Για όλα φταίει το φασόν ( façon maudite)

16  ΜΑΪΟΥ  9010 

Ο προεδρικός παππούλης ξύπνησε. Και κατακεραυνώνει τους φοροφυγάδες. Και τους κουκουλοφόρους και όποιον άλλο βρεί μπροστά του. Σιγά γερομαλάκα μην ταράξεις τα πουτσόνερα και τα λιμνάζοντα χύσια.


“Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της αβύσσου…”


Δεν τα λές σωστά παλιογαμημένο πασοκόσκυλο. Την χώρα ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ στο χείλος της αβύσσου εσείς και τα συνεταιράκια σας, οι γαλάζιοι σκατόπουστες και οι κομματικοί σας στρατοί. Όλοι αυτοί οι πουσταράδες τραμπούκοι που έχετε διορίσει σε τεμπελοδουλειές και σας εξασφαλίζουν τις βρωμοψήφους με τις οποίες διαστρεβλώνετε επί δεκαετίες τις επιλογές των πολιτών. Κάθε εκλογική παρτούζα γίνεται και με διαφορετικό εκλογικό σύστημα. Από τις εκλογές της βίας και της νοθείας του Καραπούστη στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 έχουμε περάσει στις εκλογές της αλλαξοκωλιάς του Παπαπούστη και στον συνεταιρισμό των απατεώνων σε όλο το πολιτικό φάσμα. Πληρωμένες τροπολογίες, μαφιόζικα νομοσχέδια, στημένα νομοθετικά διατάγματα. Η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη σε αυτό το κράτος-καπότα. Μια μειοψηφία παίρνει την εξουσία κάθε φορά για να εφαρμόσει αυτά που της λένε οι αόρατοι ξένοι και ντόπιοι κύριοί της. Μια μειοψηφία προδοτών, απατεωνίσκων και άχρηστων που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε ούτε μια καμένη λάμπα να αλλάξει.



Το “λασπολόγησε και κυβέρνα” του Πλαστόκ πάει γαμημένα καλά. Αφού στοχοποίησαν τους αναρχικούς και την αριστερά ως υπεύθυνους του εμπρησμού της μασονοτράπεζας για να ξυπνήσουν τα φασιστικά ένστικτα της πλέμπας, τώρα ασχολούνται με τους γιατρούς του Κολωνακίου. Με την ελπίδα ότι θα τσιγκλήσουν τα αντίστοιχα αντικαπιταλιστικά ένστικτα. Η πολιτική τους είναι σατανική αλλά απίστευτα προβλέψιμη. Ξέρουμε που το πάνε οι βρωμόπουστες. Το πολιτικό ψέμα στα αισχρά πουστοκάναλα πάει σύννεφο.



Άνοιξαν λέει λογαριασμοί και βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ. Πώς άνοιξαν σε μια νύχτα οι λογαριασμοί των γιατρών ενώ αυτοί των πολιτικάντηδων με τα αμέτρητα κλοπιμαία δεν μπορούν να ανοίξουν σαράντα χρόνια τώρα, αυτό δεν μας το λέει κανένας. Όλα όσα εκφέρονται και αναπαράγονται στο πορνόγυαλο είναι ψέματα. Ξεκωλιάρικα και σιχαμερά ψέματα. Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους οι παλιόπουστες και πετάνε χύμα ότι παραμύθα τους κατέβει. Με λίγη αλήθεια μέσα όπως το αλατοπίπερο στο φαΐ για νοστιμιά. Παπαγαλάκια δημοσιοκάφροι βγάζουν περιουσίες χωρίς κόπο αφού τα θέματα έρχονται έτοιμα από το Ύπατο Μασονείο.




Μόνο καμιά οχτακοσαριά περιθωριακοί με μπλόγκς επιμένουν να φωνάζουν για την μεγάλη απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κι ο καθένας τους έχει μέσο όρο καμιά 500αριά, άντε 1.000 επισκέπτες ανά άρθρο. Οπότε η πρόχειρη σούμα λέει ότι 400-800.000 πολίτες αυτού του κωλάδικου έχουν δεύτερη γνώμη στη διάθεσή τους. Αν αυτούς τους διαιρέσουμε με το 10 που είναι το μίνιμουμ επικάλυψης των μπλόγκ, μένουν 40-80.000. Δηλαδή χέσε μέσα. Τα υπόλοιπα 10.900.000 τρώνε τα σκατά της γαμημένης τηλεόρασης και των πορνοφυλλάδων με ότι αυτό συνεπάγεται.




Έχετε αναρωτηθεί ρε μαλάκες ποιός κασερώνει τους δημοσιοκάφρους; Ποιος πληρώνει τους λιπαρούς μισθούς τους όταν όλες οι εφημερίδες είναι καταχρεωμένες παρόλο που παίρνουν τις κρατικές διαφημίσεις και το χαρτί τζαμπάουα; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κέρατα και στα μύδια;



Το σενάριο που γράφεται αυτή τη στιγμή είναι το “όλοι εναντίον όλων”. Η απόλυτη σύγχυση. Αυτός είναι ο στόχος της τοκογλυφομασονίας και του μαφιόζικου παρακράτους των ψευτο-επιχειρηματιών. Να μην ξέρει το ψηφίζον βόδι ποιος φταίει και να τα βάζει με τον διπλανό του που είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τον ίδιο. Και ο διπλανός του με τον παραδίπλα που είναι λίγο παραπάνω στην κλίμακα και εκείνος με τον πιο πέρα που είναι μαρουλάτος.


Οι γιατρούκοι αυγάτισαν τα εκατομμύριά τους λουφάροντας τους φόρους που έπρεπε να πληρώσουν. Κακώς, πολύ κακώς, αλλά μήπως βλέποντας το γκαζόν χάσαμε το ξεσκισμένο δάσος;


Οι γιατροί δεν έκλεψαν τον προϋπολογισμό με εταιρείες-φαντάσματα, ούτε δανείστηκαν από το εξωτερικό φουσκώνοντας το χρέος, ούτε έστησαν καμιά μηχανή στο χρηματιστήριο, ούτε έχουν ιδιοκτησία την μισή Ελλάδα χωρίς να πληρώνουν μια δεκάρα φόρο. Άλλοι μπινέδες τα έκαναν και τα κάνουν αυτά.



Και για να κάνω τον δικηγόρο του Γιαβέ, αν τους είχαν πληρώσει κανονικά τους φόρους τους τόσα χρόνια οι πονηρογιατροί και όλοι οι άλλοι φοροκλεφταράδες, τι θα είχε γίνει; Θα είχε σωθεί η Ελλάδα;


Αρχίδια ! Θα είχαν κολατσίσει και τα δικά τους οι γνωστοί παλιόπουστες που έχουν το θράσος και βγαίνουν ακόμα και τώρα στα τηλεπαράθυρα. Τουλάχιστον το χρήμα των φοροφυγάδων υπάρχει ακόμα εδώ στη χώρα. Δεν εξαϋλώθηκε όπως τα κλοπιμαία των πολιτικάντηδων που τράβηξαν για φορολογικούς παραδείσους.



Το ’99 ο σπηλαιόβιος, ο γιός της Αντριάνας (ρωτήστε κανένα μουσούδι από την Πάτρα να σας σας πεί ποια είναι αυτή) έβαλε κατ’ εντολήν 5 εκατομμύρια δραχμούλες στο ΧΑΑ και μέσα σε κάτι μήνες τα έκανε 5 δις. Ήταν άραγε τόσο έξυπνος ο κωλόπουστας ή ήξερε κάτι που τα υπόλοιπα ζώα αγνοούσαν; Τώρα μας το παίζει χάι και υπεράνω η μασονοπουστάρα.



Και η συμμορία των τεσσάρων (τρείς άντρες και μια γυναίκα, όπως στην Κίνα) που είχε κάνει δις το 2000 όταν η Ten στήριζε τα κρατικά χαρτιά; Αυτοί ήξεραν ακόμα και το price range της επόμενης ημέρας από την προηγούμενη γιατί οι ίδιοι έδιναν τις εντολές στον κρατικό υπάλληλο. Πόσα δις έβαλαν στις απύθμενες τσεπάρες τους μαζί με τους χρηματιστές τους;



Και ο άλλος, ο βρωμιάρης πρώην πρόεδρος που άγιασε σε ένα χρόνο ενώ πριν είχε κάνει το όνομά του συνώνυμο με το ρουσφέτι; Το παρατσούκλι του μάλιστα στους πολιτικάντικους κύκλους ήταν “αρχιερέας”. Κι έχει και εξοχικό πάνω στο κύμα. Αυτουνού γιατί δεν πάνε να το γκρεμίσουν οι Πλαστόκοι;



Ο Ρουμανάκης και ο Ουκρανόπουλος και ο Σουφραίμ είναι ρόμπες ψιλικοκό μπροστά σε άλλα φυντάνια του τομέα.





Για ποιόν παλιόπουστα να πρωτοπώ τόσοι που είναι σαν τα στριγκάκια ανάκατα στον πάγκο της λαϊκής σε όλα τα χρώματα;



…Για τον κινούμενο αριστερό ψήφο που πήγαινε κολαούζο στην κάλπικη πλειοψηφία σε όλα τα νομοσχέδια και τα έπαιρνε χοντρά;



…Για την ιερά Νταίζη την μουσάτη μακαρίτισσα –θεός σ’χωρέστη- που κόλλησε ηπατίτιδα από τους Αλβανούς πρεζάκηδες που τον ξεκώλιαζαν;



…Για τον μπινεδογκουρού του lifestyle που γκάστρωσε την κουμπάρα του ύστερα από όλες τις παρτούζες του με τους πολιτικάντηδες;



…Για τον εθνικό μαστροπό που άμα δεν περνούσες από το κρεβάτι του δεν έβλεπες καριέρα στα μήντια ούτε με τηλεσκόπιο;


Θεός σ’χωρέστον κι αυτόν, μας άφησε χρόνους. Θεός σ’χωρέστους όλους.



…Πουσταράδες, ο πουστοθεός σας, σας συγχωρεί, η Μαύρη Φατρία όχι. Γαμώ τα σπίτια σας και τους ξεκωλιάρηδες απογόνους και επιγόνους σας! Διαλύσατε την Ελλάδα και τώρα πάτε να βγείτε και αποπάνω με τα ψέματα και τις προβοκάτσιες. Όχι ρε γαμημένοι! Ήρθε η ώρα σας να πληρώσετε και θα πληρώσετε ακριβά τα γαμησιάτικα!




Στην μασονική ναυαρχίδα των καπιταληστρικών ιστότοπων, οι βρωμερές κωλογραφίδες βγήκαν και προτείνουν δειλά-δειλά αυτό που τους ψιθυρίζει ο αόρατος υποβολέας: Ότι μια λύση Μπερλουσκόνι θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Ότι ένας επιχειρηματίας χρειάζεται για να διοικήσει την χώρα ως ιδιωτική εταιρεία.




Άκου θράσος τα μουνόσκυλα ! Τους έχουμε δει ρε, τους ξεκωλιάρηδες επιχειρηματίες σας τύπου Τυριάδη και Καποταστονκώλο πως διοικούν τα μπουρδέλα τους. Ή τους άλλους στυλ Οστούν και Σφηκίδη και Μπαινόπουλου που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα για τις βρωμιές τους επειδή έχουν τις πλάτες αυτών των οποίων το χρήμα διαχειρίζονται.



Λοιπόν, η μαύρη σκόνη θα τον φάει τον Μπουρδελουσκόνι σας γαμημένες καπιταλουγκρίτες. Κωλοτρυπίδες και γκαιμπελίσκοι της κακιάς ώρας θα φάτε γερό ξεσκόνισμα όταν έρθει η ώρα της πληρωμής και του ξεβρακώματος. Τότε θα δούμε ποιος σας χρηματοδοτεί τόσα χρόνια για να τιτιβίζετε τη σκατοπροπαγάνδα, γαμημένα παπαγαλάκια της συμφοράς.



Η παγκόσμια φούσκα του στημένου τζόγου πάει για το μεγάλο μπάμ. Ο Λουστράκος των ΗΠΑ πήγε να βάλει φρένο στα λυσσασμένα σκυλιά της Wall και του έβαλαν από ένα πούτσο σε κάθε τρύπα. Πού πάς ρε καραγύφτο ξεβράκωτος στο πουτσοναρκοπέδιο; Εδώ ολόκληρο Κέννεντι τον φάγανε αμάσητο σαν πατατοκεφτέ.



Ποιος φταίει για το παγκόσμιο χάλι; Η μαϊμουδοδημοκρατία-φασόν με την οποία έχουν γεμίσει τον πλανήτη οι τοκογλύφοι απόγονοι του πορνοβοσκού για να κάνουν ανεμπόδιστα τις δουλειές τους; Ή μήπως η θρησκεία-φασόν με τους ψεύτικους παράδεισους και τους αληθινούς τραπεζικούς λογαριασμούς; Ή μήπως η τηλεοπτική παπάτζα-φασόν που κάνει τον μέσο φτωχομπινέ να πιστέψει ότι μπορεί να συμμετάσχει στο καταναλωτικό όνειρο;



Δεν φταίει το φασόν και αυτοί που το επιβάλλουν. Αυτοί την βρωμοδουλειά τους κάνουν και την κάνουν καλά. Αυτός που φταίει είναι ο Μαλάκας που τους ακούει, τους ψηφίζει, τους υποστηρίζει και τους φιλάει τα χέρια, αντί να τους ρίχνει μπινελίκια, βρωμόξυλο και σκατά όπου τους πετυχαίνει. Στον κόλπο του Μεξικού η βρωμο-ΒΡ τα έκανε πουτάνα και τα ρίχνει τώρα στην αστοχία υλικών και στον ανθρώπινο παράγοντα. Και βρίσκονται ζώα που όχι μόνο πιστεύουν αυτά που γράφουν οι πουλημένοι στυλοί και τα ψωλοχυμένα πληκτρολόγια, αλλά υποστηρίζουν κιόλας με φανατισμό τους γαμημένους πετρελαιάδες που έχουν βρωμίσει όλες τις θάλασσες για να βγάλουν ξύγκι από την πούτσα της μύγας.





Η αλήθεια έχει πολλούς θαυμαστές αλλά κανένα γκόμενο. Όλοι καμώνονται πως τη γουστάρουν αλλά όπου φύγει-φύγει μόλις την συναντάνε. Και σε μας κανείς δεν θέλει ν’ αλλάξει τίποτα. Μια χαρά τους βολεύει όλους αυτό το έκτρωμα που λέγεται Νεοελληνική Πραγματικότητα. Ακόμα κι αν βρισκόταν κάποιος με θέληση και ικανότητες, ακόμα και αν του επέτρεπαν να ανέβει στην εξουσία, ακόμα και αν τον άφηναν ζωντανό οι ντόπιες και ξένες συμμορίες των μαφιόζων που κάνουν κουμάντο στις ζωές μας, ακόμα και αν – άλλα διακόσια “αν” - οι σκατοφάγοι μαστούρηδες που αποτελούν την σιωπηρή πλειοψηφία στις κοινωνίες δεν θα τον άφηναν να πραγματοποιήσει ούτε το 5 %. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον ανέτρεπαν για βάλουν πίσω στη θέση του τους ψεύτες και τους κλέφτες από τους οποίους πριν ισχυρίζονταν ότι θέλουν να γλυτώσουν. Όταν κάτι πάει να αλλάξει σε βάρος των ληστών, ενεργοποιείται το εκκλησιαστικό παρακράτος. Αυτό λέει η ιστορία.



Ποια ιστορία δηλαδή που όλα απάτη είναι. 200.000 καβλωμένοι τρανσέξουαλ με μούσια αλλαξοκωλιάζονταν στα τεμπελο-μοναστήρια το 1453, όταν λιγότεροι από 8.000 μαλάκες πολεμούσαν στα τείχη της Πόλης πολιορκημένοι από καμιά τριακοσαριά χιλιάδες Οθωμανούς. Να πείς ότι τους άφηναν να πολεμήσουν κι όλη την ώρα; Τις μισές ώρες τους έβαζαν και προσεύχονταν γονατιστοί μέσα στη λιβανομαστούρα για να κατέβει η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους σώσει.



Τώρα τι δουλειά έχει η Μαρία η κομμώτρια από την Ναζαρέτ με την στρατηγική, άσε μην ξεστομίσω καμιά πολύ βαριά γιατί με τα χίλια ζόρια συγκρατιέμαι. Μόνο οι προσκυνητές και οι ποιμένες τους γνωρίζουν από υψηλή πολιτική ανάλυση. Αυτοί που τότε είχαν “προφητέψει” την πτώση και τα είχαν ήδη κάνει πλακάκια με τον Σουλτάνο για να διατηρήσουν τα βρωμερά τους προνόμια. Οι ίδιοι που τώρα ονειρεύονται Βυζάντια, πορφύρες και σκλαβάκια να τους πιπώνουν ψάλλοντας “Ωσαννά”. Αυτοί οι ξεφτιλόπουστες που συκοφαντούν μελετημένα επί 2.000 χρόνια τον αρχαιοελληνικό κόσμο στο σύνολό του ως διεφθαρμένο, παιδεραστικό και σοδομικό. Αυτοί που δεν έχουν αφήσει παιδάκι ακακοποίητο στις πέντε ηπείρους και πνεύμα που να μην έχουν μολύνει με την σιχαμερή αρρώστια τους. Μόνο για Πάτροκλους και Γανυμήδηδες ξέρουν να μιλάνε οι τραγόπουστες, μόνο που ο Πάτροκλος στην πιο gay μέρα του τους είχε για πλάκα όλους αυτούς τους φουσκωτούς πιστούς του Αδονάι. Και ο Ιερός Λόχος της Θήβας δεν ξιφουλκούσε σε τηλεδιαλόγους για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά γαμούσε κι έδερνε σε πραγματικές μάχες. Είπαμε όμως, η καλύτερη λάσπη είναι η θρησκευτική. Ο φόνος γαρνιρισμένος με μπόλικη αγάπη. Η εκμετάλλευση μασκαρεμένη σε φιλανθρωπία. Η κραιπάλη μεταμφιεσμένη σε εγκράτεια. Η παλιανθρωπιά με μανδύα ανθρωπισμού. Το ωραίο ψέμα στη θέση της πικρής αλήθειας.



Όμως όλα είναι θέμα επιλογής. Οι ξένοι μόλις είδαν τα σκούρα, μας έδωσαν λεφτά για να αγοράσουμε τα ληγμένα όπλα τους και να ξαναφορτωθούμε τα υπό κατάρρευση ομόλογά μας. Κι αυτό γιατί θα πέσουν έξω οι πουτάνες οι πολυεθνικές τους και οι ρουφιανοτράπεζες πριν ακόμα προλάβουν να στήσουν όλα τα πιονάκια στην σκακιέρα για το μεγάλο πανηγύρι. Η μπλόφα τους έπιασε γιατί ο ηλίθιος γιός του Παπατζή, όχι παπά δεν μπορεί να παίξει, αλλά ούτε το πουλάκι του το σιτεμένο πια.




Ξαναδιαβάζω γεγονότα. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ανοίγω εφημερίδες, δεν ρίχνω πια παρά βιαστικές ματιές στην διαδικτυακή επικαιρότητα. Διαβάζω μόνο λίγους που κατέχουν, που το μυαλό τους δουλεύει και που δεν έχουν πουληθεί στους σκοτεινούς. Όλοι τους βλέπουν αυτό που έβλεπαν οι γνώστες και οι μελετητές από το κατώφλι του 1933: Τον παλιόκαιρο. Τον ενθουσιασμό και την απογοήτευση να εναλλάσσονται όλο και σε πιο μικρά χρονικά διαστήματα. Τα βήματα του καθορισμένου χορού που φέρνουν την ανθρωπότητα πιο κοντά στο ελεγχόμενο χάος.




Το 1938 η Ευρώπη πανηγύριζε για την συμφωνία του Μονάχου και την νίκη των φιλειρηνικών δυνάμεων. Στην Γερμανία γινόταν η μεγαλύτερη πορεία ειρήνης στον κόσμο. Μερικούς μήνες μετά, όλοι αυτοί που πανηγύριζαν, τραγουδούσαν και έκλαιγαν από χαρά για την επιτευχθείσα ειρήνη, ήταν ντυμένοι στο χακί και στο γκρί και σκότωναν ο ένας τον άλλον.








Τα λόγια είναι άσκοπα όπως και να το δει κανείς. Αυτό που γράφει είναι το τελικό αποτέλεσμα και η στάση του καθένα. Άλλοι στα τείχη και άλλοι όπου τύχει. Δυστυχώς οι λαοί άγονται και φέρονται, χωρίς εξαίρεση. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να επιτεθούν χωρίς ουσιαστικό λόγο εναντίον των γειτόνων τους ή απλά να σφαγούν μεταξύ τους. Όμως κάποιοι κάνουν περιουσίες από αυτό το νταραβέρι.



Ο τελικά ωφελημένος από την μαστούρα είναι ο έμπορος. Κι ο διαχρονικά χαμένος είναι ο πρεζάκιας. Αυτός που ζει στον τεχνητό κόσμο που του έφτιαξε ο παμπόνηρος Μέγας Αρχιτέκτων.



Σύντομα, όλα τα καθημερινά θέματα θα φαίνονται ασήμαντα. Η παγκόσμια σκατόσουπα των εξουσιαστών ετοιμάστηκε και έρχεται στο πιάτο σας. Μη σπρώχνεστε στραβάδια, υπάρχει αρκετή για όλους.







Καλή γαμημένη όρεξη !

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1000 Blogger = 300 + 700 Θεσπιείς!!!!!!!!!!!! επαρκούν να ταράξουν τη σούπα. Χιλιετίες στην άμυνα θα κεράσουμε μια γύρα ιστορία έτσι γιατί γουστάρουμε

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε άπαιχτος! συνέχισε γμτ συνέχισε!

Ανώνυμος είπε...

Καπετάνιε, όταν έρθει η ώρα για το βουνό δώσε σήμα. Κάμποσοι θα μαζευτούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός γαρ εγγύς!

Εξάλλου, και ο π. Κοσμάς ο Αιτωλός το έχει πει με σαφήνεια:
"Οι κληρικοί θά γίνουν οι χειρότεροι καί οι ασεβέστεροι τών όλων"

Χώνε Μάρκο, χώνε.

Η μάνα του Χωσέ, δεν έκλαψε ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

"Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ"
Π.Ι.ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ
καθηγητης Διεθνων Σχεσεων,Πανεπιστημιο Ινδιαναπολης

Άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Πέμπτη 11/3/2010 , σελιδα 12

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Οι γύπες ωχριούν μπροστά στο αρπακτικό του Πλαστόκ που παραιτήθηκε για λόγους...ευθιξίας !


...Πολύ αργά γαμημένοι για να σώσετε την βρωμοπαρτίδα !


Φυλακή όχι μόνο δεν έχει οδηγηθεί κανένας ακόμα, αλλά βγαίνουν κιόλας οι βαλέδες που είχαν πάει μέσα για τα μάτια.


Ο χρεωκοπημένος θίασος των πολιτικάντηδων σε μια ακόμη βαρετή παράσταση...


Από τότε που καταργήθηκε η σταύρωση, γεμίσαμε σκουπίδια...

Ανώνυμος είπε...

+Ασμοδαίος+

Δεν το έχω επιβεβαιώσει από αλλού, αν ισχύει όμως, τι ευρωπεική ενότητα και μαλακίες...

http://frapezitis.wordpress.com/2010/05/21/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%AF-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9/#more-3664

Στον π*τσο τους λουλούδια οι ευρωπεη..

Υ.Γ. Θα επανέρθω ξανά. Χαιρετίσματα Μαρκήσιε

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά πάμε για τρίτο παγκόσμιο. Εύχομαι να κάνεις λάθος !

Ανώνυμος είπε...

Πούστρες, λούγκρες, γαμημένες, ξεφτιλισμένες, προδοτικές κουφάλες, ξεσκισμένα σκυλιά με χιλιάδες πατέρες, που λεηλατήσατε και ξεπουλήσατε τα πάντα, δεν πρόκειται να πεθάνετε στα κρεβάτια σας. Ήγγικεν η ώρα της πούτσας. Θα έχετε το τέλος της λούγκρας που παρίστανε το βασιλιά στη Φραγκιά και της ξεσκισμένης πόρνης του. Από όλα τα φάρμακα που απαιτούνται για να απαλλαχτούμε από το άγος σας, το εφευρεθέν υπό του γιατρού Γκιγιοτέν, το κορυφαίο φάρμακο για πονοκεφάλους και ημικρανίες, είναι το πικρότερο. Όμως, σιχαμένες πουστάρες, θα το πιείτε μέχρι τελευταίας σταγόνας. Σύμφωνα με παλαιότερη πρόταση του Μάρκου ντε Σαντ, η διανομή του φαρμάκου θα γίνεται μπροστά στο άγαλμα του Γέρου του Μοριά, για να χαίρεται η ψυχή του που βρέθηκαν μετά από αιώνες κάποιοι απόγονοί του να ολοκληρώσουν το έργο του. Μαζί με τους γαμημένους Οθωμανούς και οι ντόπιες πούστρες θα πάρουν επιτέλους αυτό που τους αξίζει.

1) "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!" Θ. Κολοκοτρώνης

2) "Ο Κρόμ μας μαθαίνει να πιστεύουμε στο καθαρό μυαλό, τα αστραπιαία αντανακλαστικά και τα ατσάλινα νεύρα. Και μην ξεχνάτε! Όποιος Πίκτης βρεθεί στο δρόμο σας, κόψιμο το κεφάλι!" Κόναν ο Κιμμέριος

Βασιλης Αντ είπε...

Ωρα για νεο αρθρο μετα τη σημερινη επιθεση των μασονων κατα της διεθνους ανθρωπιστικης βοηθειας και αλληλεγγυης στον αποκλεισμενο απο το 2006 λαο της Γαζας....