Γαμώταφοι πολιτικάντηδες, ήρθε η ώρα της κρεμάλας! Η Μαύρη Φατρία ψηφίζει.


28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9012

Η Μαύρη Φατρία ήταν και παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.


Δεν ψηφίζει συντήρηση αλλά ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δεν ψηφίζει κόμματα αλλά ΠΡΟΣΩΠΑ. 

Δεν ψηφίζει προδότες αλλά “ΤΡΕΛΟΥΣ” . 

Δεν ψηφίζει άγνωστους αλλά ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.


Μέσα στις χιλιάδες των υποψηφίων υπάρχουν αρκετοί Σπαρτιάτες.  Ήρθε η ώρα να τους δοθεί η ευκαιρία να ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ !



Βρίζουμε, χτυπάμε, ανατρέπουμε, κρεμάμε. Τα 2 από τα 4 βήματα που είχαν τεθεί εδώ και χρόνια για το γκρέμισμα του άθλιου κατοχικού καθεστώτος έχουν γίνει.  Στέλνουμε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα στη Βουλή.  ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 


Δεν ψηφίζουμε όποιον κι όποιον.  Διαλέγουμε μόνο ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ άτομα.  Δεν θέλουμε κότες πολιτικάντηδες με μεταξωτές γραβάτες και σηθρού κυλοτάκια.  Ούτε θεατρίνες και αλλαξοκωλιάρες λούγκρες σαν αυτές της ψευτοαριστεράς.  Ούτε διεθνιστικές μασονικές ευρωκωλοτρυπίδες που μισούν και πουλάνε την Ελλάδα και την ιστορία της.



Θέλουμε σκληροπυρηνικούς ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που να δέρνουν και να λιθοβολούν τους προδότες μέσα στο κυνοβούλιο.  Δεν θέλουμε πλέον τα σκουπίδια της συγκυβέρνησης να τρώνε γιαούρτια και αυγά, αλλά μπουνίδια και κλωτσίδια!  Τα δοσιλογικά λαμόγια που τόσον καιρό τις έτρωγαν απέξω, τώρα δεν γλυτώνουν πουθενά.  Θα καρπαζώνονται και θα κλωτσιούνται μέσα στο μπουρδέλο τους μπροστά στις κάμερες.  Έχω την εντύπωση ότι το κανάλι της Βουλής μετά τις εκλογές θα ξεπεράσει όλα τα άλλα σε ακροαματικότητα.





Η Τροία είναι έτοιμη να πέσει.  Οι Έλληνες πολιορκητές προσποιούνται ότι έφυγαν και ο Δούρειος Γάιδαρος περιμένει ακίνητος έξω από τα τείχη.  Ελάτε πουσταράδες Τροϊκανοί. Ανοίξτε τις πύλες να δεχτείτε το θανατηφόρο δωράκι του Οδυσσέα.  Η γαϊδαρόπουτσα του Δία που θα σας γαμήσει από όλες τις τρύπες έφτασε!



Κι όταν πέσει το κάστρο της λαμογιάς, θα πάρουν τον λόγο όλοι αυτοί που ήταν φιμωμένοι για αιώνες. Θα μιλήσουν όλοι οι διαχρονικοί Έλληνες που δολοφονήθηκαν άνανδρα. Και οι αρχαίοι και οι μεσαιωνικοί και οι σύγχρονοι θα ξεσπάσουν την οργή τους στα σκύβαλα της Ν.Τ.Π.   Αυτό που θα επακολουθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο δεν το έχουν φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους οι εξουσιαστές.  Το παγκόσμιο ντόμινο ξεκινάει από τον Ομφαλό της Γής !

  

Οι Ρώσοι το ξέρουν πολύ καλά γι αυτό και θέλουν να στείλουν παρατηρητές στις εκλογές. Η ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν οι συνωμότες της CIA και οι λακέδες του αρχιμασόνου Μπαρρόζο για να σώσουν την καταρρέουσα αυτοκρατορία τους δεν έχει προηγούμενο. 



Από την εμφάνισή της η Μαύρη Φατρία έχει πάρει ανυποχώρητη θέση ως προς την ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ και ΑΝΗΛΕΗ τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων. 



ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ! 

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΙΣΟΒΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!




Η Ευρωπαϊκή ψευτο-Ένωση τελείωσε. Τα ποντίκια εγκαταλείπουν ήδη την σκυλοπνίχτρα του Ρομπάι και της Μέρκελ.  Κι ο ξεκωλιάρης παλιόπουστας Ολάντ να αφήσει την Ελλάδα ήσυχη και να βοηθήσει την χώρα του την Γαλλία που σε λίγο θα είναι βαθιά μέσα στο βόθρο!  Δεν έχουμε ανάγκη την βοήθεια κανενός!  Μόνοι μας θα καθαρίσουμε το σπίτι μας.    



Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην σκατο-δημοκρατία του πουσταρά Βενιζέλου, του γαμώσπιτου Σαμαρά και της βλαχοκλανιόλας Παπαρήγα. Σας καλώ όλους από τώρα να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και “υλικοτεχνικά” για τον δεύτερο γύρο.  Οι μασόνοι τοκογλύφοι στήνουν εμφύλιο πόλεμο ως ρημέικ του προηγούμενου πολέμου των συμμοριών. Γι αυτό ενισχύουν με τα ΜΜΕ τους την ακροδεξιά και την ακροαριστερά.


Γαμήστε όλα τα κωλοκόμματα! Επικεντρωθείτε μόνο στα ΑΤΟΜΑ ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε πωρωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ.  Στείλτε τους Σπαρτιάτες υποψήφιους στο Κυνοβούλιο να τα κάνουν όλα ΠΟΥΤΑΝΑ !  Το κωλοπαιχνιδάκι της σκατο-δημοκρατίας τους τελειώνει σε μερικές ημέρες.  Η χώρα και μαζί της ο πλανήτης μπαίνουν σε καινούργιο ιστορικό κεφάλαιο.  Οι κωλοτούμπες που θα γίνουν μετά τις εκλογές δεν θα έχουν προηγούμενο.  Τα πακέτα με τα ευρώ που πέφτουν ήδη στην πολιτική αγορά είναι ασύλληπτα σε μέγεθος. 



Δεν θα πώ άλλα.  Μαυρίστε τους ΓΑΜΩΤΑΦΟΥΣ πουλημένους τσογλαναράδες που μας έφτασαν ως εδώ.  Τσακίστε το καθεστώς της ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ !  Ούτε μία ψήφος σε ΠΑΣΟΚ –ΝΔ και στα συνεταιράκια τους!



Δεν πάμε σε μια απλή μάχη. 

Αρχίζουμε ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. 



Θα χυθεί αίμα και αυτό είναι αναπόφευκτο. 



ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !



 

20 σχόλια:

Ramnousia είπε...

Αυτή τη μέρα σώζουμε τον κόσμο από τον μυστικισμό και την τυραννία.. Και εξασφαλίζουμε ένα μέλλον λαμπρότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε...

Ανώνυμος είπε...

Το σύμπαν συνωμοτεί για λογαριασμό μας.

ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ !

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλοι οι καλοί χωράνε εδώ...
Στώμεν καλώς και ΑΝΕΥ ΦΟΒΟΥ
Νεώτερος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΚΟ ΕΙΣΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...

1451 είπε...

Λέω να ψηφίσω λεβέντικα.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Μάγκες το ποκεράκι της κάλπης τελείωσε...

Βάλτε κράνη και ετοιμαστείτε για πιστολίδια.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΕΝ ΥΠΝΩ.

Αν δεν φτιαχτεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο απ όλες τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, θα είναι όλοι υπεύθυνοι για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με τα αίματα και τα σπέρματα σου. Όλο αίμα, κι όλο αίμα...σιγά τα αίματα ρε μαλάκα!

Εγώ δεν βλέπω να γίνεται απολύτως τίποτε. Η ζωή κυλάει σαν μην τρέχει τίποτε. Εντάξει κάποιοι τρώνε πούτσες. Αλλά πάντοτε έτσι δεν ήταν;

Ανώνυμος Αυνανιστής

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Ανώνυμε μαλάκα,

Κλείσε την τηλεσκατούλα και πάρε τον δρόμο γιατί σε λίγο ο καναπές θα βγάλει πούτσα και θα σε γαμήσει...

Μόνο την Παρασκευή 4 Μαΐου είχαμε 10 αυτοκτονίες πανελλαδικά.

Μάθε πρώτα με ποιά σειρά χύνεται το αίμα και μετά να ανοίγεις τη σκατότρυπα που αποκαλείς στόμα.

Ανώνυμος είπε...

Απλά,αργεί η επόμενη ανάρτηση?

Μιχάλης Λιάκος είπε...

Ρε Μάρκο, τον Καιάδα δαγκωτό ρε φίλε;;;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Μιχαλο-Λιάκο μην λερώνεις τον σεπτό χώρο του ιστολογίου με γουρουνοειδή κοπρώνυμα αποβράσματα της Χρυσής Σκατοπαλίρροιας...

Όλη η δαιμονοσκισμένη συμμορία των νεοναζί πουλερικών θα καεί στην ώρα της μαζί με τους χρηματοδότες...


+οβριογάμηcον+

ιθαγενής είπε...

Μάρκο στο τελευταίο σου σχόλιο με καθησύχασες γιατί διαβάζοντας την ανάρτηση είπα: "μα καλά για την χρυσή αυλή μας έψηνε με μπινελίκια τόσο καιρό;" και ήμουνα έτοιμος να πατήσω τη διαγραφή από τα φέιβοριτς.
Συγνώμη παρανόησης...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα, μήπως είσαι ο Αμυράς;

Και αυτός τις ίδιες ακριβώς παπαριές με εσένα γράφει.

Ανώνυμος Αυνανιστής

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Ανώνυμε μαλακιστή πήγαινε να γλείψεις την πηγάδα της Μέρκελ ή την κωλοτρυπίδα του Μπουμπούκου και μη μας ζαλίζεις τ' αρχίδια με τον κάθε τρελό που εμφανίζεται στο γυαλί...

Είπαμε ξεκόλλα από τον καναπέ σου και κάνε κάτι (οτιδήποτε)...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Προς λοιπούς πιστούς:

Λίαν συντόμως, αφικνείται αντι-κομμουνιστικόν αρθρύλλιον το οποίον ανευρέθη τυχαίως εις ανασκαφάς πλησίον του Τατοΐου.

ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ !

(GOD SAVE THE QUEEN'S ASS)

Ανώνυμος είπε...

Mας έχυσε τη σούφρα το μικρό καβλάκι του Αντωνάκη, για να μας λιπάνει τ΄ άντερο για τη βαρβάτη γκαβλωμένη ψωλή που περιμένει...

Ανώνυμος είπε...

Στον καναπέ αράζω και την έχω κάνει λάστιχο. Γιατί; Κακό είναι;

Εγώ τα γραπτά σου τα γουστάρω τρελά. Αρκεί να μη γράφεις αυτές τις μακακίες για μασόνους, νεφελίμ και λοιπές συνωμοσιολογικές αηδίες.

Γράψε βρε μαλάκα μια σοβαρή πολιτική να γουστάρουμε.

Ανώνυμος Αυνανιστής

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ είπε...

σκάσε και γράφε .....

μας έχεις ζαλίσει στον πρόλογο.....

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Εθνομαστούρια χαρμάνηδες ως σαδιστής απολαμβάνω την αγωνία σας για ένα καλύτερο χτές...

+Η πρέζα γαρ εγγύς+