Εφιάλτης στο δρόμο με τις πάπιες

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9011


“Η πάπια που κάνει τα περισσότερα κουάκ,  σκοτώνεται πρώτη” λέει μια ιαπωνική παροιμία.

Άμα το δούμε έτσι, η πρώην πρωθυπουργοπάπια πρόκειται να ξεμαγαρίσει τελευταία γιατί σπάνια μιλάει. Όταν μιλάει βέβαια κάνει σαρδάμ και λέει μαλακίες οπότε καλά κάνει και το ‘χει κλειστό το ρημάδι. Μόνο που δεν θα ξεμαγαρίσει τελευταίος. Νομίζει ότι είναι πάπια κανονική ο παπάρας αλλά κι εδώ λάθος κάνει. Πάπια νοσοκομειακή είναι ο τρόμπας στην οποία κατουράει και αφοδεύει ο κάθε άρρωστος μασόνος.



Η άλλη, η καινούργια διορισμένη κατοχική πρωθυπουργοπάπια είπε ότι δεν είμαστε υπό την επιτήρηση της τρόικας αλλά υπό την επιτήρηση της ιστορίας.
Δίκιο από σπόντα έχει ο υπαλληλάκος της κουραδομασονίας του ΔΝΤ.  Ό,τι συμβεί τους επόμενους μήνες , καλό ή κακό, θα επηρεάσει την ελληνική  ίσως και την παγκόσμια ιστορία για πολλά χρόνια.

Είπε επίσης ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μια μπόρα που θα περάσει σύντομα αλλά θα έχει διάρκεια. Κι εδώ αλήθεια λέει ο βρωμοβαλές της Τrilateral.  Οι φάπες και οι καρπαζιές που τρώμε από τις βδέλλες δεν πρόκειται να σταματήσουν γιατί θα μας λυπηθούν.  

Όμως στο ότι τελικά η Ελλάδα θα τα “καταφέρει”,  λέει ΨΕΜΑΤΑ ο καθήκαρος. 

…ΑΙΣΧΡΑ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ !  Ξέρει πολύ καλά ο διοπτροφόρος μασονίσκος ότι αυτοί που θα τα “καταφέρουν” είναι μόνο οι δανειστές. Γνωρίζει άριστα, ότι τα μελλοντικά νούμερα τα οποία επικαλείται δεν βγαίνουν με τίποτα. Δεν είναι ένας βλάκας πολιτικάντης της σειράς σαν τον προηγούμενο, αλλά ένας τεχνοκράτης με εξειδίκευση στην επιστήμη του αιώνιου χρέους. Στην περίπτωσή του δεν υφίσταται ούτε κάν το σαθρό άλλοθι της πολιτικής μωρίας.  Είναι γνώστης των συνθηκών, των συμφωνιών, των δεδομένων και ολόκληρου του τοκογλυφικού σκηνικού που έχει στηθεί για το ξεπούλημα της χώρας και των πολιτών της.  Κι όχι μόνο αυτό. Ως τεχνοκράτης έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν στο στήσιμο αυτής της κομπίνας.

Στην περίπτωσή του δεν υπάρχει κανενός είδους “σύμπτωση”.  Καμιάς μορφής “βαριά αμέλεια”. Μόνο καθαρός ΔΟΛΟΣ υπάρχει και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πανεύκολα σε οποιοδήποτε δικαστήριο ενόρκων.  Κανείς δεν τον υποχρέωσε να αποδεχθεί τη θέση του προδότη, εκτός ίσως από τους σκοτεινούς πάτρονές του.  

Εμένα ειλικρινά δεν με ενοχλεί καθόλου το ότι όλοι οι διοικούντες κάνουν την πάπια σε αυτό που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στον τόπο μας. Δεν με ενοχλεί καθόλου η προσθήκη ενός ακόμη βρωμολαιμού στη πολυάριθμη ληστοσυμμορία που βιάζει ακόμα και το πτώμα της χώρας. Ας αξιωθώ να γίνω δήμιος και τέτοιες προσθήκες να γίνονται κάθε μέρα.

 Έτσι κι αλλιώς αυτό το σύστημα είναι βαθιά άρρωστο. Η λύση δεν είναι πλέον μια αναίμακτη αλλαγή κυβέρνησης ή πολιτικών προσώπων όπως ευαγγελίζονται οι διάφοροι “εθνοσωτήρες” και οι Σπίθες παλαιάς εσοδείας.  


Ολόκληρο το σύστημα θέλει αλλαγή εκ θεμελίων.  Δεν μπορεί κανείς να βγάλει από την μέση χιλιάδες αντιπάλους με τα λόγια ή μόνο με ένα πιστόλι. Ατομική βόμβα χρειάζεται.

100 κεφάλια μεγαλοαπατεώνων (πολιτικάντηδων, τραπεζιτών, επιχειρηματιών , κλπ.) πρέπει να κοπούν την πρώτη ημέρα. Αντί για προγραμματικές δηλώσεις, η νέα διακυβέρνηση πρέπει να κάνει προγραμματικές εκτελέσεις. Λεπίδι και τσεκούρι στους προδότες, χωρίς έλεος!  Κι αν οι συγγενείς και οι φίλοι τους τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν, λεπίδι και σ’ αυτούς !

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.  Πολιτικάντηδες, δικαστές, εφοριακοί, μπάτσοι, στρατιωτικοί, ακόμα και καθηγητές στα γυμνάσια. Δεν μπορεί το κάθε σκουπίδι κωλομπαράς να βιάζει παιδάκια είτε σωματικά είτε πνευματικά, είτε και με τους δύο τρόπους και να πληρώνεται από τους φόρους μας.  Αν θέλει ντοκτορά στην πρωκτολογία, να το κάνει με δικά του έξοδα.  Και οι πρωθυπουργοί-κωλομπαράδες που βιάζουν χώρα, πολίτες και θεσμούς δεν είναι άξιοι του παραμικρού οίκτου. Η άμεση επαναφορά της θανατικής ποινής για ορισμένα αδικήματα είναι επιβεβλημένη.  Όσο πιο γρήγορα επανέλθει, τόσο το καλύτερο.   

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αλλάξει το σύστημα. Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία του κώλου όπου όλοι οι  τυχάρπαστοι έχουν δικαιώματα εκτός από αυτούς τα αξίζουν πραγματικά είναι για τον σκουπιδοτενεκέ. Μαζί με αυτή την ξεκωλιασμένη πουτάνα πρέπει να βουλιάξουν όλα τα κόμματα, τα παρακλάδια τους και οι φανερές και μυστικές οργανώσεις του ποδιτσαριού.  Όποιο και να είναι το κόστος, είναι ασήμαντο μπροστά στα οφέλη. 


Όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο με τον οποίο έχουν επιλέξει να διοικούνται οι ίδιοι οι πολίτες.  Αυτό είναι το τέλειο πολίτευμα, άσχετα από τις λεπτομέρειες. Η τεχνολογία για την άμεση δημοκρατία υπάρχει εδώ και δεκαετίες.  Και λοιπόν; Μήπως περιμένετε να σας την κάνουν δώρο στη ονομαστική εορτή σας;

Οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία.  Τέρμα στη νοοτροπία του ραγιά, του ανεύθυνου, του τεμπέλη, του λουφαδόρου, του λογά και του μικροαπατεώνα. Ο πολίτης ή θα είναι άριστος και θα συνεισφέρει στην εξέλιξη της πολιτείας ανάλογα με τις δυνατότητές του, ή θα είναι πάροικος και δεν θα έχει καθόλου δικαιώματα.

100 λαιμούς απόσταση είμαστε από το μέλλον. Τόσο μακριά, τόσο κοντά.

Με την αντζέντα των μασονοτοκογλύφων δεν υπάρχει μέλλον, ούτε καν παρόν. Το σχέδιό τους είναι να μας εξοντώσουν ως τον τελευταίο.

Σε αυτό που ποντάρουν όλοι αυτοί οι μπινέδες είναι η δειλία του μέσου κατοίκου αυτού του μπουρδέλου. Είναι αλήθεια ότι για πολλά χρόνια οι επί ελληνικού εδάφους αντιπρόσωποι του δαίμονα Αδονάι έκαναν καλή δουλειά.  Η χριστιανορθόδοξη εβραιοκεντρική συμμορία των μπινέδων ανέθρεψε και ανατρέφει εκατομμύρια γενίτσαρους εκπαιδευμένους να σφάζουν, να καταστρέφουν και να εξοντώνουν.  Όχι μονάχα αυτούς που τολμούν να ξυπνήσουν από τον λήθαργο του άβουλου σκλάβου και να διεκδικήσουν την πραγματική τους ταυτότητα, αλλά ακόμα κι εκείνους που αποπειρώνται να εφαρμόσουν στη ζωή τους κάποια από τα κωλομπαρεμένα πιστεύω αυτής της αίρεσης του τζαναμπέτη από την Ναζαρέτ.  Φυσικά αυτές οι χριστιανικές κότες τα βάζουν μόνο με απομονωμένους και άοπλους αντιπάλους. Όταν απέναντί τους βρίσκεται μια χούφτα αποφασισμένων να πολεμήσουν,  εκεί αν και περισσότερες οι χριστιανές την κάνουν γαργάρα και αρχίζουν να μιλάνε για αγάπες, κατανόηση, κλπ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΩΛΩΣΤΡΕΣ,  ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΨΩΛΟΧΥΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ! 

Όμως ο θεός είναι μεγάλος και κερνάει συνέχεια. Φάτε ανθελληνική προπαγάνδα από τις δύο χρυσές σκατοπάπιες του μεγα-οχετού και από την φραγκόκοτα αρχιέρεια του μισελληνισμού:

Αν αυτή είναι η διανόηση του ελληνισμού της διασποράς, τότε καλύτερα μόνοι μας όσοι μείναμε στην ταλαίπωρη πατρίδα. Όμως ευτυχώς οι καθηγητικοί τίτλοι του κάθε μασόνου δεν έχουν καμιά σχέση με τον πατριωτισμό. Χαίρομαι όσους από τους μετανάστες αλλά και τους γεννημένους στο εξωτερικό Συνέλληνες έχουν την δύναμη σε αυτό το διπλά εχθρικό περιβάλλον να αποτινάξουν από πάνω τους τα δεσμά και τα ψέματα της “ορθόδοξης” στοάς και να ξαναγίνουν ένα με τους αληθινούς προγόνους τους.  Αυτοί είναι οι γνήσιοι.  

Σε τι πιστεύει ο καθένας, φαίνεται ξεκάθαρα. Η Μπινελικιτζού-Τραβελέρ στον μπάσταρδο γιό του Ιωσήφ και στη στοά της, ο ‘Κονομέας στο μασονικό χρήμα και στο δικό του αφεντικό, και ο Κακομοιράκης στα λουκάνικα και στα παϊδάκια, βοήθειά του τα πρώτα.

Η χριστιανοκυράτσα πρύτανις του ανθελληνισμού ξεστομίζει γελώντας, βλακείες, κακίες, ανακρίβειες, ψέματα και μισές αλήθειες, όλα φύρδην-μίγδην.  Αυτοί που την αντάμειψαν με τίτλους και που την προβάλλουν συνεχώς κάποιο λόγο είχαν.  Δικαίωμά της να λέει ό,τι θέλει χωρίς αντίλογο, και δικαίωμά μου να ρωτάω:  γιατί μόνο αυτή η κάστα των φανατικών και των πουλημένων συνειδήσεων έχει το προνόμιο να εκφέρει τις απόψεις της στα ΜΜΕ; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι μόνιμα φιμωμένοι;

Το παπαδαριό από την μία βρίζει αόριστα τους “μασόνους” και από την άλλη δέχεται όλα τα “δωράκια” τους όσον αφορά την προβολή των σκοταδιστικών απόψεών του και την διαιώνιση της εθνοκτόνου ηγεμονίας του.  Οι ιεράρχες ορκίζουν πρωθυπουργούς, αυτοί κάνουν αγιασμούς στα υπουργεία, αυτοί είναι όλη την ώρα μαζί με τους μασόνους σε χαχαχά και τι ωραία που περνάμε.  Άμα έλεγαν έστω και 1 % αλήθεια στο ότι μάχονται την μασονία, θα είχαν κόψει εντελώς τις σχέσεις τους με τους πολιτικάντηδες από το 8821.  Αλλά όλα είναι ένα θέατρο. Όχι ότι δεν υπάρχουν κόντρες και περιστασιακές διαφωνίες μεταξύ των ληστών για την μοιρασιά. Όμως τα προβλήματα αυτού του είδους λύνονται άμεσα από τον θείο Σολομώντα χωρίς να επηρεάζουν την διαχρονική συμφωνία των Στοών.


Πάρτε και την δρακονιανή (Dragona) σταφιδιασμένη μασονο-οχιά του νέου Πλαστόκ.  Κι αυτή εκσφενδονίζει το δηλητήριό της γελώντας, σαν την προηγούμενη:



Νεκρή είσαι εσύ και τα αφεντικά σου, γαμημένη έχιδνα του διεθνισμού.  Στήσου στη σειρά και περίμενε.


Η ήδη μπασταρδεμένη και σχιζοφρενής ράτσα των Νέο-Ελλήνων έχει βρει τον παράδεισό της στο ποτό, στον τζόγο, στην μαστούρα και στο μπανιστήρι. Κανείς δεν θέλει να δουλέψει, κανείς δεν θέλει να κουράσει το μυαλό του και το σώμα του, κανείς δεν θέλει να πολεμήσει.


Σχεδόν όλοι έχουν επαναπαυτεί στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των πουσταρδοπροφητών, των βρωμογερόντων, των ψευτο-αγίων”, των μπινεδ-οσίων και των υπόλοιπων ανωμαλιάρηδων που ο κώλος τους λαχταράει φρέσκο κρεατάκι.

“Το ξανθό γένος θα έρθει από τον Βορρά να μας σώσει…”

 “Θα μας δώσουν πίσω την Πόλη χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουμε…”

 “Οι Τούρκοι θα χαθούν όλοι σε μια επιδημία…”

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΣΙΓΟΥΡΑ…

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΥΣΕΙ…

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΜΕΤΡΗ 18ΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΠΑ, ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ… ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΙΜΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΡΙΣΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…

+ΧΑΤΖΗΠΙΠΩCΟΝ+


Οι ονειρώξεις των κιναιδο-προφητών και οι επανεκδόσεις που κάνουν οι κωλομπαρεμένοι πιστοί τους και οι διάφοροι τυχοδιώκτες πλάκα έχουν για να ανταλλάσσουμε καμιά αρχιδιά στο ημίχρονο του τσάμπιονς λίγκ.

Η πραγματικότητα είναι άλλη όμως. Για δείτε τι λέει εδώ το αφεντικό της βυζαντινής ρουφιανοστοάς στα συνεταιράκια του, τους ιεχωβάδες… Για Istanbul μιλάει ο τραγόπουστας ο τουρκόσπορος:

 Όλα είναι θέμα στρατηγικής θα μπορούσε να πει κανείς. Και το παπαδαριό έχει την υψηλότερη στρατηγική από όλους:  Πούλα και μετάνιωνε ! Η πατρίδα γι αυτούς είναι μια μετοχή από την οποία εισπράττουν μερίσματα και που μόλις αρχίσει να πέφτει την πουλάνε. Μετά την περιμένουν να βουλιάξει τελείως για να την ξαναγοράσουν με ψίχουλα.


Εσείς μαλάκες περιμένετε την Μύριαμ την στρατάρχη να αναλάβει το ΓΕΕΘΑ. Όταν σε λίγο οι πόλεις μας θα πολιορκούνται, πάλι οι ελάχιστοι γνήσιοι θα τις υπερασπίζουν. Και κάποιοι Αλβανοί ίσως αποδειχτούν πιο Έλληνες από τους δήθεν υπερπατριώτες των χρυσοναζιστικών πουστράδικων.  Η πλειοψηφία των νεο-ραγιάδων θα περιμένει κλειδαμπαρωμένη στα κοτέτσια της ώσπου να ανακοινώσει η παρτουζού του δελτίου ειδήσεων την λήξη των εχθροπραξιών.


Και οι εξωγήινοι στο δρόμο για τη Γή είναι. Μια βίζιτα θα μας κάνουν και μετά θα φύγουν. ΜΑΛΑΚΕΣ ασχοληθείτε με τα γουρλομάτικα ανθρωπάκια και τους ερπετοειδείς και ξεχάστε τα αληθινά γκόλεμ που βρίσκονται στο τιμόνι των τραπεζών καθώς και τα πραγματικά ερπετά των Βρυξελλών, της Ουάσιγκτον και του Πεκίνου.

ΞΥΠΝΑΤΕ  ΡΕΕΕΕΕΕΕ !



Όσον αφορά τις προχτεσινές “αποφάσεις” της επιτροπής των ευρωμασόνων, αποτελούν ακόμα ένα τρανταχτό φιάσκο στο πεδίο της “δημοκρατικής ολοκλήρωσης” της “Ένωσης”. Κάτω από τον Πανεπόπτη Οφθαλμό, ένα ακόμα καρφί μπήκε στο φέρετρο της ευρωπαϊκής ψευτο-ιδέας. Αυτό που έγινε στην πραγματικότητα είναι η καθιέρωση αυτοματισμού στις κυρώσεις εναντίον της χώρας μας και η θεσμοθέτηση ακόμα μεγαλύτερης παρέμβασης των ξένων στο σύνολο των θεμάτων που αφορούν την ύπαρξή μας.  Μετά από εμάς η μπάλα θα πάρει φυσικά και τους άλλους αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.


Θα μπορούσαν αυτές οι πουστάρες πάπιες που έβαλαν την γαμημένη υπογραφή τους στην τελευταία σελίδα του πωλητηρίου να μας πούν με τι γνώσεις θα κρίνουν οι μασονο-δικαστές οικονομοτεχνικά και κοινωνιολογικά δεδομένα και πόσος χρόνος θα απαιτείται κάθε φορά ώσπου να βγάλουν μια στοιχειωδώς αιτιολογημένη απόφαση; 

Δυστυχώς αυτό που αποδεικνύεται ολοφάνερα είναι ότι στήθηκε το σκηνικό για ακόμα μια επίφαση νομιμότητας στην συνολική παρανομία των γυφτο-απατεώνων με τις ποδίτσες.  Οι αποφάσεις του  ευρωμασονικού δικαστηρίου δεν θα προκύπτουν εκείνη την στιγμή. Θα έρχονται έτοιμες και καθαρογραμμένες από τα μαγαζιά των τοκογλύφων της Γκόλντμαν Ζάκς, του Σόρος και όλων αυτών των περιτμημένων ερπετών που παριστάνουν τους ανθρώπους.


Πάρτε κι ένα από τα πρόσφατα δείγματα της παγκόσμιας προπαγάνδας τους:

Απολαύστε σχόλιο κλασσικού προβάτου στο ανωτέρω βίντεο: “ Moυ μυρίζει λίγο fake η υπόθεση... Όχι ότι δεν τα πιστεύει αυτά η Goldman, αλλά δεν νομίζω ότι θα έβγαιναν να τα πουν έτσι..! Δεν ξέρω...” 


Άντε να εξηγήσεις τώρα στο ολόμαλλο ζωντανό ότι οι μάσκες έχουν πέσει από καιρό αφού δεν χρειάζονται πλέον.  Άντε να τον πείσεις ότι μέσα στο ίδιο βίντεο τον κοροϊδεύουν με δέκα διαφορετικούς τρόπους.  Αν και το νιώθει από ένστικτο ο βλάκας ότι τον δουλεύουν , στο τέλος καταλήγει ακόμα πιο μπερδεμένος από ό,τι ήταν πριν δεί την βιντεοσκατούλα.

Ο απατεώνας ηθοποιός που παριστάνει το δηλητηριώδες σκουλήκι του city με το ψεύτικο ιταλo-ιρανικό όνομα και με την χαρακτηριστική εβραίικη μουτσούνα παίζει συγκεκριμένο ρόλο.  Είναι ο αναγκαίος τσοπανάκος που φωνάζει “Λύκος !” για πλάκα.  Όμως δεν το έκανε από ένα επαρχιακό κανάλι ανάμεσα σε δημοπρασίες χαλιών και επιδείξεις δονητών. Αυτοί που τον έβγαλαν φόρα-παρτίδα στο BBC δεν αστειεύονται. Η επίθεση των βρωμερών ληστών που αναφέρονται ως “θεσμοί” (“institutions”) , στις αποταμιεύσεις των πολιτών, στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και στον πλούτο των εθνών είναι πια σε πλήρη εξέλιξη. Οι διεθνείς χρηματιστές στρέφουν τον ένα λαό εναντίον του άλλου, το ένα ασφαλιστικό ταμείο εναντίον του άλλου, τον ένα πολίτη εναντίον του άλλου. 

Όλα είναι ένα γαμημένο θέατρο. Ο λιγδιάρης ψευτο-trader κόβει και η ξανθιά καπότα που τον περισσότερο χρόνο της ζωής της τον έχει περάσει στα κομμωτήρια, νομίζει ότι ράβει. Στην ουσία αυτός ο κομπάρσος που υποδύεται τον ανθυπο-εκπρόσωπο της άρχουσας τάξης των χρηματοοικονομικών κατσαρίδων κάνει και τις δύο δουλειές και μερικές ακόμα που δεν είναι ορατές σε όλους. Αυτοί που τον έβγαλαν στο BBC να παίξει το ρολάκι του, είναι εκείνοι που δημιούργησαν την κρίση, εκείνοι που την βάθυναν και εκείνοι που την συντηρούν. Φυσικά είναι και εκείνοι που εισπράττουν τα μέγιστα οφέλη από δαύτη. Ως την τελευταία στιγμή κοροϊδεύουν τους πάντες κατάμουτρα ότι μπορούν να αποκομίσουν κέρδη από την δυστυχία του άλλου. Είναι οι ίδιοι που παρουσιάζουν το ψέμα ως αλήθεια και την αλήθεια ως αστείο.  Πέρα από το οικονομικά ανέφικτο της πρότασής τους αφού αποδεικνύεται μαθηματικά ότι όλοι οι παίκτες χάνουν κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου και ο μόνος που κερδίζει από τον τζόγο είναι οι “θεσμοί” που παντελονιάζουν τις προμήθειες,  υπάρχει και το ηθικό θέμα.

Είναι ηθικό να ποντάρει κανείς στην εξαθλίωση και στον θάνατο του άλλου; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να τον σπρώχνει με κάθε τρόπο στο τέλος μόνο και μόνο για να εισπράξει το στοίχημα;

Ας πούμε ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ηθικές αναστολές. Και σίγουρα υπάρχουν πολλά.

Αυτό μας πάει στο ουσιαστικό ερώτημα: Είναι λογικό να ποντάρει κανείς στην καταστροφή του άλλου σε έναν κόσμο που όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα;


Πρέπει κανείς εκτός από ανήθικος να είναι και ηλίθιος.


Ο καρκίνος για τον οποίο μιλάει αυτό το αηδιαστικό ζωΰφιο-μαριονέτα δεν είναι η κρίση. Ο πραγματικός καρκίνος είναι οι αφέντες του οι τοκογλύφοι. Αυτοί οδήγησαν  την ανθρωπότητα στη υπερκατανάλωση και αυτοί οι ίδιοι την οδηγούν τώρα στην σφαγή. Δεν είναι πολλοί. 200 άτομα σε όλο τον πλανήτη είναι. Τους παλουκώνουμε άμεσα μέχρι 7ο βαθμό συγγενείας, καταργούμε για πάντα τα χρηματιστήρια και τις ψευτοκεντρικές τράπεζες και τέρμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμάσουμε τα ζώντα ζώα για τις αποκαλύψεις του δεύτερου. 


Ή αυτό θα γίνει, ή ντυνόμαστε όλοι στο χακί και αρχίζουμε να ντουφεκάμε ο ένας τον άλλο ακόμα μια φορά. Κι οι τοκογλύφοι γελάνε στα παρασκήνια και τσουγκρίζουν τα ποτήρια της σαμπάνιας για τα υπερκέρδη που θα αποκομίσουν από την νέα μεγάλη σύρραξη.  

Μην περιμένετε κανενός είδους βοήθεια… Για ρίξτε μια ματιά οι αγγλομαθείς σε αυτό το βιντεάκι να δείτε τι παίζεται στα μεγάλα καζίνα :

Κοιτάξτε τώρα και τα ποσοστά στο μετοχολόγιο της δικής μας μπαρμπουτιέρας:

Πού πάτε ρε Καραμήτροι αγανακτισμένοι κουραδοσωτήρες χωρίς στρατό και όπλα;



Όλα καταλήγουν στο αίμα τελικά. Από την απαρχή της ιστορίας ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί κανείς από τους τυράννους είναι η εξέγερση. Κι αυτή δεν ήταν ποτέ αναίμακτη. Χρειάζονται ηγέτες, χρειάζεται πλήθος, χρειάζονται ήρωες, χρειάζεται πάθος. Τίποτε από αυτά δεν υπάρχει ακόμα σε αυτό τον τόπο. Ελπίζω τα αλλεπάλληλα χαράτσια κι οι εξευτελισμοί να φέρουν κάτι αξιόλογο μέσα στους επόμενους μήνες.  

Βέβαια οι τρομοκρατημένοι δούλοι που δεν τολμούν ούτε την τηλεόραση να κλείσουν δεν αξίζουν κανέναν οίκτο. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πραγματικά χρωστάμε τα δισεκατομμύρια που λένε οι αιώνιοι ψεύτες ότι χρωστάμε.  Άμα σε έχουν γαλουχήσει από τα γεννοφάσκια σου να αισθάνεσαι αμαρτωλός και ένοχος για όλα, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Τώρα όμως οι χατζηέλληνες θα φάνε στη μάπα όλα τα σκατά που πετούσαν τόσα χρόνια στους άλλους.  Μακριά από τον κώλο τους κι όπου πέσει, έ; Τώρα όμως ο πυραυλόπουτσος έπεσε στην χοντροβρωμοκωλάρα τους και δεν λυπάμαι καθόλου γι αυτό.

Με το χέρι στην καρδιά το λέω ότι το μαρτύριό τους με αφήνει αδιάφορο. Κι αν μερικοί είναι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί μου, με αφήνει ακόμα περισσότερο αδιάφορο.


Ίσα-ίσα. Οι μακρινοί και οι άγνωστοι έχουν κάποια ελαφρυντικά.


Οι κοντινοί κανένα.


 ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  !