός.



Οι Βαβύληδες και οι λοιποί χατζηπαλιόπουστες, χαίρονται γιατί νομίζουν ότι οι πελάτες θα ξαναγυρίσουν στα σκοτεινά μαγαζιά του Αδονάι . Αλήθεια παλιόπουστες, μήπως έχετε εντύπωση ότι σας ξεχάσαμε; Όλοι σας θα πληρώσετε. Κι εσείς και οι πνευματικοί σας νταβατζήδες. Καμιά παραγραφή, κανένας οίκτος, κανένα έλεος. Αναδρομική τιμωρία για όλα τα καθάρματα. Θα σας βρούμε και στο πιο σκοτεινό βρωμομοναστήρι. Να δούμε τότε αν θα σας σώσει ο δαίμονας που προσκυνάτε.



Το ξαναλέω: Μία είναι η λύση: Οι Σπαρτιάτες στην εξουσία. Λέγοντας Σπαρτιάτες δεν εννοώ αυτούς που πίνουν τον φραπέ τους στην Σπάρτη και ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Λακωνίας. Εννοώ εκείνους που αισθάνονται αυτάρκεις με τα λίγα. Με αυτά που έχουν και δεν τα χρωστάνε. Αυτούς που δεν επιθυμούν να ανταλλάξουν τον πλούτο της ζωής τους και του χρόνου τους με τα αναλώσιμα σκατά που διαφημίζουν οι τοκογλύφοι των ψυχών στα πορνοκάναλα.



Αυτούς θέλουμε για μερικούς μήνες. Για την μεταβατική περίοδο. Για να σπάσουν με σφυριά τα κεφάλια των προδοτών και να τους στραγγαλίσουν με τις ίδιες τους τις μεταξωτές γραβάτες. Για να ξεπλύνουν με αίμα την προδοσία.


Και οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι τελευταίοι Εφιάλτες και με τις οποίες παρέδωσαν την χώρα στους Αγγλοεβραίους τοκογλύφους και στα δικαστήριά τους;



Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αξία θα έχουν αυτά τα κουρελόχαρτα, όταν τα κορμιά αυτών που τα υπέγραψαν θα αιωρούνται άψυχα στις κρεμάλες έξω από το καμένο κοινοβούλιο.



Τώρα θα θερίσετε αυτό που σπείρατε, γαμημένοι ! Αυτό που σπέρνετε 200 χρόνια τώρα.




Όλος ο πλανήτης είναι καταχρεωμένος. Χρωστάει τον κώλο του, αλλά σε ποιόν; Στους γαμημένους τοκογλύφους που ετοιμάζουν τον τρίτο παγκόσμιο για να μας θάψουν όλους. Γι αυτό κόψτε τους τα κεφάλια τώρα. Ξαπλώστε τους στην κεντρική λεωφόρο και λιώστε τους κάτω από τις ερπύστριες ενός καταληφθέντος τάνκ ή απλά μπουγελώστε τους με αμόλυβδη και κάψτε τους ζωντανούς.





Στην πιο πολιτική ταινία που βγήκε από τις ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια, το “Ζούν Ανάμεσά Μας” (“They Live !”) του Τζών Κάρπεντερ, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο καραμπινοφόρος Nada μπαίνοντας μέσα στην τράπεζα λέει το ζουμί:
“ …Ήρθα εδώ να μασήξω τσίχλα και να γαμήσω κώλους …Και έχω ξεμείνει τελείως από τσίχλες. ”





Λύσεις συναίνεσης δεν υπάρχουν πιά. Το 1990 θα μπορούσε να βρεθεί ίσως κάποια φόρμουλα. Τώρα είναι πολύ αργά. Τα πράγματα οδηγούνται νομοτελειακά στο χάος και στην αμείλικτη σύγκρουση. Όπου κερδισμένος θα είναι αυτός που θα δείξει το λιγότερο έλεος. Η ισχυρότερη φράξια θα επικρατήσει προσωρινά και μετά θα δώσει την θέση της στην πιο ανελέητη.



Η ζωή είναι παντελώς άχρηστη αν δεν την θυσιάσει κάποιος όταν πρέπει και όπως πρέπει. Όσο για το χάος, αυτό είναι το φυσικό περιβάλλον των Σπαρτιατών. Και η ζούγκλα το εξοχικό τους. Ο πόλεμος που οι άλλοι τρέμουν είναι το οξυγόνο τους.



Εσείς τύραννοι μαζέψτε διαμάντια και πολύτιμες πέτρες. Στο μόνο που θα σας χρειαστούν θα είναι στο νεκροστόλισμα. Στην ταφή σας.



Αν και εφόσον το πτώμα σας επιδέχεται αναγνώριση.



Από το λυκαυγές της ιστορίας, η πιο χρήσιμη πέτρα παραμένει το ακόνι.

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίχ΄τα Ντε Σαντ και πλησιάζει η ώρα γαμω την πουτάνα τους


Λυσίμαχος

Ανώνυμος είπε...

Αντί για 300 Σπαρτιάτες μας κυβερνούν 300 πούστηδες. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ανώνυμος είπε...

οι σπαρτιατες είχαν ενα πολύ ωραίο σχήμα για τους τυπάκους που ήθελαν εξουσία...

3 απλούστατοι όροι

1) παραδίδεις όλη την περιουσία σου και απαγορευεται να κάνεις και άλλη!

2) παίζεις εκεί για 1 χρόνο και μετά πας στον παγκο...

3) στο τέλος θα σε θεωρήσουμε εξαρχής ενοχο! και εσύ θα πρέπει να αποδειξεις οτι είσαι αθώος...

απλα, κατανοητά, δημιουργικα

μετά απο αυτούς τους 3 όρους, μόνο πραγματικα παρανοικός επιθυμούσε κάτι τέτοιο...

1000 έτη μπροστα ήταν

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες

Όμως μήπως περιμένεις και εσύ από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα;

Εσύ τι κάνεις;

Και τι θα κάνεις όταν ξεσπάσει η βία όπως λες;

Μήπως θα την αράξεις στο πληκτρολόγιο ενώ οι άλλοι θα πολεμάνε;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Τελευταίε ανώνυμε,

... Ευχαριστώ για την πάσα.

Όσο περνάει από το χέρι μου, ούτε φίδι θα μείνει, ούτε γαμημένη τρύπα.

Αυτό το πάρτι μόνο νεκρός θα το χάσω και δεν σκοπεύω να πεθάνω ακόμα.


Αν είσαι με τους Σπαρτιάτες, ακολούθα, αν όχι, κάνε στην άκρη γιατί θα σε πατήσουν...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Και νέο ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ των αγγλοεβραιοαμερικάνων για να προστατέψουν την επένδυσή τους: Τη χούντα του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΡΙ ΠΡΟΔΟΤΗ

ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ !

ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ !

kostakoutas είπε...

Αναρωτιέμαι, ποιους 3 Σπαρτιάτες έχεις κατά νου;..

axinosp είπε...

Μάρκο ξεχάστηκα και δεν πρόσεξα την νέα σου ανάρτηση .
Την ανεβάζω τώρα !!
Την επόμενη φορά ρίξε κανα e-mail άνθρωποι είμαστε και αυτά που γράφεις δεν πρέπει να τα χάνουμε !!

Ανώνυμος είπε...

μετα το μαζιώτη,μετά τις τσόντες (τζούλια και ντούβλη), μετά τη δολοφονία των 3 είχαμε δολοφονία με εξειδικευμένο τρόπο.

Έχουμε δηλαδή 3 τρομοκρατίες και 2 τσόντες...
΄

axinosp είπε...

Σε έκανε λινκ και ο Πιτσιρίκος
http://pitsirikos.net/

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μάγκα!!!
Και μπράβο ξανά που πιάνεις το "They Live"
Μαζί σου!!!
Έτσι! έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!
Ο λαός θα νικήσει!

Ανώνυμος είπε...

re file mipws to xaneis ligo? lewgw twra..

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΕΝΕΑΣ Α Β ΚΑΙ Γ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαρκοκόπανε, αρχίδια κλάνεις ρε ή μόνο τον παίρνεις;

Ανώνυμος είπε...

Από όλη αυτή την παράνοια που περιγράφεις στην καλύτερη περίπτωση θα προκύψει ένας νέος Στάλιν ή ένας νέος Πινοσετ.

Και εγώ θα ήθελα να έβλεπα τα 300 σκυλιά του μπουρδέλου να εξαφανίζονταν από προσώπου γης αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι η βία γεννά παράνοια και η παράνοια περισσότερη παρανοϊκή βία.

Ανώνυμος είπε...

Ε τότε - ρε συ προηγούμενε Ανώνυμε - να κάτσουμε να κλωσάμε τ'αυγά μας και να μας τα βουτάνε μετά αυτοί. Τουλάχιστον οι Αργεντίνοι τους ξεφορτώθηκαν. Δηλαδή τι είναι αυτό που "γεννάνε" οι πολιτκοί (λάθος, οι μασονίσκοι, η "φατρία" αυτής της κλίκας); Ειρήνη και ευημερία;

Ο παραπροηγούμενος δεν πρέπει να ονομάζεται "Ανώνυμος" αλλά "Μπήχτης" ή στην καλύτερη περίπτωση "Πασόκος" (αφού φαίνεται ότι η τωρινή κατάσταση δεν τον απασχολεί, ούτε τον αγγίζει)

λούγρα είπε...

Γιατί τόσος ρατσισμός προς τους ομοφυλόφιλους;

Ανώνυμος είπε...

Μαγκα μου τόσο θυμωμένη ανάρτηση είχα καιρό να διαβάσω..από την αρχή μέχρι το τέλος με βρίσκεις σύμφωνο!!!!!
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους σε αυτή τη γαμήμενη την χούντα την οποια ζούμε..
Κάτι που θ αλλάξει εκ βάθρων τις ριζωμένες αντιλήψεις οτι ο πλουτισμός και η επιδειξη χρήματος και αλαζονείας είναι ο δρόμος της επιτυχίας..
Το όραμα της επιστροφης στις αξίες της αρχαίας Σπάρτης σε κάποιους θ ακούγεται αστείο..μα είναι τόσο επίκαιρο.. γιατί έτσι όλα αυτά που μας παρουσιάζουν σαν στόχους ζώης και για τα οποία θα δουλεύουμε σαν δουλοι τους μια ζωη θα πάψουν να έχουν αξία..
Επιστροφή στην παιδεία,στην γνώση και στην δια βίου εκπαίδευση όπως την όρισαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι..να μην γινουμε σαν αυτους αλλα να επιδιώξουμε να γίνουμε καλύτεροι απο αυτους..και όπως είπες και εσύ να ειμαστε 200χρόνια μπροστά απ αυτούς..να ορίζουμε εμείς την μοίρα μας!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε γιατί δεν μας το λες ότι γουστάρεις κάποιο καραβανά για να μας σώσει;
Είσαι άτυχος όμως αφού ο ψυχασθενής Παπαδόπουλος πέθανε και τα δυό-τρία ραμολιμέντα (Παττακός κι άλλα αρχίδια) που ζουν ακόμα τα κάνουν απάνω τους.
Αν σε εμπνέει ο Καρατζαφύρερ πέστο μας και μη ντρέπεσαι.
Το άσχημο είναι πως βρέθηκα εδώ, στο εμετικό σου κείμενο, μέσω του λινκαρίσματος που σούκανε ο ¨πιτσιρίκος¨ και ο οποίος τελευταία άρχισε να χάνει λάδια-και κρίμα γιατί τον συμπαθώ πολύ.

*******

Ένας αριστερός που δεν περιμένει ένα σωτήρα, αλλά που μάχεται για μια κοινωνία που το ΕΓΩ θα είναι απαγορευμένη λέξη και το ΕΜΕΙΣ θα κυβερνάει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μουνοπανο 8 και 13, τιποτα δεν καταλαβες βρωμερη κουμουνα.
Ο μαγκας αυτος ψαχνει στο Πανθεον να βρει τον ΗΡΩΑ που θα πει..μπαστα...ως εδω και τερμα!
Εαν δεν καταλαβαινεις ρε καθικι απλυτο, ξοφιμι του ΠΑΜΕ, ολοι μας ψαχνουμε για εναν Ντε Πιετρι τον Ιταλο που γαμησε ολους τους βρωμοκωλους Μαφια, Βατικανο, Φασιστες και περισσοτερο τα σοσιαλκουμουνια σαν και σενα Αριστερε του βοθρου.
Ο σοσιαλκλεφτης Κραξι ψωφησε στην αυτο-εξορια.
Και επειδη απο το υφος που γραφεις πρεπει να εισαι τουφεκακι δλδ μαλακιστιρακι, μαθε λοιπον οτι αυτος ο ανθρωπος οταν τελειωσε την επιχειρηση ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του φιλαγανε το καβλι να κανει κομμα και αυτος τους ειπε να πανε να γαμηθουν.
Αυτον τον Σπαρτιατη εννοουμε ρε παλιοπουστα και οχι κατα αναγκη τους βρωμοποδαρους της χουντας.
Αντε γαμησου τωρα αριστερη αδερφη και να πεις ενα ευχαριστω σε αυτα που εμαθες αποψε.

kostakoutas είπε...

Αυτοί οι 3 έχουν όνομα; Να ξέρουμε να τους στηρίξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορούσανε όλοι οι Έλληνες να διαβάσουν αυτή την ανάρτηση, από την επόμενη μέρα, η Ελλάδα θα έβαζε τα θεμέλια για μια νέα αυτοκρατορία!
Απλά, συγχαρητήρια για το ασύληπτο κείμενο!

Andreas είπε...

Το καλύτερο κείμενο που έχω διαβάσει σε blogs.
Επιτυχημένος συνδιασμός
1. χιούμορ
2. πραγματικής αποτύπωσης της πραγματικότητας
3. σκληρής γλώσσας εκεί που χρειάζεται

Καλή συνέχεια

Andreas είπε...

... Sorry

remove ( "πραγματικότητα", second line)

.. πλεονασμός λόγω προχωρημένης ώρας

Ανώνυμος είπε...

Α γαμίσου άθεο κομμούνι

θα σας πυροβολήσουμε όλους πριν πιασετε τα κονσερβοκούτια αλήτες

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν...

Εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έδωσαν το αίμα τους παλεύοντας με τυραννίες για να απολαμβάνουμε εμείς οι άχρηστοι κάποια ουσιώδη δικαιώματα.

Τώρα το διαρκές κατεστημένο τα παίρνει πίσω ένα-ένα, αντικαθιστώντας τα με καθρεφτάκια και χάντρες.

Όποιοι θέλουν να γυρίσουν και το άλλο γαμημένο μάγουλο στους νταβατζήδες, με γειά τους με χαρά τους. Να πάνε να γαμηθούν! Αλλά να μην περιμένουν ότι θα κάνουμε όλοι το ίδιο, ούτε ότι δεν θα τους πάρουν τα σκάγια...

Αν η βία της άρχουσας ληστοσυμμορίας ενταθεί και απειλούνται άμεσα οι ζωές μας, δεν έχουμε καμιά άλλη επιλογή από το να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Οι ηγέτες και οι ήρωες βγαίνουν μόνο στα δύσκολα χρόνια. Τότε που ακόμα και ο μέσος άνθρωπος αποδίδει πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητές του. Δεν ξέρω αν θα είναι τρείς ή εκατόν τρεις, ούτε ποιοί θα είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα ξεφυτρώσουν μέσα από τον θυμωμένο πλήθος και ότι δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με τα σκουπίδια που κυβερνούν τώρα.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Υ.Γ. Όταν οι αριστεροί σε αποκαλούν φασίστα και οι δεξιοί κομμούνι σημαίνει ένα πράγμα: ότι δεν ανήκεις σε κανένα τους και αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται.

Unknown είπε...

καλά τα λες, μάρκο ντεσαντ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το κείμενο!
Πόσο πολύ με εκφράζει... όπως και τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα νομίζω..
Μήπως ήρθε η ώρα μας...?

Βασιλης Αντ είπε...

Απαντηση στον θεοσεβουμενο ανωνυμο,
(27 Ιουνίου 2010 2:14 π.μ.)
απο προηγουμενο αρθρο του Μαρκου.

http://mavrifatria.blogspot.com/2010_04_01_archive.html
Όπως είπε και ο νταβραντισμένος Κόναν στο απόκρυφο κατά Μάρκο Ντε Σάντ χειρόγραφο της Κιμμερίας :


" Ο φόβος πριν τη μάχη είναι κάτι συνηθισμένο όσο και ανώφελο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσοι είναι οι εχθροί μου ούτε ποιοι είναι. Ξέρω που βρίσκονται και θα πάω να τους κόψω τα κεφάλια… Αν είναι πιο δυνατοί από μένα, ας κόψουν το δικό μου. Δεν περιμένω οίκτο από δαύτους και δεν σκοπεύω να δείξω ούτε εγώ… Τις προσευχές και τα θυμιατά ας τα κάνουν τα γυναικόπαιδα… Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά και θα την κάνω σωστά. Για τα υπόλοιπα αδιαφορώ… Αν ο θεός είναι μαζί μου, καλύτερα γι αυτόν. Αν είναι εναντίον μου, καλύτερα για μένα… Θα έχω μια κωλοτρυπίδα παραπάνω να γαμήσω..."

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, συμφωνώ απόλυτα.
Δεν γνώριζα το μπλόγκ σας και ήρθα εδώ απο τον...Κ.Καββαθά!

Παρεπιμπτόντως, το ντε Σαντ το διάλεξες τυχαία?

Ο μαρκήσιος ήταν ξεκωλιασμένος ανώμαλος, αλλά και απο σπόντα μεγάλος φιλόσοφος: Ο πρώτος που κατάλαβε πως οι συνειδητά κακοί άνθρωποι είναι πιά οι μόνοι που ξέρουν τι κάνουν, όλοι εμείς οι άλλοι οι "καλοί" ακολουθούμε τυφλά συμβάσεις, είμαστε ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ.

Καιρός για αφύπνηση.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς...

http://nofairgame.blogspot.com/search/label/DE%20SADE

Άναυδος είπε...

Μαρκο Ντε Σαντ κι εσείς ωρέ ανώνυμοι,
δεν «πλησιάζει η ώρα γαμω την πουτάνα τους» καμιά.
Μήτε ακόνια να τροχάτε, και βάλτε στα θηκάρια.

Η διαφθορά αγαπητές μου συντοπίτισσες έχει ποτίσει τόσο ρίζα που δεν υπάρχει ούτε δικός μας συγγενής πια να σηκωθεί μαζί μας να κάνει κάτι.
Πριν γίνουν όλα αυτά είχαν φροντίσει να πιάσουν όλες τις μεριές, μέχρι και τον ψιλικατζή της γωνίας.
Γι' αυτό τώρα, κάντε βούβα και άντε για ύπνο, είναι όλα ήδη τελειωμένα.

Ανώνυμος είπε...

+Ασμοδαίος+

"...Όταν οι αριστεροί σε αποκαλούν φασίστα και οι δεξιοί κομμούνι σημαίνει ένα πράγμα: ότι δεν ανήκεις σε κανένα τους και αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται..."

Εεεεετσι, ακριβώς έτσι!!!

Ξέρετε πόσους καλούς και χρήσιμους άνθρωπους έχουν φάει δεξιοί-αριστεροί με αυτές τις μαλακίες;

Είσαι δεξιός-αριστερός-κεντρώος (όλα αυτά ταυτόχρονα) και δε σε αγαπάμε.

Ε, τι στον π**τσο είμαι ρε παιδιά που με κάνατε πτυσσόμενο;

Ο δρόμος του αίματος είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποδόσει καρπούς, ΑΛΛΑ:
- Πρεπει να ξυπνήσει πολύς κόσμος και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει ή θα γίνει αυτό
-Μετά το ντου, οι συνθήκες ευνοούν ολιγαρχία ή δικτατορία. Ενώ όλοι μπορούμε να οργιστούμε και να αντιδράσουμε, δεν μπορούμε όλοι να σκεφτούμε και να θωρακιστούμε από την επιβολή χούντας.
- Θα καεί ΠΟΛΥΣ αθώος κόσμος
-Τα αίτια που μας οδήγησαν εδώ είναι βαθιά. Η αντίδραση όμως πιθανόν να είναι σπασμωδική. Σαν να δίνεις ασπιρίνη σε μελλοθάνατο.

Γι' αυτά και άλλα, παρόλο που καταλαβαίνω ότι ένα ξέσπασμα είναι ο μόνος δρόμος για να ξεβρωμίσουμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτό που θα έρθει δεν θα είναι χειρότερο από αυτό που έχουμε τώρα. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ το γυρίζω και το γυρίζω και το γυρίζω και δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά (όχι για μακελειό, αλλά για το πως μπορούμε να διαφυλάξουμε την ζωή μας μη γίνει τροφή σε κάτι χειρότερο) - για να μη καταλήξουμε να πούμε ότι ξεκώλιαζε ο Πινοσέτ αλλά ο δικός μας ήταν χειρότερος...

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς

+κονσερβοκουτίασον+

neotera είπε...

Ασπασμούς των αγγέλων στ' άστρα !

Ανώνυμος είπε...

Απλά φοβερό!κουραστηκαμε με τις μαλακιες που μας πασαρουν στην τηλεοπτική ψευτοδημοκρατία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημά σου με την Δημοκρατία μας?? Καλή η κακή η ευημερία που απολαμβάνουμε είναι αποτέλεσμα 1000 ετών δημοκρατίας και είναι δικαίωμα του καθενός να κυβερνήσει αν τον ψηφίζουν... Αν δεν σου αρέσει ο δυτικός τρόπος ζωής, το sex & the city, τα τσιγάρα, η κοκα κόλα και το πορνό, η ελευθερία λόγου, η ζωή σου, γιατί δεν σταματάς να ασχολείσαι? Και αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις το εθνός σου σε μια ώρα κρίσης, γιατί δεν πας εξωτερικό να δουλέψεις να ησυχάσεις από την Ελλάδα?
Όσο για τους κύριους που είναι στην εξουσία, δεν είναι εκεί τυχαία, ούτε είναι αμόρφωτοι λήσταρχοι από τις σπηλιές. Είναι άνθρωποι σαν εμένα κι εσένα που τους ψηφίσαμε και έχουν οράματα για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους.
Νομίζω πως έχεις άλλα εσωτερικά προβλήματα (φαίνεται άλλωστε από τον θυμό σου)και είσαι σε καλό δρόμο για να γίνεις ένας απο αυτούς τους τρομοκράτες. Άνθρωποι χαμένοι από την κοινωνία τους που καταλήγουν να υποσκάβουν την δημοκρατία και τους θεσμούς με πράξεις βίας

Άναυδος είπε...

@Ανώνυμος (30 Ιουνίου 2010 3:39 μ.μ.)
<< ... γιατί δεν πας εξωτερικό να δουλέψεις να ησυχάσεις από την Ελλάδα? >>

Και οι αυθαίρετοι Μετανάστες βρίζουν και κατηγορούν την Ελλάδα, αλλά, η ΜΚΟ-κυβέρνηση λέει "φασίστα" και "ρατσιστή" όποιον τους απαντάει "να πάτε σε άλλη χώρα τότε".

Ανώνυμε εσύ είσαι ο "άνθρωπος του μόχθου"; Που είσαι ρε ψυχή και σε ψάχνει όλος ο κόσμος!

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

...3.39

Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα γι αυτό που σας περιμένει.


Πήγαινε να ανάψεις κανένα κεράκι τώρα που προλαβαίνεις.



8.000.000 νταβραντισμένοι τρομοκράτες είναι κομμάτι πολλοί για τους σεκιουριτάδες σας.


+σουβλάκισον+

Βασιλης Αντ είπε...

Ακούμε συνεχώς ότι έρχεται κοινωνική έκρηξη, λόγω των οικονομικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση, μειώνοντας το πραγματικό εισόδημα του λαού. Επίσης, ακούμε διαρκώς διάφορες εκτιμήσεις για το πότε θα συμβεί η κοινωνική έκρηξη.

Για να εκτιμηθεί ο χρόνος της κοινωνικής έκρηξης θα πρέπει να συνεκτιμήσουμε τα παρακάτω:

Υπάρχουν κάποιες μελέτες, οι οποίες αναφέρουν ότι στην Ελλάδα ο πληθυσμός,
όσον αφορά τα οικονομικά του, είναι κατανεμημένος ως εξής:
α. Ανώτερη τάξη: 10%
β. Μεσαία τάξη: 40%
γ. Κατώτερη τάξη: 50%

Οι ίδιες μελέτες αναφέρουν ότι η κατανομή του πλούτου στη χώρα μας έχει ως εξής:
α. Ανώτερη τάξη: 50%
β. Μεσαία τάξη: 40%
γ. Κατώτερη τάξη: 10%

Από τα παραπάνω προκύπτει το σημαντικό συμπέρασμα ότι η μεσαία τάξη νέμεται από τον παραγόμενο εθνικό πλούτο, ακριβώς το ποσοστό που της αναλογεί, δηλαδή δεν κλέβει
κανέναν αλλά ούτε και την κλέβουν.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Γιατί;

Γιατί η μεσαία τάξη, πληθυσμού 40% αποτελεί την ασπίδα προστασίας της ανώτερης τάξης. Αυτή η ασπίδα εμποδίζει κάθε εξέγερση της κατώτερης τάξης. Αυτό συμβαίνει γιατί η μεσαία τάξη, μη έχοντας βιοποριστικό πρόβλημα, απολαμβάνει μια σχετικά άνετη ζωή, με διπλά και τριπλά αυτοκίνητα, με καταθέσεις σε τράπεζες, με διπλά και τριπλά σπίτια, με
καλοκαιρινές διακοπές, καλό ντύσιμο κλπ. Έχει την άνεση να στείλει τα παιδιά της για σπουδές και γενικά δεν είναι μεν πλούσια, αλλά δεν στερείται και κάτι.

Όταν λοιπόν η κατώτερη τάξη, απελπισμένη από τη φτώχεια, αποπειράται να εξεγερθεί, με βίαια επεισόδια στους δρόμους, εμπρησμούς κάδων σκουπιδιών, αυτοκινήτων και
καταστημάτων, αμέσως η μεσαία τάξη παίρνει το μέρος της ολιγαρχίας, συμφωνώντας στον χαρακτηρισμό των εξεγερμένων ως αναρχικών, αληταράδων, διασαλευτών της τάξης κλπ, εφόσον η ίδια αισθάνεται μέρος του συστήματος, άρα ευνοημένη από αυτό.

Τι θα συμβεί όμως όταν, κατόπιν της κυβερνητικής πολιτικής, αρχίσει να φτωχοποιείται η μεσαία τάξη; Όταν θα χάσει όλες αυτές τις ανέσεις που σήμερα απολαμβάνει; Όταν
συνειδητοποιήσει ότι αδυνατεί να αποπληρώσει δάνεια και κάρτες και ενδεχομένως χάσει σπίτια, αυτοκίνητα, ταξίδια και αντιμετωπίσει πλέον βιοποριστικό πρόβλημα;

Τότε, σαφέστατα θα επαναπροσδιορίσει τη θέση της και θα βρεθεί να συντάσσεται με την κατώτερη τάξη, παίρνοντας και η ίδια μέρος στις εξεγέρσεις.

Μόνο που τότε, μια ολιγαρχία του 10% θα αδυνατεί πλέον να επιβληθεί με μέσα
καταστολής, όπως αστυνομικές δυνάμεις κλπ.

Ως παράδειγμα θα έπρεπε να ληφθεί η ιστορία της Αργεντινής, όπου πραγματοποιήθηκε λαϊκή εξέγερση, μόνο όταν εθίγησαν τα δικαιώματα της μεσαίας τάξης.

http://www.larisaportal.gr/pages/arthra/pote-tha-gini-i-kinoniki-ekrixi.php

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω οτι σε ανακαλυψαν μπολικοι.... καλο αυτο... θα εχουν τροφη για σκεψη για 30 δευτερολεπτα αφου διαβασουν το κειμενο.... βεβαια μαζι με αυτους ηρθαν και καποιοι μουνοχαυλοι, που ειτε διαβαζουν για κονσερβοκουτια και νομιζουν οτι αναστηθηκε ο Βελουχιωτης, ειτε διαβαζουν για παλουκια και ερεθιστηκε η ψωλοπροοδευτικη κωλοτρυπιδα τους, ειτε ειναι μπηχτες του διαδικτυου...

Το θεμα ειναι οτι η απορια παραμενει, ποσο κοντα ειναι ειναι η δημιουργια της κρισιμης μαζας για το μαζικο ανασκολοπισμο..... δυστυχως η αρχουσα μαστροπεία μας εχει μελετησει πολυ καλα εδω και πολυ καιρο... πιθανοτατα δε θα αφησει να πεσει η τελευταια σταγονα και να πλημμυρήσει η κοινωνία στα φλοκια........ απο την αλλη μπορει να ειναι πολυ σιγουροι για τους εαυτους τους και να πιστευουν οτι δεν εχει πατο ο κουβας (ή οντως δεν εχει?)... η ιστορια θα δειξει....

Ανώνυμος είπε...

Ορισμενοι που προσφατα ανακαλυψαν το blog ας κανουν εναν κοπο ( σιγα μην κανουν οι πασαλειματοενημερωμενοι και οι εγκαθετοι , λεμε τωρα ) να διαβασουν οχι μονο παλαιοτερες αναρτησεις αλλα και το προηγουμενο blog και μετα να βγαζουν συμπερασματα , αλλα δεν περιμενω τιποτα απο ανθρωπους πιθηκια που κανουν τουμπες με την μπανανα που τους κουνανε στα μουτρα.

Ανώνυμος είπε...

Θεοσεβούμενε, ρίξε μιά ματιά (αφιερομένο)

Mr. Freeman 2 - Αυνανίζεστε?

http://www.youtube.com/watch?v=iu8mWjbfewQ&NR=1

Χρίστος είπε...

Σιγά μην σκίσεις το καλτσόν...

εργδημεργ είπε...

Όλα καλα, αλλα...

***φρυδάτη αδερφάρα***

Οικοδεσπότα, ανακρίβεια! Κάτι έχεις ακουστα, αλλ' αποκατάστησον, πριν η Ιστορία σε κάνει "ντά"!

Ο Γέρων του Κιούπκιοϊ ήτο ομοφυλόφιλος μεν, ενεργητικος δε. Κωλομπαρας (με το συμπάθειον), για να καταλάβεις - "ξηγιότανε" δε Ευταξία τινος εκ Λαμίας.

Εξ ου και η φραμακερη κακία που είπε ο έτερος Γέρων ("της δημοκρατίας") στην κηδεία του Παπάγου: "- Σήμερον δια πρώτην φοραν ο στρατηγος ήκουσεν κανονιοβολισμους, ο δε Καραμανλης δια πρώτην φοραν ίστατο έμπροσθεν του Ευταξία!"