Μασόνοι, τράπεζες και ζώνες. Η Εγκληματική Υπερδομή. Η ευρωπαϊκή ιστορία που δεν σας δίδαξαν στο γαμιολοσχολείο - Μέρος Δ




2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9012

ΜΕΡΟΣ  Δ.  Η πολιτική “ελευθερία”.

Ερώτηση Κρίσεως αρ. 6 : Ποια είναι η συμβολή της νέο-Ελλάδος στις σύγχρονες πολιτικές και φιλοσοφικές εξελίξεις;  

Κάποιοι θα βιαστούν να φωνάξουν :  “…ΚΑΜΙΑ ! Η Νεο-Eλλάδα είναι ανύπαρκτη στο πολιτικο-φιλοσοφικό γίγνεσθαι.”



Μέγιστο λάθος.  Η πτωχή πλήν ανέντιμος Νεο-Eλλάς έχει τον πρώτο λόγο στις πολιτικές εξελίξεις του πλανήτη.  Εκατό περίπου χρόνια από την εμφάνιση στην Ρωσία του τελευταίου “ριζοσπαστικού” συστήματος διακυβέρνησης, ο πιθηκόκοσμος ανέμενε με λαχτάρα το σύστημα που θα αντικαταστήσει τον απηρχαιωμένο και δυσλειτουργικό καπιταλισμό. 


Η στιγμή αυτή ήρθε.  Με εθνική υπερηφάνεια οι ταγοί αυτού του τόπου έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν στο έκπληκτο πλανητικό κοινό την πεμπτουσία της φιλοσοφικής τους σκέψης.  Το τέλειο σύστημα μόλις έκανε την εμφάνισή του.



Το όνομα αυτού :  ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΜΟΣ


Μη βιαστείτε να γελάσετε.  Ούτε να νομίσετε πως πρόκειται για ειρωνεία.  Ο κωλοτουμπισμός είναι το παρόν και το μέλλον του πλανήτη.  Δεν αστειεύομαι καθόλου.  Χρειάστηκαν αιώνες προεργασίας και δεκαετίες φινιρίσματος με καβλόχαρτο για να αποκρυσταλλωθεί η τελική μορφή του.  Πλέον το παγκόσμιο πολίτευμα είναι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία της κωλοτούμπας.  Και για να απονείμει τα εύσημα στους πρώτους διδάξαντες, η ΝΤΠ επέλεξε την προνομιούχο χώρα μας για την πρεμιέρα.


Τι είναι όμως ο κωλοτουμπισμός; Σύμφωνα με τον ορισμό ενός επιβάτη του λεωφορείου Ακαδημία Πλάτωνος είναι “…η εντός ελαχίστου χρόνου εγκατάλειψις της προηγουμένης θέσεως και μέσω κυλίσεως του σώματος ανάληψις της εντελώς αντιθέτου, μετά συγχρόνου προσπαθείας εξαπατήσεως των θεατών ότι ουδεμία αλλαγή υπήρξε.”



 Όπως είναι φανερό ο κωλοτουμπιστής συνδυάζει τις ικανότητες του φιλοσόφου, του αθλητή και του μάγου.  Όταν το ακροατήριο είναι δύσκολο, τότε ο κωλοτουμπίζων που επιδιώκει να πείσει τους άλλους για την ορθότητα των ισχυρισμών του αφήνει στην άκρη τις φιλοσοφίες και τα ακροβατικά και καταφεύγει στην ύψιστη τέχνη του ψέματος.  Αν τα πράγματα σε μια χώρα πάνε κατά διαόλου ο κωλοτουμπιστής θα υποστηρίξει το σύνθετο επιχείρημα ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν και ότι αν διοικούσε άλλος όλα θα πήγαιναν κατά διαόλου.  Όποιος προσπαθήσει να τον αντικρούσει θα πρέπει να παλέψει με παράλογες ελπίδες και ριζωμένες πεποιθήσεις.  Τα επιχειρήματά του οφείλουν να είναι στην σφαίρα της εκρηκτικής μυθοπλασίας, αλλιώς δεν έχει καμιά τύχη στο ακροατήριο.



Αν κάποιος νομίσει ότι ο κωλοτουμπισμός προέκυψε έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα, μάλλον δεν έχει διαβάσει καλά την ιστορία. Όταν ο μέγας Ηράκλειτος διατύπωνε το απόφθεγμα  “τα πάντα ρεί”, είχε συμπεριλάβει όντως τα πάντα, από …τεκτονικούς σεισμούς ως αλλαγές πολιτικής πλεύσης.  Και χωρίς άλλο, το σήμερα τον δικαιώνει απόλυτα.  Δείγματα αρχαίου κωλοτουμπισμού έχουμε αρκετά. Κλασσικό παράδειγμα είναι ο Αλκιβιάδης, το ίνδαλμα της σύγχρονης άρχουσας κωλοτουμπιστικής συμμορίας.  Παντιέρα, δοσίλογος, διεθνής μπινές, κωλοτρυπίδας και ρόμπα παντός καιρού, υπήρξε για αιώνες ο υπέρτατος κωλοτουμπιστής, ο αστέρας που οδηγούσε τους πιστούς στην ανθηρή οδό του πολιτικού ταμείου.  



Έκτοτε ο κωλοτουμπισμός έχει εξελιχθεί ως προς το περιεχόμενο κυρίως χάρη στην εμφάνιση του ραββί Τζόσουα και των οπαδών του. Ο εξ αποκαλύψεως  κωλοτουμπιστής ο οποίος προέκυψε ως υβρίδιο του συμφεροντολόγου ελληνόφωνου ρασιοναλιστή και του απελεύθερου πιθήκου της Ασιατικής ηπείρου είναι το σημαντικότερο υπόδειγμα ιδεολόγου της κυβιστήσεως.  Κωλοτουμπίζει χωρίς δισταγμό τα πάντα φτάνει το αντίτιμο να είναι σωστό.  Η Βυζαντινή Κωλοτουμπική Αυτοκρατορία και οι θεσμοί που αυτή παγίωσε όπως π.χ. την χρηματοδότηση του ενός εχθρού εναντίον του άλλου ή την υπαγωγή των κρατικών υποθέσεων στην δικαιοδοσία του Μ.Α.Τ.Σ. , ήραν τις επιφυλάξεις ως προς το εύρος της κατανάλωσης του κωλοτουμπικού προϊόντος.


Φιγούρες του κωλοτουμπισμού έχουν περάσει ακόμα και στην λαϊκή τέχνη.  Χατζηαβάτης και Καραγκιόζης αποτελούν εξέχουσες καρικατούρες του ιστορικού αυτού κινήματος.  Βέβαια θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε την άλλη, εξίσου σημαντική πηγή από όπου το θέατρο σκιών αντλεί την έμπνευσή του. 



Είναι φανερή η αλληλεπίδραση του κωλοτουμπισμού με το άλλο κοινωνικό φαινόμενο, αυτό του ραγιαδισμού.  Αρκετοί αναλυτές θεωρούν τον κωλοτουμπισμό ως μετεξέλιξη του ραγιαδισμού και ως αιτία αμφοτέρων την για 400 χρόνια κατοχή της χώρας από πολιτιστικά κατώτερα φύλα. Θα διαφωνήσω με τους οπαδούς του μπεχαβιοριστικού κωλοτουμπισμού και μάλιστα αντιστρέφοντας τα δικά τους επιχειρήματα.  Αν ο ραγιαδισμός είναι η πηγή, πώς γίνεται οι λαοί της Ευρώπης οι οποίοι δεν γνώρισαν οθωμανική κατοχή όχι μόνο να είναι γνώστες της τέχνης του κωλοτουμπισμού αλλά και να διαπρέπουν στο είδος ξεπερνώντας κατά πολύ τους εδώ ιθαγενείς;  Συν τοις άλλοις, μια τέτοια ενσωμάτωση του κωλοτουμπισμού στις Βαλκανικές φιλοσοφικές σχολές θα άφηνε εντελώς ανεξήγητη την εμφάνιση κωλοτουμπικών μεγαθήριων όπως ο Άλιστερ Κρόουλι στη Δύση.  Άρα κάπου αλλού είναι η απάντηση που ζητάμε.




Η διάχυση του κωλοτουμπισμού σε όλα τα επίπεδα των συγχρόνων κοινωνιών και η αποδοχή του από τις μάζες είχε ως μέγα χορηγό τις σκοτεινές αδελφότητες.  Η αλήθεια που λένε ότι αναζητούν στις τεκτονικές Στοές είναι η …κωλοτούμπα.  Αυτή την τέχνη μαθαίνουν στα μασονάδικα για να μπορούν αργότερα να την εφαρμόσουν σε μαζική κλίμακα εκεί που πρέπει.  Κάθε τόσο εμφανίζεται και κάποιο κανάλι εκτόνωσης όπως π.χ. οι “αγανακτισμένοι” ή κάποια μαγική “ανακάλυψη” όπως το κίνημα “Δεν Πληρώνω”.  Και οι μεν “αγανακτισμένοι” ξεθύμαναν και εκτονώνονται πλέον στο νεκροταφείο του facebook ενώ οι δεύτεροι ζούν με την παρανόηση ότι το κίνημα “Δεν Πληρώνω” δημιουργήθηκε από τους φτωχούς.  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη.  Οι πρώτοι που καθιέρωσαν και εφαρμόζουν συστηματικά το “θες λεφτά, πάρε τ’ αρχίδια μου” είναι οι πλούσιοι: Κανείς τους δεν πληρώνει φόρους.  Οι περισσότεροι είναι τόσο γύφτουλες που τα μπήχνουν ακόμα και στο υπηρετικό προσωπικό τους. Δυστυχώς για κάθε έναν φτωχό που δεν πληρώνει το εισιτήριο του λεωφορείου ή τα διόδια, υπάρχουν εκατό πλούσιοι που δεν πληρώνουν για τα γιώτ, τις πόρσε, τις βιλάρες και τα κλεμμένα εκατομμύρια στις ξένες τράπεζες.

  

Ιστορικά, η συνεύρεση του Νέο-ελληνικού κωλοτουμπικού κινήματος με το ευρύτερο  ρεύμα του ευρωκωλοτουμπισμού ήταν το γεγονός που σημάδεψε το τέλος του 20ου αιώνα και τις αρχές του 21ου.  Στα χνάρια των εστεμμένων κωλοτουμπιστών και της απριλιανής κωλοτουμπικής “επαναστάσεως” βάδισαν πλείστοι όσοι επιφανείς ψηφοσκουπιδοντενεκέδες δημιουργώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις της κυβιστησιακής ιδεολογίας.  Ο  εθνάρχης της κωλοτούμπας ως εκπρόσωπος του εγωϊστικού φρυδοκωλοτουμπισμού, ο σκατόγερος με το ζιβάγκο που εισήγαγε τον λαϊκιστικό γαμισοκωλοτουμπισμό και κατόπιν ο τιτάνας του ρεαλιστικού δοσιλογικού κωλοτουμπισμού Μητσοκωλοτουμπάκης.  Γνήσιοι συνεχιστές της ευρωκωλοτουμπικής τάσης των δύο νεκρών και του απέθαντου αποδεικνύονται και οι διάδοχοί τους.  Τους αναφέρουμε επι τροχάδην:

Ποντικοσημίτης : Ο ευνούχος του λογιστικού κωλοτουμπισμού, νάνος και δοσίλογος σε όλα. 

Καραμουνής : Ένας αδικημένος από την φύση μπουχέσας κωλοτουμπιστής.  Είναι σαπιοκοιλιάς, γέρνει , έχει πρόβλημα με το πάτημα και ποτέ δεν κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή κωλοτούμπα.  Η τάση που εκπροσωπεί λέγεται και σαβουροκωλοτουμπισμός.



Πάνσκατος : Ένας μεγάλος φεδεραληστής-τραμπουκοκωλοτουμπιστής. Ιδανικός για λασπολογικές κωλοτούμπες που δεν δέχεται να κάνει άλλος.  Το ιερό γουρούνι του κωλοτουμπισμού.


Παπατουμπέου :  Εκφραστής του διανοητικά λιποβαρούς κωλοτουμπισμού.  Ακολουθεί την βλαχοχύμα αμερικανική τάση που εισήγαγε πρώτος ο συνονόματός του Γιώργος Μπούς Τζούνιορ.


Μπενίτο Κωλοτουμπίνι: Πρύτανης του ιπποποταμικού κωλοτουμπισμού του Μπατσόκ.  Ίσως το πιο επικίνδυνο είδος. Ποδοπατάει τα πάντα και δεν αναγνωρίζει καμία ζημιά.  Ακολουθείται από τρωκτικά τύπου Κωλοβέρδου και Ανανδρουλάκη που ολοκληρώνουν την καταστροφή.


Παπαδήμιος:  Η επόμενη μέρα. Μοντέλο ρομποτικού κωλοτουμπισμού FTYSE-3.  Ο ιδανικός τσανακογλείφτης της ΝΤΠ.


Κωλοτουμπικό Κόμμα Ελλάδος : Ο διαλεκτικός κωλοτουμπισμός της ξύλινης κωλοτρυπίδας.  Όσα φάμε , όσα πιούμε κι όσα αρπάξει η ντουντούκα.


Κουτσή Αυγή:  Χιτλερικός γκέι κωλοτουμπισμός.  Γοριλλοειδή παπ-άριας προέλευσης σε γερμανοτσολιαδίστικες ανιστόρητες κωλοτούμπες.


Τσίριζα: Νηπιακός κωλοτουμπισμός. Το ρεβιζιονιστικό κωλοτουμπάκι της διπλανής πόρτας.



Ντόρα :  Φοβού τους Μητσοκωλοτουμπάκηδες και …κόμπρα φέροντας. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο άντρας της προτιμάει να βλέπει την σαπισμένη μουτσούνα του Γλείψμπουργκ παρά την δικιά της.


Τσατσαμαράς: Ο νεοψωλελεύθερος κωλοτουμπισμός του σπασίκλα αυνανιστή που μάγκεψε απότομα. Χωρίς πάνα-βρακάκι, είναι απολύτως αναξιόπιστος, ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να βάλει τα κλάματα και να χεστεί πάνω του.

 



Κουκουβέλης:  Ανακυκλωσιακός σκουπιδο-κωλοτουμπισμός. Συλλογή ορφανών κορασίδων και μεταποίηση άχρηστων υλικών από τον λαμογιομπαζότοπο του Πλαστόκ.

Κοινωνική Παραφωνία: Ο χαμαιλεοντικός κωλοτουμπισμός σε αλέγκρο μ’ άλλον τρόπο.


Καρατζαφούστης :  Ο γκράν μάστερ του ανανεωτικού κωλοτουμπισμού.  10ο ντάν.  Περιοδεύον τζούκ-μπόξ ο χοντρός. Εισήγε την τεχνολογία του p4p στον κωλοτουμπισμό.  Ρίχνεις δίφραγκο και σου κάνει κωλοτούμπες τραγουδώντας ταυτόχρονα από την Καραγκούνα ως το YMCA.  Δυστυχώς για τον ίδιο δεν μπόρεσε να κατοχυρώσει έγκαιρα τις ευρεσιτεχνίες του. Τον αντιγράφουν όλοι χωρίς να πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα.


Υ.Γ.  Να μην ξεχνάμε βέβαια και το κίνημα του πτυελοδοχειακού  φασιστοκωλοτουμπισμού με εκφραστή τον μέγα φίλαθλο κωλοτουμπιστή μελλοντολόγο Αυριανόπουλο.  Πού είσαι ρε Αντρίκο; Νομίζεις ότι θα την σκαπουλάρεις επειδή είσαι με τον Ολυμπιακό ή επειδή αποσύρθηκες νωρίς;

  

Η ύπαρξη κωλοτουμπιστών για όλα τα γούστα στο σύγχρονο πολιτικό στερέωμα δεν είναι κάποιο γεγονός που οφείλεται στην τύχη.  Τα “νέα” κόμματα είναι μια ακόμα τρίπλα της μασονοκινούμενης πολιτικής μαφίας με στόχο την ελαχιστοποίηση απώλειας αρνιών από τα κομματικά μαντριά. Οι ρουφιάνοι αυτοί θα συμπράξουν μετά τις εκλογές με τους προδότες για να συμπληρωθούν οι 180 ψήφοι που χρειάζονται ώστε να εγγραφούν τα πανωτόκια των τοκογλύφων στο μπανανιακό Σύνταγμα.


Για ένα διάστημα η Γενική Ασφάλεια ασχολιόταν με αυτό που πρέπει να ασχολείται, την δίωξη εγκληματιών.  Ήταν η περίοδος του lifestyle-κωλοτουμπισμού που οι κοινωνικές τάξεις είχαν καταργηθεί από την συμμορία των ΜΜΕ, όμως αυτό πάει, τελείωσε μαζί με τις νιτροπαπαριές του Πουστόπουλου.  Ο λύκαρος έφαγε τον Πετράκη, οι τάξεις επέστρεψαν ακόμα πιο διαχωρισμένες και οι πολιτικές πεποιθήσεις έγιναν πάλι αφορμή φακελώματος και διώξεων από το εγκληματικό κράτος του Κωλοτουμπιστάν.  Όποιοι αντιδρούν στην ένοπλη ληστεία του αστυνομικού καθεστώτος θάβονται ζωντανοί από τους κουκουλοφόρους δημοσιοκάφρους κωλοτουμπιστές, τα λόγια τους παραποιούνται και ορισμένοι από αυτούς υποδεικνύονται στις “αρχές” προς σύλληψη. 



Απ’ ό,τι φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε από την δεκαετία του ’50.



Ερώτηση Κρίσεως αρ. 7 :  Αφού τα ΜΜΕ είναι στο κέντρο των εξελίξεων, ποιος είναι αυτός που τα χρηματοδοτεί; Ποιος τα κατευθύνει;  Ποιος επιδοτεί “Το παιχνίδι με τις λέξεις”;



Όσοι κάνουν τον κόπο να ψάξουν το ιδιοκτησιακό κομμάτι των συγκροτημάτων των διεθνών ΜΜΕ θα βρουν σίγουρα μπροστά τους την γνωστή γυφτοσυμμορία με απόλυτη πλειοψηφία.  Η πλήρως απενοχοποιημένη κατοχή πλούτου και δύναμης και η ωμή χρησιμοποίησή τους για να σαρωθούν τα υπολείμματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οφείλεται στην καθιέρωση του παγκοσμιοποιημένου κωλοτουμπισμού.  Παντού βλέπουμε να διεξάγεται ένας πόλεμος με λέξεις.  Είναι το περίφημο παιχνίδι της κρυπτογραφικής ενημέρωσης.  Η βάπτιση, το μεγαλύτερο μυστήριο του μονοθεϊσμού κάνει θραύση στις ειδήσεις που κατασκευάζουν στις τρύπες τους οι υπόγειοι.  Τα αστυνομικά κράτη αποκαλούνται “δημοκρατικά καθεστώτα”, οι τοκογλύφοι αποκαλούνται “οικονομικοί θεσμοί” και οι αποικιοκράτες δολοφόνοι “ανθρωπιστικές ειρηνευτικές δυνάμεις”.  Τα νέο-ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν μια ιδιότυπη εξαίρεση. Όλα εκτός από ένα, τα μαγαζιά της τοπικής ρουφιανιάς έχουν φαινομενικά Νεοέλληνες ιδιοκτήτες.  Αυτό συμβαίνει γιατί η χώρα είναι αρκετά μικρή και ταυτόχρονα ενστικτωδώς εχθρική προς τους δισεκατομμυριούχους του κωλοκαυτώματος.  

Η πατέντα που επικρατούσε τόσα χρόνια ήταν η επιχορήγηση των προβληματικών μηντιακών μπακάλικων μέσω του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος με κρατικές διαφημίσεις, μέσω επιχειρηματικών ομίλων με περίεργες αλλαξοκωλιές και μέσω αόρατων κονδυλίων με παράδοση μετρητών σε σακούλες.  Τώρα που οι δύο πρώτοι τρόποι σχεδόν καταργήθηκαν, μένει μόνο ο τρίτος.  Και μια και οι κομματικοί μπινέδες δεν έχουν σάλιο, το μαρούλι έρχεται κατευθείαν απέξω.  Αυτός είναι και ο λόγος που οι μνημονιακοί δοσιλογράφοι δείχνουν τέτοια πειθαρχία και προσήλωση στις αρχές της φράου Μέρκελ.  Όσο για την γραμμή, αυτή έρχεται με μέηλ από “φιλανθρωπικά” ιδρύματα της αλλοδαπής.  



Είναι λογικό σε μια φθίνουσα οικονομία ακόμα και οι ρουφιάνοι να βρίσκονται αντιμέτωποι με απολύσεις. Εδώ γίνεται πλέον το μεγάλο “ξεσκαρτάρισμα”.  Όσοι δεν προάγουν με τα άρθρα και τις εκπομπές τους τον κωλοτουμπισμό φεύγουν πρώτοι. Ακολουθούν αυτοί που κωλοτουμπίζουν μεν αλλά δεν έχουν την απήχηση που απαιτείται αυτές τις στιγμές.  Βλέπουμε ιστορικές εφημερίδες να κλείνουν, άλλες να εξακολουθούν να είναι φερέφωνα αυτών που βρίσκονται πίσω από την διαπλοκή και άλλες να διοικούνται από μασόνους πράκτορες της CIA.  Οι ανεξάρτητες φωνές φιμώνονται συστηματικά ενώ πανικός επικρατεί στις τάξεις των τηλεδοσίλογων για το ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αφεντικών της Κρίσης.   Πρόκειται για ένα ριάλιτι του τηλεκωλοτουμπισμού, για έναν διαγωνισμό κωλοτούμπας που όποιος κάνει τις λιγότερες φεύγει.



Είναι ολοφάνερο ότι αυτοί που χρηματοδοτούν τα βρωμερά ΜΜΕ έχουν στις τάξεις τους και αρκετά πειναλέα ιστολόγια.  Η ψυχολογική βία που εξασκείται χωρίς έλεος από όλους αυτούς τους φαλαγγίτες πάνω στον απλό κόσμο κάνει ακόμα και τις μεθόδους της μετεμφυλιακής δεξιάς να ωχριούν.  Όλο και περισσότεροι γαμιόλες ψευτονοικοκυραίοι  αναμασούν τα σκατά της “Ελεύθερης Λέρας”, της “Χρυσής Ψωλής” και των υπόλοιπων ναζιστοφυλλάδων περί “ηθικής των Συνταγματαρχών” και άλλα ωραία που αφορούν το ποιόν της βασιλοχουντικής συμμορίας.  Αυτοί οι πουστοψηφοφόροι που χρόνια τώρα εναλλάσσονταν ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με την κωλοψήφο ως εργαλείο για να κάνουν τις άθλιες δουλειές τους, τολμάνε να εξυμνούν την χούντα και τον Παπαδόπουστο.   



Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς τους σοδομισμένους βρυκόλακες του ‘67:  

Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς τι ρόλο έπαιξαν οι χουντικοί στο παρασκήνιο;  Έχουν ιδέα ποιος καθοδηγούσε αυτό το μπουλούκι των μωρών και αγάμητων χριστιανομασονίσκων; Αλήθεια τι δίδασκαν τους υποψήφιους πραξικοπηματίες σε εκείνα τα περίφημα σεμινάρια της CIA στις ΗΠΑ; Πώς να σέβονται το Σύνταγμα; Και πέρα από τα μαθήματα τακτικής μήπως είχαν δεχθεί και “ιδιαίτερα” σε κάποια άλλη θεωρία;


100 χρόνια πίσω γύρισαν την Ελλάδα αυτοί οι χριστιανομασόνοι πούστηδες. Και μην ακούω μαλακίες ότι “αυτοί δεν έκλεψαν”.  Το σωστό είναι ότι “δεν έκλεψαν πολλά”. Σε ποιόν πήγαιναν τα εμβάσματα που έστελνε από την Τράπεζα της Ελλάδος στην Ελβετία η γυναίκα του δικτάτορα;  Μήπως οι φίλοι, οι οπαδοί και τα αφεντικά τους δεν λήστεψαν και δεν πλιατσικολόγησαν τα πάντα; Για ρίξτε μια ματιά στα ΦΕΚ της εποχής να δείτε πόσα από τα μοντέρνα “τζάκια” φτιάχτηκαν με νομοθετικά διατάγματα της χούντας. Τα μεγαλύτερα πολεοδομικά εγκλήματα έγιναν στην εποχή του Καραμανλή και αυτών των πουσταράδων. Οι ίδιοι οι απριλιανοί βίασαν την βούληση του Ελληνικού λαού, πούλησαν την μισή Κύπρο , έκαναν την Ελλάδα αποικία του αμερικάνικου κεφαλαίου, φρόντισαν να τους διαδεχτεί ο σκατόψυχος “εθνάρχης” και το μασονικό ιερατείο που εκπροσωπούσε. Καλύτερα να είχαν κλέψει μερικά εκατομμύρια ακόμα οι γαμημένοι σκατοκαραβανάδες παρά να είχαν κάνει όλα τα παραπάνω.




Εκείνος ο ψώλας ο μασόνος ο Παττακός πέρα ότι μας είχε ζαλίσει τ’ αρχίδια με το τεκτονικό μυστρί του, κανένα γραφίστα δεν μπορούσε να προσλάβει; Ως και το σήμα της χούντας ξεπατικούρα το είχε κάνει ο καραφλοπαπάρας από την Στοά του.  Φυσικά και δεν ήταν καλύτεροι εκείνοι από τις κατσαρίδες που μας διοικούν σήμερα.  Γαμημένοι προδότες είναι όλοι τους.  Οι πρώτοι έχουν ρουφήξει εικοσιπέντε τεκτονικές ψωλές και οι δεύτεροι τριάντα.  Οι πέντε ψωλές της διαφοράς είναι ο πληθωρισμός.


Ακόμα και αυτός ο ηλίθιος αντικομμουνιστής μπαστουνόβλαχος ο Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να παίξει το χαρτί της μισητής ΕΣΣΔ κάποια στιγμή. Ποιος ξέρει, μπορεί να είχε τύψεις γι αυτά που του ζήτησε ο Κίσσινγκερ και το τι θα έγραφε αργότερα η ιστορία.  Οι μασόνοι της Ουάσινγκτον τον ξήλωσαν την ίδια νύχτα τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ βάζοντας στη θέση του τον ψυχάκια κωλοτρυπίδα Ιωαννίδη.  Όμως αυτό και όλα τα άλλα μυστικά ο κουραδοστεφανωμένος ΠΡΟΔΟΤΗΣ της 21ης Απριλίου τα πήρε μαζί του στον τάφο του.  Σκατά στη μνήμη του, σκατά στα κόκαλά του και σκατά στα στόματα αυτών που τον μνημονεύουν.  Χούντα, ΕΚΟΦ, Καρφίτσα, Κόκκινη Προβιά, όλα είναι συνδεδεμένα με το ίδιο νήμα.

Κι όποιος νομίζει ότι σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα, καλά θα κάνει να ανοίξει τα στραβά του.  Σόιμπλε, Ράιχενμπαχ, Σαρκοζί, Λαγκάρντ όλοι ανακατεύονται στις υποθέσεις μας χωρίς να τους έχουμε καλέσει.  Όλα αυτά τα μασονολαμόγια βρίζουν και συκοφαντούν τους Έλληνες πολίτες.  Τρία χρόνια τώρα υποδεικνύουν “λύσεις” για την πάταξη της διαφθοράς και την οικονομική εξυγίανση καταλήγοντας στην ολοκληρωτική αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας και στον διορισμό τεκτόνων γκαουλάιτερ.  Όμως δεν λένε κουβέντα για το ποιος δημιούργησε ποιος οργάνωσε και ποιος έθρεψε την διαφθορά. Δεν λένε κουβέντα οι γαμημένοι για ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθύνων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων που θα μπορούσε να βάλει αυτό το κωλάδικο σε κάποια τάξη.  Αλλά ποιών την τιμωρία να ζητήσουν; Των υπαλλήλων τους, των συνεταίρων τους και των σεβ. αδελφών τους;       




Και καλά όλοι οι άλλοι.  Ο Δαβίδ Χάρρις της A.J.C. που είδαμε νωρίτερα τι δουλειά έχει στην Ελλάδα;  Ποιος είναι αυτός ο κύριος στον οποίο οι πολιτικοί “ηγέτες” υποβάλλουν τα σέβη τους και επιζητούν την εύνοιά του;  Όποιος νομίζει ότι η  A.J.C. και ο διευθυντής της δεν έχουν σχέση με την χώρα μας, μάλλον δεν του τα έχουν πει καλά. Η δουλειά του κυρίου αυτού είναι να καταδιώκει νομικά (για την άλλη μέθοδο υπάρχουν διαφορετικές “οργανώσεις”) οποιονδήποτε κατά την κρίση του υποσκάπτει την εδραίωση της εβραϊκής ηγεμονίας ανά τον κόσμο.  Υπό το πέπλο της “προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων” και της “καταπολέμησης του αντισημιτισμού”   ελέγχει ακόμα και την διατύπωση σκέψεων και απόψεων σε αμφιλεγόμενα πολιτικά ζητήματα. Όμως ο ρόλος του πέρα από κατασταλτικός είναι και προληπτικός.  Συμβουλεύει ηγέτες στην επιλογή των κατάλληλων στελεχών στα κόμματά τους ή στις κυβερνήσεις τους και εισπράττει περιοδικές διαβεβαιώσεις “νομιμοφροσύνης” και “συμμόρφωσης”.  Και ρωτάω: ποιος είναι ο πούστης; Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ;




Αλλά ας πάμε καλύτερα στις τεκμηριωμένες κωλοτούμπες:

11 Νοεμβρίου του ’11 -  Επίσημη ανακοίνωση του Χάρρις για τον διορισμό του νέου κατοχικού πρωθυπουργού :

“… Ευχόμαστε στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο κάθε επιτυχία… Όμως είμεθα βαθιά προβληματισμένοι από την παρουσία στην κυβέρνηση ενότητας του κόμματος ΛΑΟΣ του οποίου ηγείται ο Γ. Καρατζαφέρης… Ο συγκεκριμένος έχει κάνει εξωφρενικές δηλώσεις σχετικά με τους Εβραίους, μεταξύ άλλων ότι ήταν ανεμιγμένοι στις επιθέσεις της 11/9/01… Παροτρύνουμε την νέα Ελληνική ηγεσία να μην επιτρέψει τέτοιες εκφράσεις καθαρού φανατισμού ή Αντισημιτισμού να αναδύονται από τις τάξεις της… Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για τον απερχόμενο πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου… ο οποίος αντιμετώπισε ένα κολοσσιαίο έργο και επιδίωξε με θάρρος και πίστη την εκπλήρωσή του… Επίσης σφυρηλάτησε τους ένθερμους δεσμούς με το γειτονικό Ισραήλ… Τον ευχαριστούμε για την ηγεσία και την φιλία του γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει να παίζει ενεργό ρόλο στη ζωή της αγαπημένης του χώρας…” 

(Στεγνά τον καθάρισε τον Καρατζαφύρερ ο Εβραίος.  Και μας φόρτωσε και τον ΓΑΠ για ποιος ξέρει πόσα χρόνια ακόμα.  Ο γαλατάς είχε ήδη εκπαραθυρωθεί από την κυβέρνηση πριν την κωλοτούμπα του κι ας παριστάνει ότι έφυγε μόνος του.)



30 Ιανουαρίου του ’12 -  Ο κ. Χάρρις έρχεται στην Ελλάδα και συνομιλεί για εβραϊκά θέματα με τους : Δ. Αβραμόπουλο, Α. Σαμαρά, κάποιους Πασόκους που τα ονόματά τους δεν αναφέρονται, Γ. Μπουτάρη και Δ. Δόλλη. (Σ.Σ.  Έχουν προηγηθεί οι επισκέψεις Σαμαρά και ΓΑΠ στο Ισραήλ ενώ ο δεύτερος είναι ξανά στο Ισραήλ εκείνες τις μέρες).

Επίσημη ανακοίνωση του Χάρρις: “…Οι συζητήσεις εστιάστηκαν κυρίως στην πυρηνική απειλή που προέρχεται από το Ιράν, στις ανθούσες Ελληνο-Ισραηλινές σχέσεις, στις εξελίξεις στον Αραβικό κόσμο και στα τοπικά προβλήματα της Ελλάδος…   

(Ακολουθούν οι πανελλήνιες κωλοτούμπες Τσεκουρίδη και Μπουμπούκου στην ψηφοφορία για το μνημόνιο-2 , το φευγιό από τον ΛΑΟΣ και η πλήρης ένταξη στην ΝΔ.)


24 Φεβρουαρίου του ’12 - Επίσημη ανακοίνωση του Χάρρις: “…Η A.J.C. προβληματισμένη για την πρόσφατη προσχώρηση των δύο Αντισημιτών πολιτικών Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη στην Ν.Δ. ικανοποιήθηκε από την διαβεβαίωση του αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ότι το κόμμα του είναι κατηγορηματικά αντίθετο στην οποιαδήποτε εκδήλωση Αντισημιτισμού…”  (Σ.Σ. είχε προηγηθεί κράξιμο του Χάρρις στον Σαμαρά που απέφερε την κωλοτούμπα την δική του όσο και εκείνη του Τσεκουρίδη που δήλωσε ότι ήταν κακό παιδί μόνο στο …παρελθόν αλλά και την κωλοτούμπα του Μπουμπούκου που κατάπιε όλες του τις τηλεμαλακίες χωρίς γαργάρα. Κι όλα αυτά για μια θέση στον ήλιο της ΝΔ… Μάλλον θα κοστίζουν ακριβά οι ζαρτιέρες της Μπουμπούκας.)


Έχει πλάκα το τέλος της επιστολής …κωλοτουμπικής αφοσίωσης του Τσατσαμαρά προς την A.J.C. : “…Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες στην Ελλάδα, υπερήφανες που διέσωσαν Έλληνες Εβραίους κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Το ξέρω καλά, αφού η οικογένειά μου είναι μία από αυτές. Και αυτή η παράδοση της υπερηφάνειας είναι κοινή στους ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων…” 

(Άμα γυρίσει ο Σπίλμπεργκ την Λίστα του Σίντλερ Νο 2, θα σε πάρουμε τηλέφωνο ρε Σαμαρά…)

Πηγή: http://www.ajc.org

  
Έχετε αρχίσει να παίρνετε χαμπάρι τι παίζεται, ποιοι παίζουν και σε τίνος την πλάτη παίζουν αυτό που παίζουν; Θα είχε ενδιαφέρον έστω για μία φορά αυτοί οι διεθνείς καρπαζοεισπράκτορες που παριστάνουν τους ηγέτες να εφαρμόσουν τις εντολές του λαού με την ταχύτητα και την πειθαρχία που εφαρμόζουν τις εντολές του κάθε υψηλόβαθμου ποδίτσα.  


Ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων πάει καλά. Τα κατοχικά γουρούνια του Παπαδήμιου έκοψαν τις παροχές του τρίτου παιδιού και τώρα κανονίζουν την ισοτιμία δραχμής-ευρώ για την νέα πράξη της κωμωδίας. Αυτή του φουσκώματος των υπαρχόντων δανείων και της αρπαγής των σπιτιών. Ο Έλληνας δεν έχει μέλλον, δεν έχει λεφτά, σε λίγο δεν θα έχει ούτε παράγκα να κοιμηθεί. Το παραμύθι της μείωσης των μισθών για να φτάσουμε τους Κινέζους σε ανταγωνιστικότητα δεν πείθει ούτε τον ίδιο τον Τούρκογλου.  Αν φτάσουμε να δουλεύουμε για 10 ευρώ την ημέρα, ο κιτρινιάρης θα δουλεύει για 5 ευρώ.  Αν κατέβουμε κι εμείς στα 5 ο Κινέζος θα δουλεύει με το ντουφέκι στο κεφάλι για ένα πιάτο ρύζι.



Η επίθεση των τοκογλύφων είναι συντονισμένη και ανελέητη.  Απόλυτα λογική αλλά και απόλυτα παράλογη.  Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η πραγματικότητα ξεπερνά σε σκληρότητα την φαντασία. Και τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά. Μίσος, αηδία, πώρωση.  Όλα έρχονται τούμπα και το μόνο που βασιλεύει ακόμα είναι το θρασύ νεοφιλελεύθερο ψέμα ότι …“είμαστε σε καλό δρόμο”.



Όπως άκουσα να λέει και μια γριούλα προχτές: "... 60 χρόνια μας λέγανε ότι οι κουμμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια και τώρα μας τα παίρνουν αυτοί..."


(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Ε΄ ΜΕΡΟΣ)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφε μαρκήσιε γιατί κοιμούνται τα ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Άξιζε ρε Μάρκο η αναμονή...
Αλλά και ο παππούς τα είπε όλα σε πέντε αράδες...
http://www.youtube.com/watch?v=I97Ev5T-rQQ

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ είπε...

http://blog.coinmad.com/2012/01/1000000.html

για ριξε μια ματια στο πισω μερος του χαρτονομισματος...
η αδυναμια σου