Μασόνοι πούστηδες χωρίς πατρίδα. Ψυχικές ασθένειες στο έθνος της μαϊμούς

29 MAIOY 9011


Εδώ ο πλανήτης ετοιμάζεται να πάρει φωτιά, στην ταπεινή κοιτίδα της μαϊμουδοκρατίας το μάδημα της γαμημένης μαργαρίτας συνεχίζεται:




Θα χρεοκοπήσουμε… δεν θα χρεοκοπήσουμε… θα χρεοκοπήσουμε… δεν θα χρεοκοπήσουμε… θα χρεοκοπήσουμε... δεν θα-

…ΤΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΑΣΟΝΟΨΩΛΟΧΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !



Ένα κράτος σαν ξεδοντιάρα παλιοπουτάνα…

… Αποτελούμενο από ηθικά ανύπαρκτους και σεξουαλικά ανίκανους πολίτες…  

…Διοικούμενο από μασονίσκους πολιτικάντηδες ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ …

…Νανουριζόμενο από τηλεδημοσιοκάφρους που πουλάνε την μάνα που τους γέννησε για μια αφγανική ψωλή…

…Με μια αστυνομία βρώμικη και φοβισμένη…

… Με ένα στρατό του κώλου που οι κότες στρατηγοί του που δεν έχουν πολεμήσει ποτέ, τρέμουν τις μαριονέτες με τις ποδίτσες…

… Με τραπεζίτες-ύαινες που μπροστά τους ωχριούν ακόμα και οι εβραίοι τοκογλύφοι των προπαγανδιστικών ταινιών του Γ’ Ράιχ…

…Με μεγαλεμπόρους και επιχειρηματίες για τους οποίους οι χαρακτηρισμοί “αρχιλαμόγια” και “μαφιόζοι” είναι κοπλιμέντα στον υπερθετικό βαθμό…

…Με μια νεολαία ολότελα χαμένη στο μουνοδιάστημα του facebook

…Με μια άρχουσα τάξη αποτελούμενη από τσίπηδες χοντροσκατάδες που νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμα υπό την προστασία του Σουλτάνου…

…Με μια εκκλησία απατεωνίστικη, συμφεροντολόγα και σκοταδιστική…

… Με μια διανόηση πειναλέα, κωλώστρα και κοπροφαγική…

… Με ένα εκπαιδευτικό σύστημα ψευτο-πολυπολιτισμικό και ολότελα σάπιο…

… Με μια χωροταξική διάρθρωση που μόνο ο θείος μου ο Μαρκήσιος θα μπορούσε να φανταστεί ως τιμωρία…

…Με μια μαστουρωμένη πλέμπα που ρουφάει ακατάπαυστα τα χύσια της τηλεμαλακίας και που δεν μπορεί να πατήσει το ΓΑΜΗΜΕΝΟ  το “OFF”.



Στα σπάνια και κακοφωτισμένα διάκενα του παραπάνω σκουπιδαριού, βολοδέρνουν οι ανώνυμοι και συχνά αρνούμενοι την οποιαδήποτε δημοσιότητα αξιοπρεπείς πολίτες. Αυτοί που αποτελούν την φιμωμένη μειοψηφία που κάνει ακόμα σωστά την δουλειά της και το καθήκον της.  Όχι γιατί της το επιβάλλει κανένας , αλλά γιατί υπακούει στην εσωτερική φωνή της συνείδησης. Αυτή την φωνή που προσπαθούν να πνίξουν με τις ντουντούκες και τα κομματικά ντεσιμπέλ οι πουλημένοι ξεκωλιάρηδες που έχουν φτιάξει τις συμμορίες που λυμαίνονται το έθνος. 



Γι αυτούς που πιστεύουν ότι ο ύψιστος παλιόπουστας ή η υπέρμαχος στρατηγίνα με το τρύπιο στρινγκάκι θα κατέβουν να τους σώσουν, να θυμίσω τι έγινε όταν έπεσε η ρημάδα η Πόλη: Τα φρέσκα κουλουράκια των βυζαντινόπαιδων ξεσκίστηκαν από βρωμόπουτσους λεχρίτες, φανατικούς πιστούς του κωλομπαρά μωχαμέτη και του θεού του, του μιαρού εβραίου δαίμονα με τα χίλια πρόσωπα.



Είμαστε ο μόνος λαός στον πλανήτη που αγαπάει και σιχαίνεται τον εαυτό του. Που πρώτα κοιτάζεται στον καθρέφτη με αυταρέσκεια και μετά τραβάει κι ένα ρόχαλο, λέγοντας: “Φτού σου ρε ξεφτίλα !”



Αν  δεν ήταν τραγικό, θα ήταν αστείο. Σουρεαλιστικό πάντως είναι, όπως και να ‘χει. Αυτός ο διαρκής διχασμός της προσωπικότητας δεν δημιουργήθηκε μαζί με το σύμπαν μέσα σε έξη ημέρες όπως λένε οι κουραδογραφές του παπαδαριού.  Από τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής γενιές και γενιές νεοελλήνων ανατράφηκαν ως γενίτσαροι να μισούν θανάσιμα τον τόπο που γεννήθηκαν.  Από τους μπαμπουίνους του βασιλικού και του καραμανλικού φασιστοσχολείου φτάσαμε στους εξελιγμένους χιμπατζήδες του Τζέφρι και του Αντωνάκη. Γενεές ολόκληρες πιθηκοειδών υπηκόων πάσχισαν με αλλεπάλληλες κωλοτούμπες να πετάξουν από πάνω τους την ταυτότητα του γηγενούς, ανταλλάσσοντάς την με αυτήν του “πολίτη του κόσμου” , του “αμερικάνου” ή του “ευρωπαίου”, χωρίς να καταφέρουν τίποτα παραπάνω από το να γίνουν ρόμπα.  Σε αυτήν την ενορχηστρωμένη εμφύτευση τρανσεξουαλικής ιδεολογίας η γαμημένη από όλες τις τρύπες  “εκκλησία της αγάπης”, έπαιξε και συνεχίζει να παίζει τον βρωμερότερο ρόλο.



Yπακούοντας στις “ελληνοχριστιανικές αρχές” που τους μπόλιασαν από μωρά παιδιά τα εγκληματικά πορνοσχολεία της βρωμερής δεξιάς, αλλά και ενδίδοντας στα κελεύσματα για “ταξικούς αγώνες” που προπαγάνδιζε στην εφηβεία η προδοτική αριστερά, οι μάζες των ημιμαθών ζώων έχασαν τα αυγά και τα γαμημένα πασχάλια. Και όταν οι αντίρροπες πολιτικές δυνάμεις συναντήθηκαν κάπου στο Κέντρο (δηλαδή στην κωλοτρυπίδα του κυνοβουλευτισμού) τότε το σκατό έρρευσε άφθονο.  Ο ήδη διχασμένος πολιτισμικά ψηφοφθόρος μπέρδεψε την βουλή με την ψωλή.



Πρόσωπα που πρωταγωνιστούν ακόμα και σήμερα στο σκουληκιασμένο παρασκήνιο της πολιτικής θα έπρεπε να έχουν δικαστεί, καταδικαστεί και εκτελεστεί από την δεκαετία του ’60.  Οι διάφοροι αποστάτες, προδότες, εφιάλτες και οι σιχαμεροί απόγονοί τους θα έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει βίαια τον μάταιο τούτο κόσμο ή τουλάχιστον την χώρα. Αντί γι αυτό, λύνουν και δένουν πίσω από τα παραβάν με τους διαβήτες και υφαίνουν διαρκώς νέα τμήματα στον θανατηφόρο ιστό που έχει εκμηδενίσει το έθνος και τους πολίτες του. Δεν μιλάω καθόλου για το μαφιόζικο τριτοκοσμικό κράτος το οποίο είναι έρμαιο των μασόνων και της μυστικής τους κυβέρνησης.  Αυτό το γαμάνε όποτε γουστάρουν γιατί αυτοί είναι που δίνουν τις εντολές για όλα.  Οι αδιάφοροι και βουτυρομπεμπέδες βαλέδες που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς κάνουν γαργάρα τα ψωλοχύματα αυτών των σκοτεινών πούστηδων με τα σπαθάκια και τα μενταγιόν.  Αυτών των σκουπιδιών που δεν έχουν πατρίδα γιατί δεν έχουν ψυχή και συνείδηση.  


Απόρροια της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής αθλιότητας δεκαετιών είναι ο συνολικός εθνικός ξεπεσμός που ζούμε σήμερα.  Δεν φταίμε όλοι γι αυτό το χάλι. Υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ αλλά που υπακούουν ακόμα και στους παράλογους και παράνομους νόμους αυτού του αίσχους.  Όχι από φόβο μην τιμωρηθούν από τον κατασταλτικό μηχανισμό αυτής της ξεσκισμένης καταναλωτικής χούντας, αλλά από σεβασμό προς τον εαυτό τους, προς τους προγόνους τους και προς την ιστορία αυτού του τόπου.  Από σεβασμό στους άγραφους νόμους που είναι η πεμπτουσία του δικαίου. Από ένα πράγμα που λέγεται “πίστη στο έθνος”.  Όχι στο βρωμερό ψευτο-έθνος των ρασοφόρων ρουφιάνων, των ξεκωλιάρηδων βασιλιάδων, των πουλημένων Απριλιανών, της σκυλογαμημένης δεξιάς και του σοσιαληστρικού συρφετού.  Όλοι αυτοί οι ποταποί υπηρέτες είχαν αποστολή να ταυτίσουν το αιώνιο έθνος με το χυδαίο κράτος και το παρακράτος του. Η πίστη απευθύνεται σε ένα άλλο έθνος, πεντακάθαρο σαν τον ουρανό των βουνών,  σε μια ονειρική χώρα που εξακολουθεί να υπάρχει μέσα στον ιχώρο του καθενός από εμάς.  Είναι αυτό που δεν κατάφεραν να λιγδιάσουν με τα ψέματά τους οι μασονόπουστες, αλλά που μόνο ελάχιστοι πολίτες διαθέτουν πλέον τα μέσα για να το ανακαλύψουν από μόνοι τους. Είναι αυτό που μας δίνει την δύναμη να επιβιώνουμε σε όλες τις κατοχές και που μας κάνει επικίνδυνους για όλους όσους βρίσκονται στον ίδιο πλανήτη με εμάς.



Η έννοια της εθνικής συνείδησης απαξιώθηκε τόσο πολύ από όλους αυτούς τους ουροπότες και χυσοπότες που πέρασαν από το μπουρδέλο της πλατείας Συντάγματος που δεν απηχεί πλέον τίποτα στις μάζες των σκουπιδοφάγων καταναλωτών.  Μέσα σε αυτό το φαύλο από κάθε άποψη κτήριο διαδραματίστηκαν αμέτρητες πράξεις προδοσίας, αναρίθμητες ρουφιανιές, πουλήματα και συνομωσίες.  Όλη σχεδόν η σύγχρονη μυστική ιστορία της χώρας περνάει από τους διαδρόμους του. Η αρνητική ενέργεια που εκλύουν οι τοίχοι του είναι πιο νοσηρή κι από εκείνη που αισθάνεται κανείς σε μια αίθουσα βασανιστηρίων του μεσαίωνα.  Η κατεδάφιση αυτού του συμβόλου της υποτέλειας και του αίσχους είναι πιά άμεση προτεραιότητα.  Ακόμα και ο περιβάλλων χώρος πρέπει να καθαρίσει και να εξαγνιστεί και τα μπάζα να πεταχτούν έξω από τα χωρικά ύδατα και κατά προτίμηση κοντά ή μέσα στην αιγιαλίτιδα ζώνη του Ισραήλ.  




 Η μετασκευή του πολεμικού πλοίου σε επιβατική σκυλοπνίχτρα γεμάτη λαθρεπιβάτες δεν έγινε μέσα σε μια νύχτα και φυσικά δεν έγινε τυχαία. Ο παροπλισμός και η νόθευση γίνονται από χρόνια βάσει σχεδίου. Τώρα οι πονηροί λαθραίοι περιμένουν να δυναμώσει η φουρτούνα για να στασιάσουν. Δυστυχώς το ελληνόφωνο πλήρωμα αποτελείται αποκλειστικά από μούτσους.  Δεν υπάρχει καπετάνιος.  Δεν υπάρχει καν άνθρωπος. Το πλήρωμα είναι όλοι πηθίκια του τσίρκου ντυμένα με ρούχα ανθρώπων.  


Να μην περιμένει κανείς σας αλλαγές γιατί δεν θα έρθουν ποτέ. Ή αν θα έρθουν θα είναι προς το χειρότερο. Η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και πιο οικτρή. Τελικά οι Δανοί αποδείχτηκε ότι είχαν πολύ δίκιο να μην μπούν στη ζώνη του ευρώ. Και η ξεφτιλοδημοκρατία τους είναι σίγουρα καλύτερη από την εδώ καρατραβέλω που κάνει πίπες στον κάθε τοκογλύφο. Τουλάχιστον τους Δανούς τους ρώτησαν αν θέλουν να στήσουν κώλο. Οι εδώ πουλημένοι ποντικοί που εκλέγονται ανελλιπώς από τους σκατοψηφοφόρους αποφάσισαν και διέταξαν σε μια νύχτα την είσοδο στο ευρώ.  Ακριβώς όπως πριν έναν αιώνα οι καταραμένοι πρόγονοί τους είχαν διατάξει την ολέθρια προέλαση στα ενδότερα της Μικράς Ασίας.  Πού πάς ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ;


…Ακριβώς έτσι κοροϊδάρες μου:  Η οικονομική πορεία της χώρας προς την ζώνη του ευρώ και η είσοδός της είναι η αντιγραφή της μεγαλύτερης ελληνικής στρατιωτικής πανωλεθρίας όλων των αιώνων. Όλοι αυτοί οι δήθεν “σύμμαχοι” μας στήριξαν να μπούμε με τα τσαρούχια στο ρουφιανονόμισμα. Μας στηρίζουν και τώρα για να μην χρεοκοπήσουμε, ακριβώς όπως έκαναν τότε στρατιωτικά για να στηθεί το παιχνίδι. Σε λίγους μήνες -μπορεί και εβδομάδες-  όταν θα δοθεί το σύνθημα, θα κάνουν στροφή 180 μοιρών και θα υποστηρίξουν την αντίθετη πλευρά. Το Αφιόν Καραχυσάρ είναι μπροστά μας, κυρίες μου. 



Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν: οι μασόνοι δεν έχουν καθόλου φαντασία. Το ίδιο έργο παίζουν ξανά και ξανά αλλά οι λαοί είναι τέτοια γίδια που δεν καταλαβαίνουν όχι από θέατρο αλλά ούτε ποιος νταβατζής τους πριτσινώνει κάθε φορά.  



Οι Τούρκοι ευτύχησαν να έχουν έναν μεγάλο ηγέτη την κατάλληλη στιγμή. Τον γίγαντα Κεμάλ Ατατούρκ. Όλοι οι δικοί μας πολιτικάντηδες και νανο-δικτατορίσκοι της πούτσας δεν πιάνουν δεκάρα μπροστά του. Μασόνος 33ου βαθμού αλλά περισσότερο πατριώτης. Η σημερινή και η αυριανή Τουρκία σε αυτόν οφείλει τα πάντα. Παρόλο που δεν τρέφω το παραμικρό αίσθημα συμπάθειας για τη φάρα των Τούρκων,  δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία του ηγέτη τους και το κολοσσιαίο έργο του στον εκσυγχρονισμό του Οθωμανικού κωλοχανείου που κατέρρεε.  Μπορεί για μας και τους Αρμένιους να ήταν σφαγέας, όμως η ιστορία τον έχει δικαιώσει απόλυτα για τις επιλογές του. Σε καμιά τριανταριά χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τίποτα από τις γενοκτονίες και η μισή Ευρώπη πιθανόν να μιλάει τούρκικα.



Και οι δικοί μας φαφλατάδες ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ παριστάνουν τους πατριώτες ενώ η ιστορία έχει καταποντίσει αυτούς, τους γαμημένους προγόνους τους και τις επιλογές τους μέσα στα σκατά του πιο ελεεινού βόθρου.  Οι κωλοτρουπάρες τους μπάζουν κάργα, όμως εκείνοι συνεχίζουν με ψευτο-σοβαρή έκφραση να ξεπουλάνε ό,τι έχει απομείνει στην δύστυχη αυτή χώρα. Τις πέτρες της και το μέλλον. Κοτζαμπάσηδες οικοπεδοφάγοι και πλιατσικολόγοι που βρωμάνε πουστιά στο χιλιόμετρο παριστάνουν τους σωτήρες και ανταλλάσσουν επιχειρήματα-κλανιές στο παλαιό πορνείο του Όθωνα. Σιχαμερές κατσαρίδες με κουστούμια και γραβάτες, απόγονοι μασόνων, προδοτών και δοσίλογων περιφέρουν την ρουφιανιά τους στα τηλεπουστοπαράθυρα αναμασώντας τα ψέματα που τους έχουν διδάξει στα μυστικά σχολεία της στοάς.  



Και οι πιο γαμημένοι απ’ όλους είναι οι “αριστεροί” αρχιξεκωλιάρηδες. Το “κόμμα του λαού” με τα 147 παρακλάδια, οι βρωμεροί διπλοί πράκτορες της συμμορίας με τον διαβήτη. Έχετε ακούσει ποτέ στέλεχος αυτού του σταλινικού σκατο-απολιθώματος να προφέρει την λέξη “μασόνος” ή “μασονία”; Μιλάνε διαρκώς για την καταπίεση των εργαζομένων από το “μεγάλο κεφάλαιο”, την “άρχουσα τάξη” και τον “σκληρό καπιταλισμό” αλλά δεν μπορούν ούτε να προφέρουν το όνομα της κλίκας με τις ποδίτσες που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά.



Και καλά αυτοί που είναι απέξω απ’ το κιναιδοβούλιο. Οι εκλεγμένες όμως φακλάνες τους δεν βλέπουν τι γίνεται μέσα σε αυτή την φιδοφωλιά της συναλλαγής; Γιατί δεν λένε κουβέντα;  Μήπως το μασονικό βρωμοπέος τους έχει μπεί στον κώλο και τους έχει βγεί από το στόμα;  Μήπως γι αυτό δεν μπορούν να κουνήσουν ούτε την γλώσσα τους; Ποιος άραγε να ανέλαβε σπόνσορας της “προοδευτικής” παράταξης από την στιγμή που ψόφησε η σοβιετική αρκουδοκουράδα;  



…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΣ  !!!! 



…Όλα είναι καραπουστημένα. Από το ποιος θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές ως το ποια σκατο-ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα πουτσοσφαίρου. Ένα απέραντο Δελφινάριο είναι αυτό το πουστοκράτος…  Ανεβάζει συνέχεια επιθεωρήσεις του κώλου που απευθύνονται σε κοινό μαστουρωμένων μογγολοειδών.



Η κυβέρνηση-ανέκδοτο του πανηλίθιου Τζέφρι ξεπουλάει την Ελλάδα, οι λαθραίοι μαχαιροβγάλτες αλωνίζουν και οι μπάτσοι και οι δικαστές κυνηγάνε εμάς. Προχτές μίλαγα με ένα γνωστό μου μπατσόνι και μου είπε ότι έγινε της τρελής μέσα στο μπατσομέγαρο. Κάποιο γνήσιο παλικάρι (ανένταχτος μπάτσος) τα είχε πάρει στο κρανίο και φώναζε στους διαδρόμους στους ανωτέρους του: “Βγάλτε τα παντελόνια ρε … τζάμπα τα φοράτε… Βγείτε έξω ρε απ’ τα γραφεία αν είστε άντρες…” Μια ώρα φώναζε και δεν τόλμησε να βγεί κανένας γαλονάς να του ζητήσει το λόγο. Μόνο έστειλαν κάποιον κολλητό του να του πεί στο αυτί ότι θα πάρει ό,τι ζητήσει, φτάνει να σταματήσει την φασαρία.  


Δύσκολες εποχές για προπατζήδες. Το υπαλληλικό προσωπικό έχει αρχίσει να σαλτάρει κανονικά. Οι μισοί από αυτούς τους νοητικά καθυστερημένους σεκιουριτάδες των μασόνων μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών made in Israel με τα οποία ψεκάζουν οι ίδιοι τους διαδηλωτές.  Βλέπεις το χημικό δεν σε ρωτάει αν είσαι μπάτσος ή ανάρχα. Σε ποτίζει καρκίνο ως το κόκαλο. Με τη διαφορά ότι οι διαδηλωτές εναλλάσσονται που και που ενώ οι ματατζήδες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιοι ΜΑΛΑΚΕΣ. 

Γουρουνάκια μου,  άσχημα τα μαντάτα σας. Όμως μην περιμένετε έλεος. Είστε άξιοι της γαμημένης τύχης σας. Αν θα εξακολουθήσετε να υποστηρίζετε τους μασονομαφιόζους εναντίον του έθνους, το παλούκι μάλλον θα κάνει αρχή με την δική σας κωλάρα.



Και μια που γίνεται πολλή κουβέντα για “συναίνεση”…  


…Τι συναίνεση; Τραινάκι θέλουν να κάνουν οι πολιτικές μαϊμούδες αλλά ντρέπονται να το ομολογήσουν. Όλα κανονισμένα είναι από τους διεθνείς τοκογλύφους-σκηνοθέτες για το μεγάλο γαμησοφαγοπότι, ως και οι καπότες έχουν αγοραστεί. Άλλωστε το είπαν ξεκάθαρα:  Στο μόνο που συμφωνούν απόλυτα ο Σκατομουστάκιας, ο Γκάβακλας και ο Χοντροκωλοτούμπας είναι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για ένα κομμάτι ψωμί.



ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, να εύχεστε να μην χαλάσουν τα ελικόπτερά σας την τελευταία στιγμή…



Οι αρχαίοι Ρωμαίοι είχαν τον θεσμό του δικτάτορα. Σε έκτακτες περιπτώσεις ανέθεταν σε κάποιον ΕΝΤΙΜΟ πολίτη την διακυβέρνηση της πόλης για μικρό χρονικό διάστημα.  Εδώ γίνεται το αντίθετο: σε έκτακτες περιπτώσεις οι δικτάτορες αναθέτουν την διακυβέρνηση σε ανέντιμους πολίτες για απεριόριστο χρονικό διάστημα.




Δυστυχώς ακόμα και στην περίπτωση που θα εμφανίζονταν κάποιοι γνήσιοι αποφασισμένοι να νικήσουν ή να πεθάνουν, το έργο που θα τους περίμενε παραείναι βαρύ για μια μικρή ομάδα ανθρώπων.  Χωρίς την πλήρη υποστήριξη από τις μάζες δεν θα είχαν ούτε μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο.



Οι τακτικές των διεθνών τοκογλύφων όταν θέλουν να επιβάλλουν τις παράνομες απαιτήσεις τους είναι πασίγνωστες πια. Τρία είναι τα βασικά στάδια:

1. Ψυχολογική πίεση μέσω ιθαγενών παραγόντων με απειλές και εκβιασμούς. (απεργίες, πρόκληση έλλειψης αγαθών, πιέσεις από πολιτικά και οικονομικά ισχυρούς παράγοντες, συκοφαντίες, εκβιασμοί ).  (Μεξικό-Αργεντινή-Πορτογαλία)

2. Οικονομικός στραγγαλισμός (επιβολή επαχθών όρων στις διεθνείς συμβάσεις, αύξηση επιτοκίων και ασφαλίστρων, κρυφό μποϊκοτάζ προϊόντων, εξωφρενικοί όροι για την πραγματοποίηση διεθνών συναλλαγών, εμπάργκο).  (Κούβα-Βενεζουέλα-Ιράν)

3. Ένοπλη βία. (πρόκληση εσωτερικής διχόνοιας και ταραχών, εξέγερση  μειονοτήτων, άμεση στρατιωτική επέμβαση/εισβολή ξένης δύναμης). (Αφγανιστάν-Ιράκ-Λιβύη-Συρία)

Διαλέξτε και πάρτε… Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα.




Καμία αλλαγή δεν έγινε ποτέ και πουθενά στον πλανήτη χωρίς να χυθεί αίμα. Κι εδώ επειδή πρέπει να αλλάξουν πολλά, πρέπει να χυθεί πάρα πολύ από δαύτο.  Η άρχουσα συμμορία έχει απίστευτα κεφάλαια, τρομερές διαπλοκές και δολοφονικούς μηχανισμούς. Καμία, επαναλαμβάνω, ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει στο ελάχιστο την πορεία της χώρας αν δεν μεταχειριστεί βία. Ριζικές αλλαγές με συγχώρεση και έλεος δεν μπορούν να συνυπάρξουν.  

Τι θα πεί κανείς στους κομματικούς νονούς που λήστεψαν και χρεοκόπησαν την χώρα; Σας συγχωρούμε και πηγαίνετε να ξεκοκαλίσετε αυτά που φάγατε;

Και στους οικοπεδοφάγους; Σας παρακαλούμε μην καίτε άλλα δάση;

Και στους πρεζέμπορους;  Μην πουλάτε πρέζα στον κόσμο γιατί δεν είναι σωστό;

Και στα λαμόγια ιδιοκτήτες των off shore; Βλάπτετε τα εθνικά συμφέροντα με το να αποφεύγετε να πληρώσετε φόρους;

Με ποιόν τρόπο θα μπορούσε κανείς να πείσει αυτούς και όλους τους υπόλοιπους ανθέλληνες πουσταράδες να μην εγκληματούν σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας και σε βάρος του έθνους;

...Με το παρακάλι;

...Με την κουβεντούλα;

...Με την …συναίνεση;


Ένας είναι ο δρόμος: Η ΤΙΜΩΡΙΑ. 

Αμείλικτη, σκληρή, επαναλαμβανόμενη ΤΙΜΩΡΙΑ.

Ξεκινώντας από την κορυφή της γαμημένης πυραμίδας.  

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ώσπου να καταλάβουν όλοι ότι εδώ υπάρχει ένα ΕΘΝΟΣ που βασίζεται στο Άγραφο Δίκαιο και στην ανελέητη εφαρμογή του.  

Όλοι οι γραπτοί νόμοι του δικηγορικού συρφετού που έγιναν για να μην αποδίδεται ποτέ δικαιοσύνη πρέπει να πάνε ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Όλος ο μηχανισμός του παρακράτους πρέπει να ξηλωθεί και οι εμπλεκόμενοι να εκτελεστούν δημόσια.

Όλα τα εθνικά χρέη πρέπει να εξεταστούν από μηδενική βάση.

Όλες οι διεθνείς συμβάσεις να αναθεωρηθούν.

Όλες οι εξουσίες και οι αποφάσεις να πάνε στους πολίτες, χωρίς μεσολαβητές.



Ποιος θα το κάνει αυτό; Οι λούγκρες που ζητιανεύουν το χρίσμα των μυστικών στοών και τα ψηφουλάκια του μαστουρωμένου κοπαδιού;




Μόνο αληθινοί Καπετάνιοι μπορούν να φέρουν σε πέρας αυτή την αποστολή.

Ηγέτες που θα ριψοκινδυνέψουν την ζωή τους με μόνη ανταμοιβή την δικαίωσή τους από την ιστορία. 

Κομμάτια που δεν θα διστάσουν να λερώσουν τα χέρια τους με αίμα αν χρειαστεί – και θα χρειαστεί.  

Γνήσιοι, απόγονοι των θεών, που να μη μασάνε από απειλές και νταβατζηλίκια.




…Υπάρχουν.




Σταματήστε όλοι το μυξοκλάμα και ψάξτε να τους βρείτε.









        ( Εθνικός Ύμνος )