Ο λάκκος με τα σκατά, η προφητεία και το κρίσιμο βήμα

11  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  9009

Ήταν Οκτώβριος του 9008 κάμποσες ημέρες πριν την παρέλαση.

Έτυχε να βρίσκομαι στο κατάλληλο σημείο την ακατάλληλη στιγμή. Μόνο για λίγα λεπτά. Όσο χρειαζόταν για να ακούσω μια συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων. Ας ονομάσουμε τον έναν Χ και τον άλλον Α.


Χ : Καλημέρα κύριε πρόεδρε!
Α : Καλημέρα παιδί μου...
Χ : Όλα καλά;
Α : Δόξα τω θεώ.
Χ : Τι βλέπετε; Ως προς την πολιτική κατάσταση εννοώ...
Α : Τα πράγματα είναι άσχημα. Θα έχουμε φασαρίες...
Χ : Τί εννοείτε;
Α : Θα γίνουν σοβαρά επεισόδια σύντομα, πριν το τέλος της χρονιάς.
Χ : Γιατί;
Α : Οι Αμερικάνοι έχουν αποφασίσει να ρίξουν τον Καραμανλή.
Χ : Για ποιό λόγο να τον ρίξουν;
Α : Έχουν αποφασίσει να κάνουν πρωθυπουργό τον Παπανδρέου.
Χ : Τι παραπάνω θα κάνει ο Παπανδρέου;
Α : Θα σπάσει την συμφωνία του αγωγού με τους Ρώσους.
Χ : Και πώς είναι δυνατό να γίνει αυτό; Αφού έχει υπογραφεί διακρατική συμφωνία.
Α : Δεν γνωρίζω την μεθόδευση. Πιθανόν να επικαλεστούν περιβαλλοντολογικούς λόγους ή κάτι άλλο. Η συμφωνία όμως θα σπάσει...


3 πράγματα ήταν η ουσία της κουβέντας. 3 προφητείες.


1. Ότι θα γίνουν σοβαρά επεισόδια πριν το τέλος της χρονιάς (9008). Έγιναν τα Δεκεμβριανά.
2. Ότι ο Καραμανλής θα πέσει. Έχει πέσει ήδη.
3. Ότι με πρωθυπουργό τον Παπανδρέου θα σπάσει η συμφωνία του αγωγού με τους Ρώσους. Χτές (10/09/9009) διάβασα στην Ελευθεροτυπία μια συνέντευξη του μιναροκεφτέ που μου σηκώθηκε η τρίχα. Ότι θα προβάλλει περιβαλλοντικά προβλήματα για να σταματήσει τον Ρώσικο αγωγό...


Όποιος έχει μυαλό και στοιχειώδεις ιστορικές γνώσεις, ας κάνει τη σούμα. Με τους Αμερικάνους (;) να μας μαχαιρώνουν πισώπλατα σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται τα τελευταία 70 χρόνια, ήρθε η ώρα να κάνουμε εχθρούς και τους Ρώσους.


...Καλά, έχει μείνει καθόλου μυαλό στις ΑΝΙΔΕΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ που παριστάνουν τους ηγέτες σε αυτή την μπουρδελοχώρα;

...'Εχει κανένας από δαύτους το παραμικρό ίχνος ενοχής γι αυτά ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ότι θα συμβούν στους πολίτες;

...Υπάρχει τίποτα ανθρώπινο μέσα τους ή είναι όλοι ΨΟΦΙΑ ΖΟΜΠΙ που καθοδηγούνται από την μεγάλη δύναμη;



Τέτοιοι αρχιπούστηδες και τέτοιες αρχικαριόλες είχαν αιώνες να φανούν στα καίρια πόστα αυτού του τόπου. Όχι ότι δεν υπήρχαν σε αφθονία στο παρελθόν οι αχυρόπουστες και οι μαριονέτες, αλλά τότε υπήρχαν και κάποιοι άλλοι με ήθος και θάρρος που λειτουργούσαν ως αντίβαρο. Τώρα ούτε ένας από δαύτους (άντρας, γυναίκα ή γκέι, αδιάφορο ) δεν υπάρχει που να έχει όχι όραμα - να μην είμαστε πλεονέκτες- αλλά οπτικό πεδίο πέρα από τον βρωμερό του τραπεζικό λογαριασμό και την άθλια οπή του κώλου του.


500 σκουπίδια της πολιτικής και της κοινωνίας ορίζουν την μοίρα εκατομμυρίων. Το ίδιο θα μου πείτε γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Στ' αρχίδια μου τι γίνεται στις υπόλοιπες βρωμοχώρες του κερατά. Πρόβλημά τους. Εμένα με ενδιαφέρει η δική μου η γωνιά. Οι δικτατορικές κάστες της Ασίας και της Αφρικής με αφήνουν παγερά αδιάφορο για την ώρα. Έχουμε δικά μας προβλήματα και το ξεσκάτισμα το ξεκινάει κανείς από το σπίτι του και το μαγαζί του.



Όταν ήμουν 18 χρονών πρωτοετής φοιτητής είχα μια κουβέντα με τον μακαρίτη τώρα Κορνήλιο Καστοριάδη. "Το σύστημα λειτουργεί" μου είχε πει ο σοφός γέροντας "γιατί κάποιοι άνθρωποι, ένα μικρό ποσοστό στο σύνολο, κάνουν ακόμα σωστά την δουλειά τους και δεν τα παίρνουν. Την στιγμή που το ποσοστό των ευσυνείδητων πολιτών θα τείνει προς το μηδέν, όλα θα έχουν τελειώσει."



Η στιγμή αυτή ήρθε. Ο λάκκος με τα σκατά είναι μπροστά μας και δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να συμπεράνει τον ήχο που θα κάνουμε με το επόμενο βήμα μας.



...ΚΑΡΑΠΛΟΥΦ !


Καλή όρεξη και καλοφάγωτη η τσερλόσουπα. Φάτε, πιείτε και ρουφήξτε σκατό ώσπου να τιγκάρετε, υπήκοοι της πούτσας. Μαλάκες ψηφοφόροι που νομίζετε ότι εκλέγετε κυβερνήσεις. Αγράμματα ζώα που ψηφίζετε ποδοσφαιριστές, μοντέλα, τιβι-λούγκρες, θεατρίνους, τραγουδιάρες και βρωμοδικηγόρους πιο αγράμματους από σας για να σας κυβερνήσουν.



…ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΧΝΙΣΤΑ ΣΚΑΤΑ !


Το καθεστώς είναι ολιγαρχία. Ανοίξτε κανένα γαμημένο λεξικό να δείτε το λήμμα. Κι όταν το δείτε καθήστε και σκεφτείτε πάνω σε καμιά δεκαριά πράγματα που καθορίζουν την ζωή όλων μας. Και κάντε ο καθένας το κουμάντο του, χατζηαβάτηδες χιμπατζήδες, τζάνκια της χασούρας.


...ΟΜΩΣ ΣΚΑΣΜΟΣ !

Δεν γουστάρω τα μυξοκλάματα, τις μεμψιμοιρίες και τις οιμωγές κατόπιν εορτής.


Ούτε τις κατινίστικες δικαιολογίες "δεν ήξερα τίποτα, δεν είχα ιδέα".


Αυτοί οι αρχιπαλιόπουστες που βρίζω ξέρουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ πολύ καλά τι θα συμβεί.


Όπως ξέρω κι εγώ.


Τώρα ξέρετε κι εσείς οι υπόλοιποι ένα κομματάκι.


Δεν υπάρχουν γαμημένοι προφήτες, όπως δεν υπάρχει και ο ξεκωλιάρης θεός που προφητεύουν. Το μόνο που υπάρχει είναι το ιερατείο της εξουσίας. Η παγκόσμια κλίκα που σκοτώνει, βασανίζει, τοκίζει, ποιμαίνει και εκμεταλλεύεται τους μαλάκες.


...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΥΨΤΕ ΠΑΛΙΟΡΑΓΙΑΔΕΣ !


Στηθείτε να σας γαμήσουν όπως γίνεται τόσα χρόνια, με τη διαφορά ότι τώρα θα γαμήσουν εσάς και τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας μαζί. Και μετά θα σας κόψουν τα ηλίθια κεφάλια σας...


...Εκτός αν αποφασίσετε να θυμηθείτε τους παππούδες και τους προπάππους σας.


…Να στείλετε στο διάολο την μασονία με τα ράσα, τους τοκογλύφους, τους κλόουν της πολιτικής και τη θρησκεία του δαίμονα.


...Να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να αποφασίσετε ΕΣΕΙΣ να κόψετε 100 κεφάλια άμεσα.


... Για το λειτούργημα του δημίου δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω ποιός έχει κάνει την πρώτη κράτηση.

...Βέβαια το μόνο άσχημο με τον αποκεφαλισμό είναι πως αποτελεί πολύ ανώδυνο τρόπο για να ξεμαγαρίσει κάποιος. Μερικοί αξίζει να πεθάνουν πολλές φορές και μόνο τα βασανιστήρια και ο ανασκολοπισμός το πετυχαίνουν αυτό.


Ας είναι, γαμώ τη βίλα τους… Λίγη στρυχνίνη και μετά αποκεφαλισμό.



...Τι να κάνουμε, έχει κι ο πολιτισμός τα κουσούρια του.



Υ.Γ. : Για να μένουν απορίες μόνο στους εντελώς μαλάκες: Ο Χ είναι ενεργό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και ο Α είναι ο γνωστός αρχιαποστάτης.