Ανδρών επιβλαβών πάσα γή γαμώταφος. Οι Παράξενες Ημέρες της οικονομικής κρίσης και της ψυχολογικής παράκρουσης. Η "νέα" έννοια του έθνους και άλλες μπαρούφες (Μέρος ΣΤ')


22 ΜΑΡΤΙΟΥ  9013


Είδαμε ότι ορδές ιστορικών, φιλοσόφων, ανθρωπολόγων και άλλων ερευνητών του κώλου έχουν αποδυθεί εδώ και αιώνες σε μια τιτάνια προσπάθεια να αποδείξουν ότι καμιά συγγένεια δεν υπάρχει ανάμεσα στους αείμνηστους αρχαίους κατοίκους αυτού εδώ του χώρου και στους σημερινούς κοπρίτες.  Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η έννοια του έθνους δεν υπήρχε στην αρχαία εποχή.  Ότι τότε οι Έλληνες αποτελούσαν φυλή και ότι σήμερα δεν υπάρχουν ούτε ως τέτοια. 



Δικαίωμά τους να ισχυρίζονται ό,τι θέλουν και να το τοποθετούν χρονικά όπου θέλουν.  Προς πληροφόρησή τους, η έννοια του έθνους περιλαμβάνει την φυλή, την γλώσσα, τα γονίδια, τον χώρο, τον ιχώρα και κάτι άλλο που δεν είναι ακόμα η ώρα να το μάθουν.  Γιατί όμως τόσος κόπος, τόσα έξοδα και τόση επιμονή; Τι ακριβώς φοβούνται και δεν μας αφήνουν στην ησυχία μας;  Αφού μας κατηγορούν ότι είμαστε “άχρηστοι” και “περιττά βάρη” στο παγκόσμιο σύστημά τους, γιατί δεν μας κόβουν εντελώς τα δάνεια να μας αφήσουν στην τύχη μας;  Μήπως μας λυπούνται οι λόρδοι τραπεζίτες και οι ύπατοι ταξιάρχες;  Ή μήπως αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν;  Την έξοδό μας στον αληθινό κόσμο;   




Κι αν υποθέσουμε ότι όλοι οι θεωρητικοί της γενετικής εκμηδένισης των Αρχαίων Ελλήνων έχουν δίκιο, τίποτε πιο απλό από την πειραματική απόδειξη.  Η λύση της διαφωνίας είναι απλή: Ας μας αφήσουν ήσυχους 20 χρόνια να αποδείξουμε αν είμαστε αυτό που λέμε εμείς ή αυτό που υποστηρίζει η υποχθόνια ράτσα και οι βαλέδες της.  Ακριβώς εδώ η θεωρητική μαγιονέζα αρχίζει και κόβει: Κανείς εξουσιαστής δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της “εκτροπής προς το απρόβλεπτο” στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν έρθει να συμφωνήσει με την κρατούσα θεωρία.  Κανείς δεν είναι πρόθυμος να πάρει το ρίσκο. Τρείς φορές έπεσαν έξω μόνο στον τελευταίο αιώνα και με το ζόρι έσωσαν τα πούλια τους στις δύο.  Η εκδοχή του χειμαζόμενου προτεκτοράτου είναι γι αυτούς η ασφαλέστερη διευθέτηση.




Έχοντας παρατηρήσει τις παρέες διαφόρων εθνικοτήτων για πολλά χρόνια, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως οι παρέες των Ελλήνων και αυτές στις οποίες υπάρχει έστω και ένας Έλληνας είναι οι μόνες που εκτρέπονται από το ξεροσφύρι πιοτό προς την πολιτική ή την φιλοσοφική συζήτηση.   Οι υπόλοιπες παρά τις φιλότιμες απόπειρες, σκοντάφτουν στα μπουκάλια πηγαίνοντας για κατούρημα. Το γιατί ας μου το εξηγήσουν οι εδώ γαμώπατοι καθηγηταράδες με τις γεμάτες τσεπάρες που διδάσκουν (ξεστραβώνουν) τους μονόφθαλμους φοιτητές τους πλασάροντας την κατωτερότητα ως “ανθρωπισμό”. 





Κάποτε ένας φίλος μου Ιταλός με ρώτησε πώς γίνεται και οι Έλληνες (του Ελλαδικού χώρου) μετά από χιλιάδες χρόνια να είναι μόνο 10 εκατομμύρια;  Του απάντησα ότι είμαι ευχαριστημένος που είμαστε τόσοι πολλοί μετά από τέτοιο σφάξιμο.  Κάθε τόσο έρχεται κι από ένας εδώ και σφάζει.  Κι όταν θέλει να κάνει πραγματική ζημιά, μας βάζει και σφαζόμαστε μεταξύ μας.  Πέρα από την διατήρηση της όποιας ενότητας, η μόνη υγιής εθνική αντίδραση στις βαρβαρικές επιθέσεις είναι η υπεργεννητικότητα.  Να αφήνει ο καθένας πίσω του όσους περισσότερους και καλύτερους απογόνους μπορεί. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει ούτε με παρθενογέννεση ούτε μόνο από τους άντρες. Χωρίς τις γυναίκες δεν πάμε πουθενά, ούτε ως άτομα, ούτε ως Έθνος.  Για αναρωτηθείτε ποιοι έστρεψαν τις Ελληνίδες να μεγαλώνουν σκυλιά και γάτες και να συντηρούν αυτοκίνητα, ποτάδικα και καπνοβιομηχανίες αντί για παιδιά. Αλήθεια πώς θα ήταν ο κόσμος με 50 εκατομμύρια Έλληνες στη γύρα;  Για κάποιους θα ήταν ΚΟΛΑΣΗ, είναι σίγουρο.






Αντί γι αυτό, ιδού η νέα γενιά ψευδελλήνων όπως την περιγράφει εκ βάθους ψυχής ο ίδιος ο αποτυχημένος μπαρουφάνθρωπος:  “…(Η κόρη μου) αρνείται προς το παρόν να μάθει Ελληνικά.  Κάποια στιγμή με είχε πάρει τηλέφωνο, θυμωμένη με τους Πέρσες που ήταν αρκετά ανόητοι για να αφήσουν τον Αλέξανδρο να τους νικήσει. Γιατί;  Επειδή τώρα είναι υποχρεωμένη να κάνει μαθήματα Ελληνικών κάθε Δευτέρα και Παρασκευή…




Στα πατόκορφα ξεκωλιασμένα Μέσα Μασονικής Επιβολής παρουσιάζονται διάφοροι “Έλληνες” που έχουν ξεκάθαρα αντεθνικές απόψεις.  Το θέμα δεν είναι ότι έχουν αυτές τις απόψεις αλλά το ότι τις διαλαλούν σε όλο τον πλανήτη με δικά μας έξοδα.  Οι κύριοι αυτοί παρόλο που έχουν πολιτικά δικαιώματα και νόμιμα χαρτιά δεν είναι Έλληνες, απλά παριστάνουν τους Έλληνες.  Σε διάφορες φάσεις της ιστορίας μειοψηφίες ξένων πληθυσμών αποκλείστηκαν στον ελληνικό χώρο,  Σλάβοι, Βούλγαροι, Αλβανοί, Αρμένιοι, Αιγύπτιοι, Τούρκοι, Λατίνοι, Εβραίοι.  Από αυτούς αρκετοί αφομοιώθηκαν όμως υπάρχουν και αρκετοί που μετά από πέντε ή έξη γενιές δεν νιώθουν περισσότερο Έλληνες από τον λαθραίο που πέρασε τα σύνορα πριν από μια εβδομάδα.  Η αφρόκρεμα από δαύτους  δραστηριοποιείται σε ΜΚΟ που ως κύριο στόχο έχουν την αποδόμηση του Έθνους ενώ οι παρακατιανοί έχουν αναλάβει να χύνουν το αντεθνικό τους δηλητήριο στα καφενεία.  Τα ψυχολογικά προβλήματα αυτών των φυλετικών υπολειμμάτων του βαλκανοασιατικού μπαζότοπου δεν είναι δυνατό να μας απασχολήσουν αυτήν την ώρα.  Τώρα που όλες οι εθνότητες (ακόμα και οι ανύπαρκτες) έχουν αποκτήσει κρατική υπόσταση είναι ελεύθεροι να μας αδειάσουν την γωνιά. Σε κάθε έναν από δαύτους που θα αναχωρεί οικειοθελώς θα δίνονται τα αεροπορικά του ναύλα, ένα επίδομα μετεγκατάστασης, ένα σαπούνι για γενική χρήση, μια μαύρη πέτρα να πετάξουν πίσω τους, ένα εμπορευματοκιβώτιο για να βάλουν την γκρίνια και την μιζέρια τους και μια φωτογραφία της οικογένειας Μητσοτάκη με την λεζάντα “Στο καλό!”.  




Κάποια παραπλανημένα μυαλά μιλούν για “ανθρωπότητα” και “πανανθρώπινες αξίες”.  Πρόκειται για ιδέες, λόγια και πεποιθήσεις που έχει εμφυτεύσει στο μυαλό τους η προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών.  Η ρομαντική παπάρα ότι “όλοι οι λαοί θα ενωθούν εναντίον των καταπιεστών” έχει αποτύχει άπειρες φορές στο παρελθόν ως στρατηγική.  Είναι μια εγγύηση σίγουρης ήττας και όσοι την προωθούν είναι ύποπτα ηλίθιοι.  Αυτή η στιγμή είναι στιγμή περισυλλογής, ενδοσκόπησης και σχεδιασμού.  Όταν έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου, δεν περισσεύει νερό για τους άγνωστους που μένουν στην άλλη πλευρά της πόλης. Κοιτάζεις πρώτα να σώσεις την δική σου στέγη.  Όταν το σπίτι θα είναι πια ασφαλές, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τους άλλους και αν αξίζουν την οποιαδήποτε βοήθεια.




Στο τωρινό λυκόφως της πατρίδας είναι πολλοί αυτοί που κινούνται περίεργα και δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες “υπέρ του λαού”.  Παλαιά δημόσια πρόσωπα, συγγραφείς, μουζικάντηδες, φιλόσοφοι αλλά και νέα φυντάνια έχουν “ευαισθητοποιηθεί από το δράμα του λαού” (sic).  Κατά “σύμπτωση”, η Εθνική Αφύπνιση και η Ελληνική Ιδεολογία απουσιάζουν από τους λόγους και τις πράξεις τους.  Γιατί άραγε; Τι φοβούνται αυτοί οι “δημεγέρτες” νέο-σωτήρες; Μήπως το ταξικό τραίνο στο οποίο προσπαθούν να μας επιβιβάσουν με το ζόρι έχει άλλον προορισμό από αυτόν που μας λένε;  Για τους κοτζαμπάσηδες φεουδάρχες θα υπάρξει τελικά ή δεν θα υπάρξει έλεος;  Και πώς σκοπεύουν αυτοί οι μηντιακοί ταχυδακτυλουργοί να στηρίξουν τις μεγαλειώδεις “ρήξεις” που οραματίζονται; Αφήνοντας τους εχθρούς του Έθνους -συγνώμη, του “λαού” ήθελα να πω- ατιμώρητους;   Δίνοντας δουλειές και αυξήσεις στους τεμπέληδες;  Περιμένοντας τα λαμόγια να γίνουν …από μόνα τους καλύτεροι άνθρωποι;  Αναμένοντας από τους νταβατζήδες να επιστρέψουν τα κλοπιμαία χωρίς φασαρίες;  Άραγε είναι τόσο ηλίθιοι όσο δείχνουν; Έχουν πάρει είδηση ποιους αντιμετωπίζουμε; 




Φυσικά και ξέρουν αυτά τα νεόκοπα μουνόπανα της διεθνοποιημένης ψευτο-διανόησης τι ψήνεται στον διεθνή φούρνο.  Την βρωμοζωούλα τους ποτέ δεν θα την έπαιζαν κορώνα-γράμματα.  Η δουλειά τους είναι να κάψουν το τμήμα του πληθυσμού που προσπαθεί να αφυπνιστεί.  Να το οδηγήσουν στο κομματικό αδιέξοδο και να το ευνουχίσουν.  Λίγο υπομονή κουφάλες της νέας εσοδείας και θα μιλήσουμε για κρυφούς λογαριασμούς και θυρίδες.    





Δεν είμαι ούτε αντικομμουνιστής, ούτε αντιχριστιανός, ούτε αντιβασιλικός, ούτε τίποτα.  Αν τα ηλίθια μυαλουδάκια κάποιων ερμηνεύουν τα ιστορικά γεγονότα και τα κείμενα με τρόπο που βολεύει το περιορισμένο εύρος αντίληψής τους, στ’ αρχίδια μου.  Να κάνουν φορμάτ, να βάλουν κάτω τα μπουζουκοκέφαλά τους και να τα ξανακουρδίσουν.  Θα υποστήριζα με όλες μου τις δυνάμεις ένα κομμουνιστικό κόμμα, ένα ιερατείο ή έναν βασιλιά που θα μαχόταν άνευ όρων υπέρ του Έθνους.  Και από την άλλη, θα έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό ή τύψη οποιονδήποτε συνωμοτούσε εναντίον του Έθνους, είτε αυτός ήταν ένας απλός κομμουνιστής, είτε ήταν ο αρχιερέας, είτε ο ίδιος ο βασιλιάς. 





Η παλιά πολιτική μαφία του Πασόκ και της ΝΔ είναι έτοιμη να δώσει την σκυτάλη στον Σύριζα και στην Χρυσή Αυγή.  Τα τελευταία ένσημα κολλάνε οι Σαμαράδες, οι Βενιζέλοι και οι Κουβέληδες αυτού του τόπου.  Τα επόμενα χρόνια οι δύο πρωτεύοντες μνηστήρες του κράτους έχει οριστεί να είναι ο Διεθνομανάβης και ο Ελληνομπακάλης.  Όμως αυτό δεν είναι παρά μια μαγική εικόνα.  Η πόλωση είναι προσχεδιασμένη και οι “νέες” κομματικές κατσαρίδες είναι μόνο το εργαλείο.  Άλλωστε όσες και να πατήσεις έρχονται συνέχεια καινούργιες.  Μήπως αντί να κυνηγάμε τα ζωύφια είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με αυτούς που τα καθοδηγούν;



  


Οι Ελ-λαδέμποροι δεν είναι καινούργιο φρούτο.  Υπάρχουν από τα αρχαία χρόνια. Προδότες, κατάσκοποι, πληρωμένοι πολιτικοστρατιωτικοί σύμβουλοι του εχθρού, εγωπαθείς μετριότητες , έκπτωτοι αξιωματούχοι, η σχέση τους με την διεθνή τυραννία είναι πάντα παρούσα.  Για μένα δεν είναι ανησυχητικό φαινόμενο η άνοδος της φασιστοτραφούς συμμορίας των νεοναζί σατανιστών πιθήκων. Είναι κάτι το οποίο έχει σχεδιαστεί σε εργαστήρια και εκτελείται βάσει οδηγιών.  Δεν έγινε ούτε σε μια μέρα ούτε χωρίς άνωθεν έγκριση.  Αυτό που με ανησυχεί είναι η αδυναμία του πολίτη να αντικρίσει την πραγματικότητα ακόμα και όταν του την κολλάς στα μούτρα.




Όταν το μασονόδουλο κράτος αποσύρεται δόλια από την εκτέλεση βασικών καθηκόντων του, όπως είναι η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των πολιτών στο εσωτερικό της χώρας, το πράγμα έχει αρχίσει να ζέχνει άσχημα. Σε κάποιους που μελετούν ιστορία τους θυμίζει κατά εφιαλτικό τρόπο τα άθλια χρόνια της Βυζαντινής κατοχής όταν οι ίδιοι οι χριστιανοεβραίοι αυτοκράτορες καλούν τους βαρβάρους και με την βοήθεια μοναχών τους κατευθύνουν στις πόλεις για να σφάξουν τους ελληνικούς πληθυσμούς που αρνούνται να εγκαταλείψουν την πατρώα θρησκεία.






Ένα πρωί πριν μερικά χρόνια, το τηλέφωνο του ιθαγενούς χοντροφύρερ χτυπάει επίμονα.  Στην άλλη άκρη είναι ένα παλιό και οικονομικά σημαίνον στέλεχος του χώρου το οποίο κομίζει υπέροχα νέα.  Κανονίζεται μια συνάντηση ύστερα από την οποία το πρόσωπο του μεσόκοπου νεοναζί εθνοσωτήρος ακτινοβολεί από αγαλλίαση. Είναι η επιφοίτηση του Αγίου Φλέμματος ή τα καυσαέρια από την κλανιά του γέροντα; Ποιος ξέρει;  Η μέθοδος του σεβ. διδ. Γαμαλιήλ πάντως κάνει ένα ακόμα θαύμα: Οι αγροίκοι μαθητές και οπαδοί του ανύπαρκτου πολιτικά μαϊμουδοειδούς γίνονται φωστήρες (λέμε τώρα).  Ξαφνικά ανακαλύπτονται αυτοί που θα καλύψουν το κενό που αφήνει η πασοκική αστυνομία στην φύλαξη των δρόμων, καθώς και άλλα συνταγματικά “κενά” που θα παρουσιαστούν αργότερα.  Δεν έχει σημασία ότι το κολοσσιαίο άλμα της Χ.Α. από το “Αούα, δαγκώστε τους!” στην “Ευφυή Διαχείριση Κοινωνικών Τάσεων” αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ μετάλλαξης.  Ο μέσος ψηφοφόρος έχει το φορολογικό παλούκι τόσο βαθιά στον κώλο του που είναι ανίκανος να διακρίνει τέτοιες …μικρολεπτομέρειες στο φόντο.  




Όσο περνάνε οι μήνες, το μάνατζμεντ της Κλανί Φραγής γκαρίζει όλο και πιο δυνατά ότι δεν έχει σχέση με τα “ούγκ” των στελεχών της και ότι κάποιος άλλος είναι από πίσω.  Ποιος όμως το προσέχει;  Τα μασονικά ΜΜΕ σιγοντάρουν κανονικά. Δεν περνάει ημέρα που να μην λεχθεί ή γραφτεί κάτι ΥΠΕΡ των ελληνοπιθήκων.  Λέω “υπέρ” γιατί όταν οι προδότες και τα λαμόγια μιλούν και γράφουν εναντίον σου, αυτό μόνο ως εύσημο μπορεί να εκληφθεί.  Τέτοια εύσημα οι νεοφασίστες παίρνουν αμέτρητα και από όλους τους πολιτικούς χώρους της διαπλοκής.  Η συμμετοχή του εξουσιαστικού μηχανισμού στο φαινόμενο είναι ολοφάνερη ακόμα και για τους πανηλίθιους.  Αν το τότε πασοκικό κράτος ήθελε, με δέκα συλλήψεις για αντιποίηση αρχής και ισάριθμες καταδίκες σε μη μετατρέψιμες ποινές θα το είχε κλείσει το θέμα στεγνά.  Όμως η σάπια χοντρή του Κλασόκ είναι από τις εναλασσόμενες στην σκηνή κωλοτρυπίδες της παράστασης και ως τέτοια υπακούει στις υποδείξεις του σκηνοθέτη.







Η συμπεριφορά των πουλημένων που σχηματίζουν κυβερνήσεις δοσιλογικής συνεργασίας σε σχέση με το "φαινόμενο" Χ.Α. είναι ενορχηστρωμένη τέλεια.  Τέτοια ομογενοποίηση ούτε το γάλα δεν διαθέτει.  Κάργα διαφήμιση και αναπαραγωγή δηλώσεων, άφθονος τηλεοπτικός χρόνος, αμέτρητα ριπλέι και σχόλια, τα Επίχρυσα Αυγά κάποια στιγμή ξεπερνούν σε σύνολο καθημερινής παρουσίας όλους τους άλλους πολιτικάντηδες μαζί. Σποτάκια, πρωινά κουτσομπολιά, νέες επικοινωνιακές τακτικές, η ομάδα των μάνατζερ δουλεύει νυχθημερόν για να ανεβάσει τα ποσοστά των νοσταλγών του Παπαδόπουλου, του Μεταξά και της γερμανικής κατοχής.  Όμως δεν φτάνει μόνο η δουλειά γραφείου και η εφεύρεση νέων ανιστόρητων ψεμάτων και ψυχολογικών τρύκ.  Χρειάζεται και λαχανικό από αυτό που έθρεψε γενιές και γενιές απάτριδων και εξαγορασμένων πολιτικάντηδων:  Το ιερό μαρούλι. 





Η κλίκα με τον διαβήτη έχει λύσει άλλα και άλλα προβλήματα, αυτό είναι γελοία εύκολο.  Ξεχασμένοι ραντιέρηδες της χουντοβασιλικής περιόδου ανασταίνονται από τους βρωμερούς και γαμημένους τάφους τους και αόρατοι εφοπλιστές μαζί με τοκογλύφους πρώην χρηματοδότες του αποτυχημένου Καρατζαφύρερ συντάσσονται πίσω από την “νέα δύναμη”.  Στο μαγαζί του ουρακοτάγκου με το εβραϊκής ρίζας επώνυμο Μιχαήλ Ηλίας (από το  אליהו‎=Ελιγιάχου, που σημαίνει “ο θεός μου είναι ο Ιεχωβάς”) η “κακοκαιρία” είναι καλή είδηση.  Όταν ο ουρανός σκοτεινιάζει, στη φασιστογειτονιά βρέχει ζεστό χρήμα.






Γραφεία του ναζιστικού αποκόμματος ανοίγουν ακόμα και στο Άνω Μαϊμουδοχώρι. Οι ποδίτσες πλάθουν το νέο πολιτικό περιβάλλον και παίζουν με τα νήματα μέσα σε αυτό τον παχύσαρκο παράφρονα ο οποίος στην παράκρουση που βρίσκεται, νομίζει ότι θα πάει την βάρκα εκεί που θέλει ο ίδιος.  Φυσικά αν καθόταν να διαβάσει με προσοχή την ιστορική πορεία του ινδάλματός του θα έβλεπε ότι την ίδια ακριβώς φαντασίωση είχε ως την τελευταία στιγμή ο μυστακοφόρος καραγκέι που σκαρφάλωνε πάνω σε αυτοκίνητα για να φαίνεται.  Εκατομμύρια Γερμανοί πλήρωσαν τότε με την ζωή τους την μαλακία που έκαναν να πιστέψουν ή να ανεχθούν τις ψευτοεθνικιστικές μάντολες ενός κάκιστου θεατρίνου.  Η χώρα τους βρίσκεται ως σήμερα υπό ξένη στρατιωτική κατοχή και απόλυτο έλεγχο.  Εννοείται ότι δεν τους λυπάμαι καθόλου:  Ας πρόσεχαν τις γαμημένες λεπτομέρειες. 






Αν κανείς πάρει στα σοβαρά τις ναζιστικές βλακείες περί Άριας φυλής, τις οποίες οι εδώ μπαμπουΐνοι προσπαθούν να μεταποιήσουν και να προσφέρουν προς λαϊκή κατανάλωση, θα βγάλει αβίαστα το εξής συμπερασμα:  Ο ελληνόφωνος σαπιοκοιλιάς γυφτοφύρερ είναι ο πρώτος που απορρίπτεται ως υποπροϊόν εκτεταμένου φυλετικού μπασταρδέματος.  Τα σημιτικά χαρακτηριστικά στην φυσιογνωμία του είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικά.  Το σκουρόχρωμο του δέρματος και τα χοντρά χαρακτηριστικά του προσώπου όπως χείλη, μύτη, κλπ. παραπέμπουν ευθέως σε αφρικανική καταγωγή ενώ η κίνηση του σώματος και η υπερβολική τριχοφυΐα απεικονίζουν τον Υπάνθρωπο (Untermensch) ακριβώς όπως τον είχε περιγράψει η εθνικοσοσιαληστρική “ανθρωπολογία” του περασμένου αιώνα. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι εάν ο χοντροσαβούρης αυτός χατζηαβάτης δοκίμαζε να περπατήσει σε οποιονδήποτε γερμανικό δρόμο κατά την σύντομη “χρυσή” περίοδο της ιδεολογίας του, θα συνέβαινε το εξής: Θα συλλαμβανόταν αμέσως και θα στελνόταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως ΕΒΡΑΙΟΣ.






Όλα αυτά βέβαια ωραία είναι για να κάνουμε πλάκα πίνοντας το κρασάκι μας. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.  Αυτό που με κάνει να ξερνάω από αηδία είναι η συσπείρωση του υποκοσμικού παρακράτους πίσω από την Χρυσή Πορδή.  Όλα τα πιθηκοειδή θρασύδειλα αποβράσματα της νύχτας έγιναν όψιμοι πατριώτες και εθνίκια.  Οι περισσότεροι από αυτούς τους νεο-Γκοτζαμάνηδες δεν ξέρουν καν ελληνικά και ορθογραφία. Σε έκθεση ιδεών με άριστα το είκοσι, δύσκολα θα πλησίαζαν το διπλό.  Τα αραπάκια που πάνε σχολείο μιλάνε καλύτερα ελληνικά από αυτούς τους γύφτους.




Δεν είναι η γαλανόλευκη που συγκινεί όλες αυτές τις ανεγκέφαλες ξυρισμένες μοσχαροκεφαλές.  Αυτό που νιώθουν και αυτό που διαδίδεται στις πιάτσες των πρεζεμπόρων, των εκβιαστών, των δολοφόνων και των μπράβων είναι ότι το κόμμα αυτό αποτελεί το όχημα για την απόλυτη ασυλία.  Έχουν αρχίσει να ονει-ρεύονται την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος μεξικανικού τύπου που θα τους αφήσει εντελώς ασύδοτους να κάνουν τις άθλιες μπίζνες τους με μόνο απαιτούμενο την εξόντωση των αντιπάλων του κόμματος. Το επίσημο “κράτος” το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, αφού είναι το ίδιο που ανέχεται και που εκτρέφει αυτή την ρυπαρή συμμορία με τα ΜΜΕ του.  Κατόπιν “άνωθεν” εντολής, το χρήμα ρέει άφθονο από τα χρηματοκιβώτια της φεουδαρχίας προς τα γουρούνια με τα μαύρα μπλουζάκια.  Το κλεμμένο ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ χρήμα αλλάζει χέρια.  Κάθε μέρα που περνάει μου φαίνεται σαν να ξαναζώ κάποια γεγονότα από άλλη ζωή.  Κάτι από τις τελευταίες ημέρες της ξεφτιλισμένης δημοκρατίας της Βαϊμάρης πριν ξεσπάσει η λαίλαπα του εβραιοχρηματοδοτούμενου νάνου Χίτλερ ή κάτι από τους μολυβένιους μήνες πριν την έναρξη του βρωμερού δικού μας Συμμοριτοπολέμου.




Σημειώστε το καλά: Η προσέγγιση αυτών των πεμπτοφαλαγγιτών μισθοφόρων σε οποιαδήποτε μορφή κρατικής εξουσίας θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για την πατρίδα.  Η λατρευτή τους απριλιανή χούντα διέλυσε το Έθνος, κατέστρεψε τον στρατό και έστειλε τους Έλληνες πολιτιστικά 100 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη.  Ως κρατική εξουσία αποδόμησε κάθε έννοια ιεραρχίας και ξεκίνησε το γκρέμισμα της εθνικής συνείδησης εκ των έσω, έργο το οποίο περάτωσαν με επιτυχία η ΝΔ, το Πασόκ και τα γαμώψυχα καθάρματα του κομμουνισμού.  Όμως όπως είπα, οι νέοι γερμανοτσολιάδες που βιάζουν το πτώμα της χώρας δεν είναι ο εχθρός, αλλά το εργαλείο του. 



Ποια είναι η “εθνική” στάση της Σκατί Σφαγής;  Προσπαθώ εδώ και χρόνια να βρω ένα (1) επιχείρημα υπέρ του Έθνους στις ατελείωτες, υστερικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ που εκτοξεύουν αυτοί οι λαμέ πίθηκοι αλλά ως τώρα δεν το έχω καταφέρει.  Το αντίθετο συμβαίνει:  Όσο περισσότερο μελετάω τα μουγκρητά και τους τετραποδισμούς τους, τόσο πιο επιβαρυντικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν σε βάρος τους.  Η πολιτική τους πορεία είναι ένα κάρο ανιστόρητα ΨΕΜΑΤΑ και ύποπτες κωλοτούμπες από το ξεκίνημα ως το τέλος.  Όμως η οικονομική πορεία τους έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 




Πάμε από την αρχή: 

Τα γερμανοειδή ινδάλματα αυτών των άπλυτων τραμπούκων έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να σβήσουν το Ελληνικό Έθνος από τον χάρτη.  Όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές. Από την προεπαναστατική εποχή ως τις μέρες μας, οι μασόνοι της Αυστροουγγαρίας, της Πρωσσίας, του Γ΄ Ράιχ, της Δυτ. Γερμανίας, της ενιαίας Γερμανίας και της γερμανόδουλης Ευρωπαϊκής Ένωσης πασχίζουν ως “κληρονόμοι του ελληνικού πνεύματος” (sic) να εξαλείψουν οτιδήποτε φέρει ελληνικό αίμα ακόμα και τα δυστυχή κατοικίδια.  Ο ελληνικός σκύλος του Οδυσσέα αντικαταστάθηκε από γερμανικά τσοπανόσκυλα, εγγλέζικα μουσκαρόσκυλα και κινέζικα μαϊμουδόσκυλα.  Η γερμανική κατοχή από το ίνδαλμα του Μιχαλολιάκου και η προσχεδιασμένη πείνα που εξόντωσε πάνω από το 10% του ελληνικού πληθυσμού μόνο με τις σφαγές των Βυζαντινών Γότθων μπορεί να συγκριθεί. Τι κάνει ο μέγας γερμανόδουλος πολιτικάντης για την απόδοση ιστορικής ευθύνης; Γράφει επαίνους προς τιμήν των χασάπηδων της χώρας του (ποιάς χώρας του δηλαδή, αφού δεν είναι Έλληνας). 



Θαυμάστε οίστρο: “…Συμπληρώθηκαν 42 ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική Νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος εις την γήινη παρουσία Του… Μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει.  Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός… Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαρανταδύο χρόνια με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας Καθήκον, κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER !” (Ν. Μιχαλολιάκος – Περιοδικό “Χρυσή Αυγή” , Μάιος 1987).



Το ότι πέρασαν 25 χρόνια από τότε δεν σημαίνει και πολλά.  Εκτός αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι ο Μιχαήλ Ηλίας έγινε καλύτερος άνθρωπος επειδή μπήκε στο Κυνοβούλιο.  Ο φανατικός αυτός οπαδός της ναζιστικής Παγκοσμιοποίησης ψεύδεται και αντιφάσκει συνεχώς.  Η κωλοτούμπα έχει γίνει συνώνυμο με την Χρυσή Αυγή.  Δυο-τρείς ακόμα τούμπες με τη μούρη στα σκατά και ο άρτι ματσωμένος κυρ-Νίκος παίρνει θριαμβευτικά το σκήπτρο του αρχικωλοτούμπα από τα χέρια του ψωμόλυσσα Καρατζαφύρερ.  



Οι κατεξοχήν νοσταλγοί της τυραννίας τολμούν να μιλάνε για προδοσία στην Κύπρο ενώ οι χουντικοί πράκτορες της CIA, οι πνευματικοί πατέρες τους, είναι αυτοί που ξεπούλησαν το νησί.  Οι επίορκοι προδότες του Έθνους, οι συνωμότες της 21ης Απριλίου είναι αυτοί που προώθησαν το σχέδιο του Γερμανοεβραίου Κίσσινγκερ για την συρρίκνωση του Ελληνισμού.  Ήταν τόσο μαλάκες που ακόμα και οι μασόνοι τους έδιωξαν από τις Στοές που ήταν γραμμένοι.  Τα αμόρφωτα χριστιανά καραβανόφιδα που εν ονόματι του αντικομμουνισμού δάγκωσαν την πατρίδα που τους γέννησε και τους έθρεψε, είναι τα ιερά τοτέμ των χρυσών αυγών.  Αυτοί και οι κουκουλοφόροι καταδότες των Γερμανών επί κατοχής είναι οι ηθικοί κολοσσοί που γεμίζουν τις χρυσές σελίδες του παρελθοντος τους.  Αλλά μάλλον κάτι ξεχνούν.




Αυτή η ραδιούργα και ανόσια συμμορία γλείφει το πουλημένο παπαδαριό δίνοντας συγχωροχάρτια για τα εγκλήματά του εναντίον του Έθνους.  Το ζητούμενο είναι να πάρει κι άλλα ψηφουλάκια από τους ηλίθιους χατζηραγιάδες που προσκυνάνε τους γαμημένους καβλόγερους.  Τώρα τελευταία ο μέγας (σε κιλά) ηγέτης δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος (!) παρασύροντας στον χριστιανικό Καιάδα και τον ηλίθιο ομόηχο μουσικοτραμπούκο του.  Όλοι χτυπιέται ότι είναι παιδιά του κατηχητικού. Πάνε τα περί αρχαίων Ελλήνων Θεών και …Προγόνων.  Κωλοτούμπα ολκής και μαζικό προσκύνημα στους Εβραιοπαπάδες και στο περιτμημένο πτώμα τους που χαίρονται τα σκουλήκια.  Αλλά τι να περιμένει κανείς από ερπετά παρά το να σέρνονται στη λάσπη; 




Όμως ας εντρυφήσουμε λίγο ακόμα στα λόγια του Έλληνος φύρερ:  “…Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την πολιτική του μάρκετινγκ και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας…”






Το μεγαλύτερο όραμα φαίνεται να είναι όχι ρευστό, αλλά το ρευστό.  Έκανε την γυναίκα του βουλευτή, τώρα θα βάλει στην μπίζνα την κόρη, τα ξαδερφογάμπρια, τον μπατζανάκη και τον κουμπάρο. Οι σύγχρονοι Εθνικοσοσιαληστές δεν αναζητούν απλά μια θέση στον ήλιο. Θέλουν πρώτο τραπέζι πίστα και τα λουλούδια κερασμένα καθότι τσίπηδες.  Εδώ που τα λέμε, τίποτα δε έχουν κάνει τα άμπαλα και άπλυτα γυφτοναζιστάκια.  Την στιγμή που μιλάμε, ο πιο αγράμματος Αλβανός μουγκρίζει καλύτερα ελληνικά από δαύτους.





Ως επιχειρηματίες οπουδήποτε τους πετυχαίνει κανείς είναι τσιφούτηδες και στυγνοί εκμεταλλευτές.  Στύβουν και την μύγα για το ξύγκι της.  Είναι βρωμερότεροι κι από τους Οβραίους που κατηγορούν.  Ίσως μόνο το ΚΚΕ να μπορεί να συγκριθεί μαζί τους σε αχρειότητα ως εργοδότης.  Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο όταν είναι να ‘κονομήσουν.  Πουλάνε την πατρίδα, πουλάνε τους γύρω τους, πουλάνε και την μάνα τους την ίδια. Όποιος έχει κάνει μπίζνες μαζί τους καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ.  Οι υπόλοιποι, καλά ξυπνητούρια!




Όλοι οι παροικούντες στην …Ιερουσαλήμ του νεοναζιστικού ψευτοεθνικισμού γνωρίζουν το μεγάλο ελάττωμα του “ηγέτη” τους: Δεν ανέχεται κανέναν στο κόμμα που να είναι καλύτερος από τον ίδιο.  Όποιος κάνει την μαλακία να επιδείξει ταλέντο ανώτερο του μπαρμπα-Νίκου καρατομείται πάραυτα.  Αυτή την αδυναμία την ξέρουν καλά οι σκηνοθέτες.  Το σχέδιο είναι το εξής: Θα σπρώξουν την Xρυσή Aυγή να ανέβει κι άλλο και μετά θα “κάψουν” τον αρχηγό της. Το ακέφαλο σώμα θα συντεθεί με την μετά Σαμαρά ΝΔ σε ένα σχηματισμό χριστιανοδημοκρατικού τύπου με καινούργιο όνομα και αρχηγό ένα πολιτικό πρόσωπο εφεδρείας π.χ. τον Βορίδη.  Από την άλλη πλευρά οι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ θα σχηματίσουν  ένα σοσιαλδημοκρατικό κεντροαριστερό κόμμα (ή σχηματισμό) ευρωπαϊκής τροχιάς με προέδρους που θα εναλάσσονται.  Η ντρίμπλα έχει επιτευχθεί.  Οι πολίτες παρότι στην πλειοψηφία τους αντιμνημονιακοί, θα εκλέγουν συνεχώς μνημονιακές κυβερνήσεις.






Τα καρπούζια κάτω από την τριχωτή ακροδεξιά μασχάλη είναι δύο και μεγάλα.  Την ίδια ακριβώς στιγμή που οι γαμώταφοι υποστηρίζουν ότι πιστεύουν στον Δία, ορκίζονται ότι πιστεύουν και στον …Χριστό.  Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το σύνολο των γραπτών τους θα διαπιστώσει ότι δεν πιστεύουν σε κανέναν από τους δύο. Στο μόνο που πιστεύουν είναι στο Μαύρο Τάγμα του Χάινριχ Χίμμλερ.  Είναι άβουλα όργανα χθόνιων δυνάμεων, λάτρεις του απόλυτου κακού, της καταστροφής και του θανάτου.  Καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με το Ελληνικό Έθνος.  Μια ματιά στο άδειο βλέμμα του Μιχαήλ Ηλία στα κενά των τηλεοπτικών συνεντεύξεων φτάνει για να καταλάβει κανείς ότι είναι απλό κέλυφος.  Κάποια άλλη οντότητα τον κατέχει.





Είναι οι μόνοι που κάτι κάνουν”, ακούω να πιπιλάνε την χυσοκαραμέλα διάφοροι άσχετοι που ως και μερικούς μήνες πριν διάβαζαν μόνο αθλητικές πατσαβούρες.  Τώρα ξαφνικά οι ηλίθιοι που σκοτώνονταν γύρω από τα στημένα ματσάκια της ποδοσφαιρικής παράγκας έγιναν ειδικοί στην πολιτική και την ιστορική ανάλυση.  Ναί μεν μεγάλο το θαύμα του Γαμαλιήλ, αλλά δεν βλέπω πουθενά την διαφορά ουσίας.  Τι κάνουν δηλαδή τα κλούβια αυγά εκτός από το χόμπι τους;  Ντύνονται, βάφονται και βγαίνουν στα ΜΜΕ για να …καπνίσουν. 




Η πίπα είναι η ειδικότητά τους.  Πίπες κάνουν σε όλους. Πίπες στην Φεουδαρχία. Πίπες στην Μασονία. Πίπες στην Ορθοδοξία. Πίπες ακόμα και σε τριτοκλασάτους μασονοβαλέδες πολιτικάντηδες. Βγήκαν μήπως να δείρουν τα μέλη της Τρόικας ή να βάλουν φωτιά στα σπίτια που μένουν οι τύραννοι του ελληνικού λαού;  Έσπασαν μήπως τα αυτοκίνητα με τα οποία μετακινούνται οι γκαουλάιτερ;  ΑΡΧΙΔΙΑ !  Μόνο πίπες. Είναι απόλυτα ενταγμένοι στο πολιτικό μπουλούκι και στο έργο που παίζεται. Η επιθεώρηση έχει τίτλο: “ΖΗΤΩ Η ΠΙΠΑ”.      
 



Μήπως έδειραν κανέναν ξεκωλιάρη πολιτικάντη;  Τον Τούρκογλου, τον ΓΑΠ, τον Πάγκαλο; Προεκλογικά είχαν υποσχεθεί ότι θα μπούν στην Βουλή και θα τους σαπίσουν όλους στο ξύλο.  Ότι “θα τους φέρουν τα έδρανα στο κεφάλι”.  Απ’ ό,τι φαίνεται την έχουν καταβρεί με την πίπα και δεν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι άλλο.  Η μόνη φάπα που είδα ήταν αυτή που έφαγε ο Κασιδιάρης από την Κανέλλη, (για να μην μιλήσουμε για τάπες).  ΚΟΤΑΡΕΣ χορεύτριες που θέλετε να πολεμήσετε κιόλας τον Τούρκο… Σιγά τα καλσόν και τις ζαρτιέρες!



Μήπως όμως τους αδικώ;  Μήπως οι ναζί ελληναράδες κυνήγησαν αυτούς που φέρνουν τους λαθρομετανάστες ή έστω αυτούς που τους προσλαμβάνουν; Μήπως όρμηξαν σε αυτούς που τους εφοδιάζουν με πλαστά χαρτιά και εμπόρευμα να πουλάνε;  Μπά, απ’ ό,τι θυμάμαι και οι ίδιοι οι μουνόσκυλοι της Χρυσής Γαβγής μετανάστες δούλους χρησιμοποιούν στα μαγαζιά τους, αλλά τσαμπουκαλεύονται που και που με κανέναν μικροπωλητή του παζαριού για τις εντυπώσεις.  




Ακόμα και σ’ αυτό (στους καυγάδες) τελευταίοι είναι.  Ξύλο τρώνε από όλους εδώ και σαράντα χρόνια. Από τότε που έπεσε η χούντα δεν έχουν σηκώσει κεφάλι χωρίς να αρπάξουν σφαλιάρα.  Φάπες από τους αναρχικούς, φάπες από το ΚΚΕ, φάπες από το Πασόκ, ως και η ΝΔ τους έχει ρίξει κάτι ψιλές.  Οι παλικαράδες αυτοί πρέπει να είναι δεκαπέντε (15) οπλισμένοι ως τα δόντια για να την πέσουν σε έναν (1) άοπλο Πάκη. Αυτά τα πτυελοδοχεία της ενέσιμης τεστοστερόνης παριστάνουν τους …Σπαρτιάτες ενώ θα έπρεπε να τους έχει απαγορευτεί να φοράνε οποιοδήποτε ρούχο σχετίζεται με άντρες. Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει: ένας άοπλος να την πέφτει σε δέκα ένοπλους λαθρομετανάστες και να τους πηγαίνει γαμιώντας.  Αυτός είναι ο πραγματικός Σπαρτιάτης.  Οι άνανδροι τραμπουκισμοί έχουν λόγο βέβαια. Όλα αυτά γίνονται και προβάλλονται για να παίζουν οι υπόγειοι με το μυαλό του μέσου ψηφοφόρου που δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το εισόδημά του  καταλήγει στις τσέπες των τοκογλύφων.




Όπως μου έλεγε ένας φιλαράκος από Θεσσαλονίκη, του κώλου παλικάρια είναι οι κοπραυγίτες.  Τα αντριλίκια τους είναι photoshop όπως οι κώλοι στην Espresso. Με τους Πακιστανούς μάγκες ενώ με τους Γεωργιανούς και τους Αλβανούς κωλώστρες. Τους έχουμε πάρει λέει εκατό τηλέφωνα να έρθουν να “καθαρίσουν την γειτονιά” αλλά επειδή ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με την γεωργιανή μαφία, ούτε που έχουν φανεί.  Μάλλον θα ξέμειναν από …Νάζαξ.




Στην Πάτρα 200 αναρχοτσογλάνια με την ευγενική καθοδήγηση των βαλέδων του Σόρος, της ασφάλειας και της ΕΥΠ τις έχουνε γαμήσει τις χρυσαυγοθήκες.  Πίπα-κώλο τις πάνε τις ναζί φουσκωτές παλιοαδερφές.  Από την στιγμή που η μπατσαρία έπαψε να τους προστατεύει έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας στο δρόμο. Αλλά είπαμε τα φίδια έχουν φορέσει τις κυριλέ μάσκες και τα κουστούμια και περιμένουν την ευκαιρία να δαγκώσουν.  Αυτό βέβαια μόνο με στρατιωτικό πραξικόπημα μπορεί να συμβεί και το τελευταίο μόνο με επέμβαση των Εβραίων του ΝΑΤΟ είναι δυνατό.  Μακάρι να γίνει έτσι δηλαδή για να βγούν επιτέλους τα ερπετά στο φώς.  




Στο μεταξύ, η νοοτροπία του ανεγκέφαλου μπράβου τείνει να γίνει καθεστώς.  Γρυλλίζουν, δεν μιλάνε.  Ό,τι λέει ο αρχηγός είναι νόμος. Δεν το συζητάμε , δεν το αμφισβητούμε, το είπε ο φύρερ άρα είναι σωστό. Και ποιος είναι ο πρώην παιδοβούβαλος που παριστάνει τον ηγέτη; Μήπως έχει την εντύπωση ότι αυτοί που τον χαρτζηλικώνουν τώρα και του χαρίζουν τζάμπα χρόνο στα ΜΜΕ θα τον αφήσουν να κάνει ό,τι γουστάρει; Θα τον λιώσουν σαν κάμπια αν παρεκκλίνει έστω και λίγο από την πορεία που του έχουν υποδείξει.  Θα τον τινάξουν σαν κάκαρο από την μύτη τους όπως τίναξαν τον Παπαδόπουλο, τον Ιωαννίδη και ένα σωρό άλλα πρωκτοξεσκισμένα εθνολαμόγια με μεγαλύτερο ειδικό βάρος από τον μπαρμπα-Νίκο.  Όχι απλά θα τον κάψουν ζωντανό αν αντισταθεί, αλλά θα τον λαμπαδιάσουν για παραδειγματισμό.




Με χαλάει απίστευτα που αυτά τα θρασύδειλα μουλοπιάσματα, ξανάρχισαν να μολύνουν οτιδήποτε ιστορικά έχει συνδεθεί με την ελληνικότητα.  Φυσικά αυτό δεν γίνεται ούτε τυχαία ούτε συμπτωματικά.  Αφενός, οι θρασύδειλοι ουρακοτάγκοι πασχίζουν να αντιγράψουν το παρελθόν μήπως και αποκτήσουν κάποια αξία γιατί οι ίδιοι πέραν της χεσμένης γερμανοτσολιαδίστικης στολής τους δεν έχουν καμία.  Μοιραία πρόκειται για ένα παρελθόν που είναι ανίκανοι να κατανοήσουν ή έστω να σεβαστούν. Αφετέρου υπάρχει εντολή να το μολύνουν όσο μπορούν για να μην είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.  




Πάρτε και λίγη ποίηση για να ανεβείτε επίπεδο:

“…Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος,
Την ώρα δοξάζει της θυσίας,
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας,
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν.” 

(Ν. Μιχαλολιάκος -  Ο Μέγας Πάν)






Ειλικρινά δεκαράκι δεν δίνω για πίστη τους στον Χίτλερ, στον Χίμμλερ, στο Μαύρο Τάγμα, στο Ο.Τ.Ο., στον Μπαφομέτ, στο Σιωνιστικό Ιερατείο του Σανεντρίν ή σε όποια άλλη υπόγα σέρνουν τις βρωμερές ουρές τους.  Μπορούν να τρώνε όσα σκατά θέλουν και να κτηνοβατούν με τις γερμανικές λούγκρες κατά βούληση.  Όμως αυτοί οι γαμημένοι δούλοι του Εβραίου Μαμμωνά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μολύνουν με τα πλοκάμια τους την Αρχαία Ελλάδα, τους Θεούς της και το Έθνος!   Είναι εθνικός ξεπεσμός αυτές οι ρουφήχτρες να μιλούν περί αρχαιοελληνικού πολιτισμού και ελληνικότητας.  Αν αυτή η ταξιαρχία ρουφιάνων και καταδοτών αποτελεί την ελπίδα, τότε ο εθνικός αφανισμός είναι και μαθηματικά σίγουρος.





Για τους Ανεξάρτητους Βδέλληνες και την κομπίνα που θα έπαιζαν τα είχα πεί.  Πόσο μακριά από τον δεξιό σκουπιδοτενεκέ αλήθεια θα μπορούσαν να πάνε τα σκουπίδια της ΝΔ; Θαυμάστε και τον Τσέ Παπάρα με το σιωνιστικό αστεράκι φόρα παρτίδα.  Μα τόσο αγράμματοι, πιά;




 Όσο για το ΚΚΕ και τον διαχρονικό προδοτικό του ρόλο, ήμουν σαφής στο οικείο άρθρο.  (http://mavrifatria.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html)  Όμως οφείλω να παραδεχθώ ότι μου διέφυγε η τελευταία του κομπίνα. Ίσως γιατί υποτίμησα την μοχθηρία αυτής της μισάνθρωπης συμμορίας λόγω της εκλογικής της κατρακύλας.  Mea culpa:  Λησμόνησα ότι το μισοπατημένο φίδι δαγκώνει με ακόμα μεγαλύτερη κακία.




Βλέποντας την εκλογική συντριβή να έρχεται ακάθεκτη στις εκλογές του Μαΐου του ’12  η σφυροδρεπανική αίρεση δείχνει αδιάφορη, μοιάζοντας εξωτερικά με μακάριο πτώμα.  Ο θρασύς ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί τις λινάτσες με τα κουκιά, σχεδόν ανεμπόδιστος.  Όμως η συμμορία του Περισσού δεν είναι τόσο νωθρή όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.  Υποχθόνια, έχει ετοιμαστεί για το ντού στις πλατείες πριν καν αυτές εμφανιστούν στον πολιτικό χάρτη.  Λές και κάποιος (ποιος άραγε;) να τους είχε προειδοποιήσει πριν από πολύ καιρό τι θα παιζόταν. 






Μια παρτίδα από έμπιστους κομισάριους που έχει αποτραβηχτεί εδώ και χρόνια δουλεύει ανεξάρτητα πάνω σε κάτι ακαθόριστο.  Στα χαρτιά οι τύποι αυτοί δεν αποτελούν πια μέλη του κόμματος και κάνει ο καθένας την ζωή του.  Αυτοί οι κοιμώμενοι θύλακες του κομμουνισμού αποφασίζουν ξαφνικά (;) να ξυπνήσουν.  Ο καθένας τους οργανώνει κάποια άτομα του στενού του περιβάλλοντος και ανοίγεται σε δημόσιες σχέσεις, καταθέτοντας ότι δεν έχει καμιά συγγένεια με την αρχιεπισκοπή της κυρά-Αλέκας.  




Στα μουλωχτά, μια ολόκληρη κομμουνιστική αποικία στήνεται εκτός Κυνοβουλίου.  Το επίσημο ΚΚΕ καμώνεται ότι δεν έχει σχέση με τα “οπορτουνιστικά γκρουπούσκολα” και μάλιστα καυτηριάζει την απόπειρά τους να μπούν στο πολιτικό σκηνικό.  Όμως οι πληροφορίες λένε ότι σε πλήρες σκοτάδι και με συνωμοτική εχεμύθεια,  το Κόμμα του Λαού ετοιμάζει ένα διπρόσωπο κέλυφος τύπου ΕΔΑ όπως είχε κάνει το ’51, την εποχή που βρισκόταν στην παρανομία.  Ταυτόχρονα το παροπλισμένο Ποτέμκιν (http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2011/02/blog-post.htmlκαλείται για πολλοστή φορά στα όπλα.  Οι συμπτώσεις είναι συνεχόμενες.  Σπίθες και καπνούρα παντού αλλά φωτιά πουθενά. 






Φυσικά κανείς δεν έχει στοιχεία.  Όμως επειδή τα πολιτικά κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, και αυτό που πάει να στηθεί κινδυνεύει, το θωρηκτό ανακαλείται μετά από τις πρώτες αψιμαχίες λάσπης.  







Ο οικονομικός λογογράφος του Φλωράκη, του Φαράκου και της Παπαρήγα αναλαμβάνει μόνος του τον σημαντικότερο ρόλο: Να πλαγιοκοπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που γαμάει στις δημοσκοπήσεις και να σταματήσει την ροή των κουκιών προς τις συνιστώσες του.  Οι πλατείες ξεσπάνε την συγκεκριμένη στιγμή και ώ τι σύμπτωση:  η απάντηση σε όλα τα προβλήματα είναι ήδη εκεί και περιμένει τους πολίτες να την ανακαλύψουν!  Το ΚΚΕ έχει απλώσει τα δίχτυα του και περιμένει μια εύκολη ψαριά. 




Τα προτάγματα του νέου σχηματισμού είναι άκρως δελεαστικά, την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα κόμματα (συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ) κάνουν τσιμπούκια στο τοκογλυφικό κατεστημένο ή προσπαθούν το ένα να αντιγράψει τις αρλούμπες του άλλου.  Το πρόβλημα δεν είναι τα προτάγματα (που είναι όντως αξιόλογα) ούτε οι ανυποψίαστοι πολίτες που τα υιοθετούν καλόπιστα. Είναι αυτοί που τα εξαγγέλλουν και δεν τα πιστεύουν.  Οι ίδιοι που μιλάνε για άμεση δημοκρατία και παρουσιάζονται ως ελπίδα είναι σταλινικοί πράκτορες σε μυστική αποστολή.




Σχεδιαστικά προσωποπαγές, “Το ΕΠΑΜ του Καζάκη”, όπως το κάνουν γνωστό οι μάστορες, αποτελεί ιδιόκτητο οικόπεδο.  Είναι φανερό πως δεν θέλουν να τους φύγει και να εξελιχτεί σε ακυβέρνητο τραίνο. Φροντίζουν να ελέγχουν την κορυφή γύρω από τον χοντρό, αποφασίζοντας για τις συμμαχίες, σβήνοντας όποιον άξιο προσπαθούσε να αναδειχθεί και προκαλώντας ένα κλίμα γενικής ακαταστασίας στην γραφειοκρατία του. Το “μέτωπο” ενώ παίζει καλά στα οικονομικά, πατώνει σε όλα τα άλλα θέματα, όπως στα εθνικά ζητήματα και στο μεταναστευτικό. Πίσω από το πιασάρικο, high-tech περίβλημα, η σταλινική αρχιτεκτονική του το βαραίνει απιστευτα και επηρεάζει άμεσα τις επιδόσεις του.  Όταν αυτό ψιλογίνεται αντιληπτό από κάποιους, επιστρατεύονται ο Ριζοκλάστης και καμιά δεκαριά ερυθρόδερμα ιστολόγια.  Οι θεατρικές ομοβροντίες που ανταλάσσουν με τον “δικό τους” Μητσάρα δεν έχουν σκοπό να πλήξουν κάτι άλλο πέρα από τους αμφισβητίες του μέσα στο ΕΠΑΜ. 





Ο Πάκμαν που καταβροχθίζει τα σουβλάκια με την ίδια βουλιμία που καταπίνει τα χιλιόμετρα αναβαπτίζεται ως η υπέρτατη αξία του νέου κόμματος.  Ως θαυματουργό εικόνισμα περιφέρεται σε όλη την ελληνική επικράτεια, προσφέροντας το εθνικά λειψό πολιτικό του φώς.  Με οικονομική πολυλογία καταφέρνει να αποκοιμήσει και να διώξει από τις αίθουσες ακόμα και τα πιο ενθουσιώδη ακροατήρια.  Είναι ολοφάνερο ότι ο χοντρός έχει κάνει τα μαθήματά του αλλά δεν έχει την στόφα του ηγέτη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει για το αντιθετο.  Είναι ανίκανος να συνεπάρει τον άνεργο, τον απλήρωτο και τον χρεωκοπημένο και να τους κάνει να εξεγερθούν.  Πόσο μάλλον τον μισο-χορτάτο. 






Στο συνέδριο-παρωδία που ακολουθεί, οι καραγκιοζοπαίχτες των ΜΜΕ έχουν επίτηδες σβήσει τα φώτα της δημοσιότητας.  Δεν θέλουν επ’ ουδενί το πράγμα να βγει ασυντόνιστα προς τα έξω και να προκαλέσει την προσοχή του κοινού.  Το αριστερό παρακράτος των χαφιέδων πρέπει να τελειώσει μόνο του αυτό που έχει αναλάβει.  Οι δήθεν “διαφωνούντες” που εμφανίζονται και που κατά “σύμπτωση” είναι πρώην (;) κολλητοί του χοντρού, τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα και ρίχνουν κι άλλη στάχτη στα μάτια των προβληματισμένων οπαδών.  Η έκπληξη και τα ερωτηματικά που προκαλεί στα μέλη η αήθης λασποκόντρα με τον Καμμένο, εξαφανίζονται μέσα στον κονιορτό των εκλογών.  Η λέξη “έθνος” απουσιάζει εντελώς από το λεξιλόγιο του κόμματος ενώ μέσα στο μαλακό δερμάτινο γάντι έχει αρχίσει να διαγράφεται πεντακάθαρα η σταλινική σιδερογροθιά.  Κάποιο στέλεχος επισημαίνει προεκλογικά στον βούδα την καταστροφική τακτική στο θέμα της επικοινωνίας.  Του παραθέτει καμιά δεκαριά ακόμα θέματα όπως αυτό της μη ανάδειξης στελεχών και του οργανωτικού χάους αλλά δεν παίρνει καμιά απάντηση.  Είναι σαν να μιλάει σε τούβλινο τοίχο. 




Το ΕΠΑΜ μοιάζει με αθλητή που κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας Πάρκινσον.  Το πρόγραμμά του είναι κομμένο και ραμμένο όχι για να χτίσει κάποια απροσδιόριστη “ενότητα” ή έστω για να ακουστεί, αλλά για να κάνει ζημιά στο κομιτάτο του Τσίπρα. Μια πρέζα ψευτο-πατριωτισμού για νοστιμιά (αυτό που δεν διαθέτει η αριστερά) και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.  Έτσι εξηγείται η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  που στέλνουν φουρνιές από χαφιεδίσκους να βουλιάξουν την σαπιόβαρκα του Καζάκη.  Κάποιος τους έχει σφυρίξει τι παίζεται κι εκείνοι λαμβάνουν τα μέτρα τους.  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτίθεται στο ΕΠΑΜ αλλά αμύνεται απέναντι στο ΚΚΕ που κινεί τα νήματα. Γι αυτό οι πληρωμένοι ρουφιάνοι του ΚΚΕ μέσα στο ΕΠΑΜ φαίνονται αδρανείς. Η δουλειά τους είναι να κρατάνε τα ίσια.  Σε όλους δίνεται η εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την πέφτει σε ένα μικρό κόμμα που δεν έχει δώσει αφορμή.  Το αριστερό παρακράτος των καταδοτών και των πρακτόρων έχει βρυκολακιάσει μετά βαΐων και κλάδων. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Μασόνοι, ΕΥΠ, ξένα κέντρα, τέτοια ίντριγκα έχει να δει η χώρα από την εποχή του σκατόψυχου Μπεναρόγια.




Μικροκομματικά αν το δει κάποιος, είναι η μια κομμουνιστική συμμορία εναντίον της άλλης.  Όμως υπάρχει και ευρύτερη εικόνα.  Αυτός που έχει ειδοποιήσει και τις δύο κόκκινες κλίκες για τις εξελίξεις και έχει αναζωπυρώσει τον κρυφό πόλεμο μεταξύ τους δεν έχει σκοπό να υποστηρίξει καμιά τους.  Ο στόχος είναι οι ξεμάντριοι που έχουν πιστέψει (ας πρόσεχαν!) τις μεγαλόστομες εξαγγελίες του βούδα και τα ανήσυχα πρόβατα που έχουν ξεκόψει από τα παραδοσιακά μαντριά.  Το ζητούμενο είναι ΝΑ ΚΑΕΙ μια και καλή η αφρόκρεμα της αμφισβήτησης και των πλατειών που έψαχνε τρόπο να αποκτήσει φωνή.  Ενώ το ΕΠΑΜ χωλαίνει φανερά και ίσως εκ προθέσεως στα λαϊκά στρώματα, η διείσδυσή του σε άτομα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο είναι μεγάλη.  Αυτούς θέλει να κάψει ο αόρατος υποβολέας.  Να τους τσακίσει το ηθικό ώστε να μην αποπειραθούν να αφυπνίσουν τα υπόλοιπα ζωντανά και φυσικά να μην ξανασχοληθούν με την πολιτική.



Με την τρισάθλια φυλλάδα “Το Χωνί” (ποιος είναι αλήθεια ο ιδιοκτήτης;) να δίνει βήμα ακόμα και στους κωλοτούμπες Δημαράδες ενώ ταυτόχρονα απαξιεί να προβάλλει τα άτομα του Μετώπου που παλεύουν για κάτι καλύτερο, το πράγμα είναι φανερό πού πάει. Παρόλο που υπάρχει έλλειψη αξιόλογης ύλης, προτιμούν να δημοσιεύουν ολοσέλιδες βλακείες παρά άρθρα των στελεχών που έχουν να πουν κάτι.  Η προβολή ανήκει μόνο στον άγιο Καζάκη και τα θέσφατά του. Στις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει η ίδια η πατσαβούρα, το ΕΠΑΜ δεν εμφανίζεται πουθενά (!).  Είναι σαν να μην έχει ιδρυθεί ποτέ.  Δικαιολογίες (του κώλου) βρίσκονται αρκετές, κυρίως αυτή της οργανωμένης ανοργανωσιάς.  Ο κατήφορος είναι μπροστά. Η κολλεγιά με τον Παπατρεμελή και το ρεζιλίκι των εκλογών μπορεί να δείχνουν “απειρία”, όμως δεν είναι καθόλου έτσι.  Η δουλειά έχει γίνει ύπουλα και ωραία. 







Ακόμα και μετά την πανωλεθρία στις κάλπες και παρόλη την κλιμακωτή αποχώρηση όσων στελεχών δεν πείθονταν πια από το στήσιμο αυτής της μούφας, ο αυθέντης και οι παρατρεχάμενοι επιμένουν να παριστάνουν τους “ανήξερους”.  Μαζί τους στέκονται μουλαρωμένοι και οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” που είτε αρνούνται να δεχτούν την σκληρή πραγματικότητα του κομμουνιστικού δουλέματος, είτε έχουν φάει γερά την φόλα του μάρκετινγκ του “χαρισματικού ηγέτη” και επιδίδονται σε ζαχαριαδική προσωπολατρεία.   Κανείς τους δεν μπορεί να απαντήσει σε απλά ερωτήματα όπως “το ποιος ευθύνεται για τον ασυνάρτητο τρόπο με τον οποίο το κόμμα οδηγήθηκε στην ξεφτίλα”.  Η “απειρία σε κομματικές διαδικασίες” και η “έλλειψη κομματικού μηχανισμού” ανακαλύπτονται ως αιτίες, κάνοντας αυτούς που γνωρίζουν τα βιογραφικά του βουδιστικού πυρήνα να χαμογελούν κυνικά.






Είναι κοινό μυστικό όλον αυτό τον καιρό ότι κομμουνομασόνοι παρατηρητές βόσκουν στους πυρήνες και στους τομείς βοηθώντας να ξεπεραστούν κάποιες τεχνικές δυσκολίες καθότι φιλάνθρωποι.  Όμως οι μήνες και τα χρόνια περνούν με μεγάλη ταχύτητα.  Τυχοδιώκτες αρπάζουν ό,τι μπορούν και την κάνουν γι αλλού.  Οι λίγοι εναπομείναντες πιστοί χρηματοδοτούν από το υστέρημά τους την άχρηστη κομματική οργάνωση λαμβάνοντας ως ανταμοιβή αόριστες υποσχέσεις μετάβασης σε έναν μετα-καπιταλιστικό “παράδεισο”.  






Ο άνεργος Καζάκης εξακολουθεί να περνάει ζωή και κότα χωρίς να αγχώνεται.  Στα μέλη του κόμματος λένε ότι “κάνει οικονομικές μελέτες για ξένους οίκους και πληρώνεται χρυσάφι” (sic).  Μα τι μελέτη να γράψει όταν Δευτέρα είναι στην Αλεξανδρούπολη, Τρίτη στα Γιάννενα και Τετάρτη στο Ηράκλειο;  Ούτε μήνυμα στην κόρη του δεν προλαβαίνει να πληκτρολογήσει. Στην τρίτη λέξη έχει αρχίσει να ροχαλίζει.  Άλλοι λένε ότι έχει εισοδήματα από κάποιο τετραόροφο στην Γλυφάδα, άλλοι ότι τον συντηρεί η γυναίκα του.  Δεν ξέρω τι από αυτά ισχύει, όμως το γεγονός είναι ένα:  Ο τύπος ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και παρόλα αυτά κυκλοφοράει άνετος και συντηρεί πολυμελή οικογένεια. Εμάς τους υπόλοιπους μας πατάνε στο λαιμό οι κοτζαμπάσηδες για ένα ξεροκόμματο.  Αν έβγαινε να μας αποκαλύψει την μυστική πατέντα της ευδαιμονίας του, βάζω στοίχημα πως αυτή την στιγμή θα εκλεγόταν ως και Πατριάρχης.  Όλοι στην χώρα αυτό ψάχνουμε: την εβδομάδα που τρέφει τις άλλες 51.





Σήμερα το ΕΠΑΜ έχει αποβάλλει σχεδόν όλα τα δεξιά και κεντρώα στελέχη του καθώς και τους περισσότερους ανένταχτους.  Έχει εκθέσει αρκετούς ανθρώπους που θέλησαν χωρίς υστεροβουλία να προσφέρουν, αφήνοντάς τους με την πίκρα και την χασούρα του εξαπατημένου.  Έχει διώξει εκατοντάδες δραστήρια άτομα, κάνοντάς τα να αγανακτήσουν βλέποντας τον χρόνο και την ενέργειά τους να σπαταλιώνται άσκοπα σε ατελείωτες γραφειοκρατικές συζητήσεις περί …οργανωτικού.  Έχει κάψει χιλιάδες σκεπτόμενους ψηφοφόρους με το να προσθέσει μια ακόμα απογοήτευση στο μακρύ κομπολόι της κομματικής κακοήθειας.  Μόνο τα ακραιφνή κομμούνια, οι εντελώς βλάκες και οι χαφιέδες έχουν μείνει μέσα στο λεωφορείο με τελευταία αποστολή να πυρπολήσουν τα προτάγματα.  








Ύστερα από όλα αυτά, το ΚΚΕ δεν έχει παρά να περιμένει την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ σε 1-2 εκλογικές αναμετρήσεις για να ξαναπάρει πίσω τα κουκιά του και να συνεχίσει να είναι ο μίζερος δολιοφθορέας του Έθνους. 






Βέβαια το διεθνές κατεστημένο χαίρεται που βρήκε τον καινούργιο ημιμαθή πανύβλακα (τύπου ΓΑΠ) για την καρέκλα του ελληνόφωνου καρπαζοεισπράκτορα. Ο Αλέξης Φραπές ετοιμάζεται για πρωθυπουργός του μπανανιστάν.  Έφτασε 38 χρονών μονογάμητος για να τον πάνε (τζαμπουίτα) στην Βραζιλία, μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς με τι ανέραστο βουτυροκεφτέ έχουμε να κάνουμε.  Ο πρίγκηψ της Β.Π. αριστεράς ντεμπουτάρισε στην Γερμανία, στις ΗΠΑ και στην μεγάλη Στοά του Λονδίνου κάνοντας τις νεοταξικές κωλοτούμπες του.  Όποτε μια ακόμη επίσκεψη μένει για το χρίσμα: εκείνη στο ανώτατο πορνείο της Εβραιουσαλήμ.  Ύστερα έρχεται η ευλογία του αρχιτράγου και ο αγιασμός του πρωθυπουργικού γραφείου. 





Όμως το μηντιακό αυτό μπάζο, ο ανερμάτιστος πολιτικάντης του φραπόγαλου και της κοπάνας από τα μαθήματα θέλει κι άλλο εντατικό φροντιστήριο στο περιστύλιο γιατί τα κενά του είναι τεράστια.  






Το τελευταίο ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ κωλοτουμπικό του κατόρθωμα, το προσκύνημα και η αγιογραφία σε έναν από τους πιο αμείλικτους νεκροθάφτες του Έθνους, στη φρυδάτη μασονόγρια της ΝΔ, έπεισε και τους πιο δύσπιστους.  Όπως λέει και η τεκτονική παροιμία: “Καινούργιο μασονάκι μου και πού να σε κρεμάσω”.  Και εις ανώτερα ρε μουνόπανο της ΚΝΕ, και συγχαρητήρια για το νέο λιλί. 







Για όσους δεν κατάλαβαν, το νέο πασοκοειδές κόμμα-εύρημα του διεθνούς τοκογλυφικού κατεστημένου το οποίο εκπροσωπώντας την “αλλαγή” θα γαμήσει την πατρίδα, έχει ήδη πάρει σειρά και αναμένει τις οδηγίες.   Οι απόψεις του γίνονται όλο και πιο “προσαρμόσιμες”.  Όχι φυσικά σε αυτό που θέλουν οι πολίτες αλλά σε εκείνο που επιτάσσει η ορατή Παγκόσμια Κυβέρνηση.  Πρόσφατα ένας συγγενής μου με σοβαρό εγκεφαλικό που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, με ρώτησε (με πολλή προσπάθεια) “γιατί ο κόσμος δεν θέλει να δει μπροστά του, αλλά εξακολουθεί να κοιτάζει συνέχεια πίσω;”.  Αυτός ο “μισός” άνθρωπος με άφησε κόκαλο.  Μετά από μια μεγάλη παύση, του απάντησα ότι το δικό του εγκεφαλικό είναι ελαφρύ σε σχέση με αυτό που έχει βαρέσει τους άλλους.  Δεν παίρνω όρκο, αλλά μου φάνηκε ότι ο άρρωστος προσπάθησε να χαμογελάσει.




Είναι χαώδες το συναίσθημα του να είσαι ανήμπορος και να εξαρτάσαι από τους γύρω σου μια τέτοια στιγμή.  Να γίνεται πόλεμος και να μην μπορείς να δώσεις ένα χέρι.  Να βλέπεις το αυτονόητο και να μην μπορείς ούτε να μιλήσεις. Είναι τρομερή η αίσθηση του να παρασύρεσαι από τον χείμαρρο των γεγονότων χωρίς να μπορείς ούτε να σταματήσεις, ούτε να λοξοδρομήσεις, ούτε και να αποφύγεις το μοιραίο κοπάνημα πάνω στο σταθερό εμπόδιο. Και πάνω απ’ όλα να σε καίει η γνώση ότι η ελπίδα δεν είναι πια σωσίβιο αλλά πέτρα δεμένη στο λαιμό σου.




Οι ψυχοπαθείς πειναλέοι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν χαρούλες τώρα γιατί οι “κόποι” (σχήμα λόγου εννοείται) μιας τεμπέλικης ζωής επιτέλους ανταμείβονται. Ήρθε η ώρα το νέο τοξικό απόβλητο της πολιτικής χαβούζας να πάει ταμείο.  Τρελές εποχές έρχονται.  Οι επαγγελματίες απάτριδες, μαοϊστές, τροτσκιστές, “διεθνοπροοδευτικάριοι”,  παγκοσμιοποιημένοι κροταλίες και συνδικαλο-κυλότες της τραβεστί αριστεράς θα πραγματοποιήσουν επιτέλους το απωθημένο δεκαετιών: θα κατεδαφίσουν ό,τι έχει απομείνει από το Έθνος και την Ελλαδίτσα και θα πληρωθούν αδρά γι αυτό από τους φορολογούμενους ΜΑΛΑΚΕΣ.  Για μερικούς από αυτούς τους προδότες έπρεπε να ξανανοίξει όχι η Μακρόνησος και η Γυάρος αλλά οι αίθουσες βασανιστηρίων των Ρωμαίων και ο σπαρτιατικός Καιάδας.   




Δεν παριστάνω τον έξυπνο.  Κάθε άλλο.  Αν ήμουν έξυπνος, τώρα από τις κολώνες της ΔΕΗ αντί για λάμπες θα κρέμονταν καμιά 100στή χιλιάδες γραικύλοι πράκτορες και θα είχαν μπει οι βάσεις της Εθνικής Αναγέννησης.  Δυστυχώς δεν διαθέτω το μαγικό άγγιγμα, την αύρα και τις ικανότητες ενός ισόθεου.  Άλλα είναι τα ταλέντα μου, μεταξύ των οποίων το να ξεχωρίζω με σχεδόν μηδενικό ποσοστό λάθους ποιος είναι πατριώτης και ποιος όχι.




Τώρα τελευταία ακούω όλο και πιο πολλούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ να μιλούν για “Συντακτική Εθνοσυνέλευση”.  Έχει γίνει η καινούργια πανάκεια. Το μαγικό φάρμακο που θεραπεύει όλες τις κομματικές και συστημικές ασθένειες.  Είναι αλήθεια ότι το Σύνταγμα της χώρας μας έχει καταντήσει πιο σάπιο και από τα πτώματα των σκατίγερων που το ψήφισαν.  Από τότε που τέθηκε σε ισχύ, τα άρθρα του παραβιάζονται καθημερινά σε βάρος των μονίμων κατοίκων αυτού του χώρου. Τώρα η ενωμένη κομματική συμμορία που είναι αυτή που το κατάντησε γκαρσονιέρα για παρτούζες, καίγεται να το αποσύρει και να βάλει στη θέση του ένα καινούργιο για να συνεχίσει να κάνει ατιμώρητη τις αλλαξοκωλιές της. 




Πολλοί νεοχατζατζάρηδες υποστηρίζουν ότι το ισχύον είναι ένα “προοδευτικό” Σύνταγμα.  Να το χαίρονται.  Ως πολιτειολόγος δηλώνω απερίφραστα ότι είναι ένα ΠΑΝΑΘΛΙΟ, ΜΠΑΝΑΝΙΑΚΟ Σύνταγμα που φέρει ξεκάθαρα τις υπογραφές των δύο πιο δόλιων “προσωπικοτήτων” της νεότερης ελληνικής ιστορίας.  Του μασονεθνάρχη και του μασονοσκατίγερου.

Συγκεκριμένα:

-Δεν υπάρχει καμία διάκριση πολιτειακών εξουσιών.  Όλη η εξουσία συγκεντρώνεται σε πέντε ως δέκα (το πολύ) άτομα.  Αυτοί επιλέγουν τα πρόσωπα που συνθέτουν το νομοθετικό σώμα, αυτοί επιλέγουν τους δικαστικούς, αυτοί επιλέγουν την σύνθεση της εκτελεστικής εξουσίας.

-Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα δημοψηφίσματος το οποίο να προκαλείται από τους πολίτες ή έστω από την αντιπολίτευση.  Ακόμα και σε εξαιρετικά κρίσιμα εθνικά ζητήματα η μειοψηφούσα συμμορία που κλέβει κάθε φορά την εξουσία χάρη σε εκλογικές νοθείες είναι η μόνη που έχει αυτό το δικαίωμα και φροντίζει να μην εξασκείται σχεδόν ποτέ.

-Δεν υπάρχει καμία προστασία του δικαιώματος της ψήφου.  Η εκάστοτε πλαστή πλειοψηφία αλλάζει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το εκλογικό σύστημα, προσαρμόζοντάς το στις περιστάσεις και στις εκλογικές αλχημείες της.

-Δεν υπάρχει αναλογική αντιπροσώπευση των πολιτών στο Κοινοβούλιο. Όλες οι κυβερνήσεις είναι κυβερνήσεις μειοψηφίας.

-Δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλείδα ορθής λειτουργίας του ίδιου του Συντάγματος.

-Δεν υπάρχει καμία ποινική ευθύνη για δόλιες και παράνομες πράξεις ή παραλείψεις των διαχειριστών της εξουσίας.

-Δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση των μυστικών οργανώσεων και αδελφοτήτων που να αφορά την δράση τους εναντίον του συνόλου των πολιτών, αλλά και του ίδιου του Συντάγματος.

-Δεν προβλέπει κανενός είδους ανακλητότητα ή έκπτωση από πολιτειακό λειτούργημα σε περίπτωση κακής ή πλημμελούς ασκήσεως καθηκόντων.  

-Δεν παρέχει καμία προστασία στον πολίτη απέναντι στις αυθαιρεσίες των οικονομικά ισχυρών.  Τα καρτέλ είναι απολύτως ελεύθερα να περιφρονούν το Σύνταγμα και τις διατάξεις του.
 
-Δεν εξασφαλίζει την διανομή των συχνοτήτων και την λειτουργία της 4ης εξουσίας (ΜΜΕ) προς το συμφέρον της χώρας και του συνόλου των πολιτών.

-Δεν παρέχει κανένα εχέγγυο για την ασφαλή και υγιεινή διαβίωση των πολιτών εντός της επικρατείας.

-Δεν παγιώνει με κανένα τρόπο την προστασία των κοινών αγαθών (αιγιαλός, δάση, αέρας, πόσιμο νερό).

-Δεν κατοχυρώνει την εκμετάλλευση του ορυκτού εθνικού πλούτου προς όφελος του Έθνους.

-Δεν μεριμνά με κανένα τρόπο για την προστασία των Ελληνικών αρχαιολογικών θησαυρών είτε βρίσκονται κάτω από την γή είτε πάνω από αυτήν. 

-Είναι εχθρικό προς το Έθνος και τον πολιτισμό του.

-Καθιερώνει την φερτή θρησκεία ως πολιτειακό παράγοντα.


Το παρόν Σύνταγμα είναι εμετικό χωρίς αμφιβολία, όμως είναι μια χαρά μπροστά στο “καινούργιο” που θέλουν να επιβάλλουν οι διακομματικές μασονοκατσαρίδες.  Γαμημένο, κουρελιασμένο, χεσμένο, αυτή την στιγμή δεν πρέπει να αλλάξει με τίποτα.  Δεν είναι τυχαίο που την ίδια στιγμή που οι αριστεροί πράκτορες μιλάνε για  “Συντακτική Εθνοσυνέλευση”, οι δεξιοί αντίστοιχοι να μιλούν για “Αναθεώρηση”.  Το ίδιο ακριβώς πράγμα έχουν στο μυαλό τους.


Και για να ‘χουμε το καλό ρώτημα, ποιος θα την κάνει την Συντακτική σκατούλα ρε μάγκες; Ο Ραγκούσης με την Δραγώνα; Ο Παυλόπουλος με τον Αλαβάνο; Η Ντόρα με τον Τζήμερο; Ο Βενιζέλος με τον Κουβέλη; Η Παπαρήγα με τον Τσίπρα; Ο Σαμαράς με τον Καμμένο; Ο Μπουμπούκος με τον Βορίδη; Ο ΓΑΠ με τον Καραμανλή; Ο Λοβέρδος με τον Ανδρουλάκη; Ή ο Μιχαλολιάκος με τον Γκλύξμπουργκ; Ποιος θα αποφασίσει για το νέο κουρελόχαρτο;  Η αγράμματη πλέμπα; Το εβραιοπαπαδαριό; Οι κλέφτες βιομήχανοι και οι πειρατές εφοπλιστές; Τα ίδια μασονολαμόγια που έγραψαν το Σύνταγμα του ’75  και που έκαναν την βρωμερή αναθεώρηση του ’81;


Για να μην αρχίσω τα γαμωσταυρίδια θα πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ που μηρυκάζετε αυτήν την μασονική παπάρα ότι πραγματική Συντακτική Εθνοσυνέλευση γίνεται μονάχα μετά από επανάσταση.  Αλλά ακόμη και τότε είναι ύποπτη.  Ιστορικά, οι Συντακτικές Εθνοσυνελεύσεις ήταν ανέκαθεν το μέσο ευνουχισμού των επαναστάσεων.  Μήπως όμως έγινε καμιά επανάσταση και δεν το πήρα χαμπάρι; Και αν δεν έγινε ακόμα,  πότε θα γίνει και ποιος θα την κάνει;


Το μετρητό που σαβούρωσε η ενωμένη κυνοβουλευτική συμμορία (πασόκοι, δεξιοί και κομμουνιστές) είναι αρκετό για να ταΐζει επί γενεές τα σκουληκο-μπαστάρδια όλων αυτών των βλαβερών εντόμων.  Φτάσαμε όμως τώρα στην πιο “ευαίσθητη” φάση του συνωμοτικού σχεδίου.  Στο “κλείδωμα των αποδόσεων και στην αποκομιδή των κερδών” όπως λένε και οι περιπλανώμενοι τοκογλύφοντες Ιουδαίοι των χρηματιστηρίων. 


Αρκετοί φοιτητές της Νομικής δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα στην Συντακτική Βουλή και στην Αναθεωρητική Βουλή.  Πόσο μάλλον ο μέσος τηλεκάφρος.  Αυτό που ξεκίνησαν ύπουλα οι μασονοαριστεροί ως “Συντακτική Εθνοσυνέλευση” και το συνεχίζουν οι μασονοδεξιοπασόκοι ως “Αναθεώρηση του Συντάγματος” είναι το ίδιο ακριβώς μπαλαμούτι.  Και οι δύο πλευρές ενωμένες, σας προετοιμάζουν ψυχολογικά να συναινέσετε στην αντικατάσταση του ισχύοντος Συντάγματος. 





ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ !  Θα σας οδηγήσουν απροετοίμαστους εκεί που θέλουν και επειδή είστε γιδοπρόβατα και θα σας μακελέψουν αμείλικτα.  Οποιαδήποτε αλλαγή του Συντάγματος αυτή τη στιγμή ισοδυναμεί με έσχατη προδοσία.  Οι πολιτικάντηδες  ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ έχουν αναλάβει να περάσουν στο Σύνταγμα μια σειρά από άρθρα που θα νομιμοποιούν τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ τους.  Θέλουν να θεσμοθετήσουν τα μνημόνια, την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, την αντικατάσταση του αλφαβήτου μας από τα βαρβαρικά greeklish, την επιβολή του Αγγλικού (αποικιακού) δικαίου και τον τεμαχισμό του Έθνους σε ΑΟΖ.


Η πρόφαση είναι η δήθεν “εναρμόνιση” με τους ευρωπαϊκούς νόμους και συντάγματα. Κανείς από αυτούς τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΠΟΥΣΤΕΣ δεν λέει την αλήθεια:  Ότι διάταξη που να υπάγει τα περιουσιακά στοιχεία μιας χώρας στο Αγγλοεβραϊκό (τοκογλυφικό) δίκαιο δεν υπάρχει σε κάνενα Σύνταγμα της Ευρώπης, αλλά ούτε και του υπόλοιπου πολιτισμένου ούτε και του απολίτιστου κόσμου. Πάμε για παγκόσμια πρώτη στο ξεφτιλίκι και στο πισωγλέντι.  Πέρα από καταστροφή, θα είναι εθνικό όνειδος η εγγραφή των παράνομων και ληστρικών τόκων στο Σύνταγμα. 


Όποιος από σας ψηφίσει στις εκλογές που θα γίνουν φέτος θα είναι συνένοχος στην προδοσία κατά του Έθνους.  ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ, άρνηση πληρωμής φόρων, γενική απεργία διαρκείας και …ό,τι άλλο χρειαστεί !  Τα 3 μνημόνια είναι στον αέρα. Οποιαδήποτε κυβέρνηση πατριωτών πάρει την εξουσία έχει δικαίωμα να κρεμάσει αυτούς τους αχρείους που ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ για να τα ψηφίσουν!  Έχει υποχρέωση να σκίσει τα βρωμόχαρτά τους και να πετάξει τα κομμάτια τους στα μούτρα των τοκογλύφων!



Αν τα μνημόνια και οι άλλες τοκογλυφικές διατάξεις περάσουν στο Σύνταγμα, μόνο με ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ θα μπορεί να ανατραπεί το ξεπούλημα και η διάλυση της χώρας. Σε αυτή την περίπτωση, η δοσιλογική κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να καλέσει ευρωπαϊκά στρατεύματα ισχυριζόμενη ότι απειλούνται το “Σύνταγμα” και οι “θεσμοί”. Να είστε γαμημένα σίγουροι ότι θα το κάνει!



Μερικοί το είδατε το έργο στις 12-02-12  στο Σύνταγμα, όταν ψηφιζόταν το 2ο μνημόνιο.  Τι καταλάβατε τότε;

Καλά το μάντεψα, ΑΡΧΙΔΙΑ καταλάβατε!  Ζαν Λύκ Γκοντάρ ήταν η ταινία.  Ταρκόφσκι στις μαύρες του. Τουτέστιν, ακατάληπτη δια τους μη μυημένους.  500.000 “αγανακτισμένους” σας σακάτεψαν μια χούφτα κατουρημένα από τον φόβο τους μπατσόνια.  Γιατί; Περιμένετε από μένα να σας εξηγήσω το γιατί;  Γιατί είστε γαμημένα ΠΡΟΒΑΤΑ ρε, καυλωμένα να ακολουθούν τον οποιονδήποτε κρατάει γκλίτσα και μοιάζει με τσοπάνη.  


Να σας πω και κάτι άλλο που δεν το ξέρετε; Οι τότε αρχηγοί σας δεν είχαν ποτέ σκοπό να σας βάλουν μέσα στο Κυνοβούλιο να χαλάσετε τη γιορτή της ‘κονόμας που είχαν στήσει οι προδότες.  Σιγά μην σας έκαναν μάγκες.  ΡΑΝΤΕΒΟΥ είχαν με τους μπατσοχασάπηδες.  Σας πήγαν εκεί για προμελετημένο σφάξιμο.  Για να σας δούν και τα υπόλοιπα πρόβατα που ήταν στημένα στις τηλεοράσεις και να κλάσουν αγνό παρθένο μαλλί.  Εσείς οι μαλάκες που φάγατε τα χημικά, αυτές τις δήθεν αντιμνημονιακές “προσωπικότητες” που σας ξεσήκωσαν και σας πήγαν ξεβράκωτους εκεί μαζέψτε τους στην ίδια πλατεία και κρεμάστε τους.  Και αν έφαγαν κι αυτοί λίγα χημικά, μην μπερδεύεστε, για ξεκάρφωμα τα έφαγαν, είναι μέσα στους κινδύνους του ρουφιανο-επαγγέλματος.



Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αποτιμήστε τα γεγονότα! Τριακόσιοι να ήταν πραγματικά αγανακτισμένοι, αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι τότε, θα έμπαιναν χαλαρά μέσα στη Βουλή και θα γινόταν …της Μύριαμ.  Αντί γι αυτό, τώρα τρώτε τον ψυχάκια Σαμαρά στη μάπα μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά γουρούνια της Νέας Τάξης.  ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ,  που πιστεύετε ακόμα ότι μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο με ψηφοδέλτια και ειρηνικές πορείες.  Με τα χαρτιά δεν κερδίζεται η ελευθερία.  Πρέπει να χύσετε αίμα. Και δικό σας και του αντιπάλου.  Αν δεν αφυπνισθείτε και δεν συνδεθείτε με την αρχαία παράδοση δεν έχετε ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, όχι να νικήσετε αλλά απλά να επιζήσετε.  Οι αρχαίοι δεν πήγαιναν ποτέ στην μάχη άοπλοι, απροετοίμαστοι και χωρίς στιβαρή ηγεσία.


Την αλήθεια δεν την γουστάρει κανένας γιατί πονάει.  Και για να μην παρεξηγούμαι, θα ήμουν υπέρ της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.  Αν πρώτα γινόταν επανάσταση και κόβονταν καμιά 20αρια χιλιάδες λαιμοί δοσίλογων και τυράννων (για αρχή) και αν  έμπαιναν αυστηροί κανόνες.  Π.χ.  να απαγορεύεται στα μέλη των μασονικών Στοών να συμμετάσχουν.


Ως και το μέγα πουστοκάθαρμα ο Βενιζέλος μιλάει για καινούργιο Σύνταγμα... (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=500015) 



Κι ακόμα πιο πίσω, οι διάφοροι βούδες… (http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html)


 Και έρχομαι να ρωτήσω: Ποιος γαμημένος έχει συμφέρον από μια αναθεώρηση αυτήν εδώ την στιγμή; 




Υπάρχει ένα καζίνο στο οποίο τα παιχνίδια είναι όλα στημένα: Ρουλέτες, ζάρια, χαρτιά, μηχανάκια, όλα είναι πειραγμένα για να κερδίζουν οι ιδιοκτήτες.  Ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος που θέλει να το αγοράσει.  Το ποσό που προσφέρει είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.  Μόνο που ο υποψήφιος επενδυτής θέτει έναν όρο:  Ο μηχανισμός των στημένων παιχνιδιών θα πρέπει να σχεδιαστεί από την αρχή έτσι ώστε να εξασφαλιστεί και η επένδυσή του.  Κάντε τώρα την αναγωγή.  



Αναλύοντας την οικονομική πτυχή μοιραία καταλήγουμε στο συμπέρασμα που όλοι οι διαπραγματευτάδες (μαστροποί) της Ελλαδίτσας από τον Κομανέτση και τον Τούρκογλου ως τον Τσίπρα και τον Μιχαλολιάκο δεν τολμούν να πουν: Η πλήρης υπαγωγή του χρέους στο Αγγλικό Δίκαιο που σχεδιάζεται με την μαϊμού Αναθεώρηση ( ή “Συντακτική Εθνοσυνέλευση” του πρωκτού) δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε ειρηνικές διαδικασίες.  Κάθε ανατροπή πλέον οφείλει να προέλθει από επαναστατική διαδικασία έτσι ώστε να έχει διεθνή ισχύ. 





Κάνοντάς το λιανά για τους εκούσια αγράμματους αυτό σημαίνει:  Αν τα παράνομα πανωτόκια, η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και οι άλλες βρωμιές ενσωματωθούν στο Σύνταγμα, μονάχα με ένοπλο αγώνα θα μπορεί να ανατραπεί το βάρβαρο κατοχικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Μαφίας και των διεθνών δουλεμπόρων τραπεζιτών.  Αν πάει κανείς μερικά κεφάλαια πίσω στην ιστορία, θα δει ποιο “θρήσκευμα” έκανε κουμάντο και θησαύριζε από το εμπόριο Αφρικανών δούλων στο τότε διεθνές “αναπτυξιακό” κέντρο του Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ.  Οι κληρονόμοι αυτών των δουλεμπόρων με τα ίδια αιμοσταγή κεφάλαια βρίσκονται πίσω από το σημερινό τραπεζικό σύστημα και τις ίδιες πατροπαράδοτες μεθόδους χρησιμοποιούν.  Όποιος εμπιστεύεται αυτά τα ερπετά είναι άξιος της θλιβερής τύχης του.




Το σκηνικό που στήθηκε στις Σκουριές και στην Ιερισσό είναι πρόβα γι αυτό που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.  Οι ίδιοι πράκτορες που έβαλαν φωτιά στην Μαρφίν έκαψαν και τις Σκουριές.  Η πολιορκία που στήθηκε και οι μέθοδοι τρομοκρατίας που εφαρμόστηκαν μετά την προβοκάτσια και που θυμίζουν ισραηλινό στρατό στα κατεχόμενα θα είναι η καθημερινότητα των επόμενων χρόνων για το σύνολο της χώρας.  Όταν αρχίσουν οι κατασχέσεις σπιτιών, όλη η Ελλάδα θα θεωρείται εκ προοιμίου ένοχη.  Επιτέλους σπάστε τις γαμημένες τηλεοράσεις! 





Αυτή την στιγμή οι ελληνόφωνες τράπεζες δέχονται αφόρητες πιέσεις από την τοκογλυφική Τρόικα να πουλήσουν τα εξυπηρετούμενα και τα εμπράγματα δάνεια στο 60 % της αξίας τους και τα μη εξυπηρετούμενα στο …3 % (τρία τοις εκατό) !  Οι “ενδιαφερόμενοι” είναι αλλοδαποί μαφιόζοι.  Όπως καταλαβαίνετε με 97 % περιθώριο κέρδους, όλοι οι γύπες του πλανήτη θα μαζευτούν να τραφούν με τα πτώματα των Ελλήνων.  Θα πετάνε γριούλες και παιδιά στο δρόμο για να τους πάρουν τα σπίτια και η κατοχική κυβέρνηση θα είναι αρωγός των τοκογλύφων μαζί με τα ΜΑΤ, την ΔΙΑΣ, την Ευρωχωροφυλακή και τους επαγγελματίες δολοφόνους της Blackwater.



Η κυπριακή αλαζονεία πληρώθηκε τοις μετρητοίς.  Αν κάποιοι νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν μπίζνες με τους Εβραίους και να επιπλεύσουν, η προσγείωση ήρθε και είναι ανώμαλη.  Να πάνε τώρα στα συνεταιράκια τους στο Τελ Αβίβ να τους δανείσουν.  Για μερικά βρωμοεκατομμύρια παραπάνω, τίναξαν στον αέρα δισεκατομμύρια γιατί εκεί θα αποτιμηθεί μακροπρόθεσμα η απώλεια της ρώσικης αγοράς.  Οι  Τούρκοι δίπλα περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες τα κεφάλαια και τους τουρίστες. 




Σκατά είχαν στο μυαλό τους οι Κύπριοι όταν μπήκαν στην Ε.Ε.;  Νόμιζαν ότι θα ήταν ασφαλείς στο μαντρί των Βρυξελλών που είναι γεμάτο λύκους;  Περίμεναν ότι ο διεθνής Εβραίος θα τους άφηνε να έχουν απείραχτο το πλυντήριο και να κόβουν χρήμα; Μάλιστα κάνοντας χαλάστρα στο επίσημο ιουδαϊκό μαγαζί του Λουξεμβούργου;  Εν το ετσέκαραν;  Αυτοί που ξέρουν εννοείται ότι το τσέκαραν.  Όμως ο λαουτζίκος τρώει ό,τι σκατά του σερβίρουν.   Αυτοί που τον έπεισαν ότι θα είναι καλύτερα στο ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης, πολιτικοί, τραπεζίτες, δημοσιογράφοι, τα πήραν και τα παίρνουν χοντρά. 








Όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις τεκτονικές γραφές. Η πρόσφατη εκλογή του μασόνου προδότη ως προέδρου όπλισε τα χέρια της υπόγειας κυβέρνησης.  Τώρα ψάχνουν πώς να κλείσουν την τρύπα στα άδεια θησαυροφυλάκια, αντί να βάλουν μέσα στις τράπεζες τους εισαγγελείς να βρούν ποιοί τα βούτηξαν και πού τα πήγαν.  Αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια χώρα γεμάτη χορτάτους, πιο παχύσαρκη από ό,τι ήταν πριν 10 χρόνια η Ελλάδα.  Και βέβαια η Κύπρος είναι μόνο το ορεκτικό.  Ακολουθεί το παρτάλι η αφεντιά μας ως κύριο πιάτο.



ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΚΩΛΟΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ !




Ο Μαύρος Πάπας ενθρονίστηκε και το παγκόσμιο πάζλ είναι σχεδόν έτοιμο. Άλλος ένας καταραμένος Ιησουίτης τοποθετήθηκε σε θέση κλειδί.  (Κάντε τον κόπο να ξαναδιαβάσετε το πρώτο κομμάτι του άρθρου: http://mavrifatria.blogspot.gr/2012/04/blog-post_08.html) .  Οι μάσκες έπεσαν και το “απόρθητο” κάστρο του Βατικανού κατελήφθη όχι γιατί η πλειοψηφία των  υπερασπιστών του ήταν κωλοτρυπίδες, αλλά γιατί ήρθε η ώρα.  Ο βρωμερός εξουσιαστής τραμπούκος που παριστάνει τον ταπεινό ποιμένα είναι κανονισμένο να πάει πάσο με τους υπόλοιπους ΜΑΣΟΝΟΥΣ Ιησουίτες της Ε.Ε. και τα σκοτεινά σχέδια του αφέντη τους για την καταστροφή των εθνών.  




Ζούμε Παράξενες Ημέρες.  Δυστυχώς η κατάστασή μας είναι χειρότερη από την εποχή πριν την Ρωμαϊκή εισβολή.  Δεν υπάρχει πιά ομόθρησκο και ομοηθές και σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε ομόαιμο, ούτε ομόγλωσσο. Αν εξακολουθήσουμε να πολεμάμε μεταξύ μας και να είμαστε διαιρεμένοι και αποπροσανατολισμένοι ενώ ο εχθρός είναι προ των πυλών και οι συνεργάτες του μέσα, η ήττα είναι σίγουρη.  Αυτή την φορά η γενοκτονία θα είναι ολική και θα εκτελεστεί άψογα.




Δεν αποτελεί σύμπτωση που ατταβιστικά οι Έλληνες έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν ξανά το “λάθε βιώσας”.  Ακόμα και οι κοιμισμένοι αστοί έχουν καταλάβει από ένστικτο ότι κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζεται. Οι πληθυσμοί των χωριών βρίσκονται σε συναγερμό.  Η ατμόσφαιρα βρωμάει ψοφίλα.  Κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε τίποτα και όλοι είναι έτοιμοι να την πουλέψουν. Δεν είναι το μεροκάματο που ψάχνουν στο εξωτερικό εκείνοι που ήδη έφυγαν και εκείνοι που ετοιμάζονται να τους ακολουθήσουν.  Αυτό που ζητούν υποσυνείδητα είναι η επιβίωση από το κακό που έρχεται.




Κόντρα σε τόσα δυσάρεστα, υπάρχει και ένα ευχάριστο. Η Σπαρτιατοποίηση της κοινωνίας έχει ήδη αρχίσει. Λιγότερη θέρμανση, λιγότερα φάρμακα, λιγότερο φαγητό, λιγότερη πολυτέλεια.  Αρκετά είχαμε καλομάθει στην συβαριτική ευμάρεια. Τώρα οι σωματικά αδύναμοι και οι λιπόψυχοι έχουν αρχίσει να αραιώνουν.  Να είστε σίγουροι ότι οι κακουχίες θα έχουν και συνέχεια και επιδείνωση.  Χαίρομαι αφάνταστα γι αυτό γιατί είναι ίσως η μόνη συνταγή που μπορεί να επαναφέρει το Έθνος στην φυσική του κατάσταση. Οι Βενιζέλοι, οι Καραμανλήδες και οι Πάγκαλοι τρέμουν που σε λίγο θα είναι οι μόνοι παχύσαρκοι στην χώρα. Τότε δύσκολα θα μπορούν να υποστηρίξουν ότι μαζί τα φάγαμε και ακόμα πιο δύσκολα θα καταφέρουν να το σκάσουν για να αποφύγουν το παλούκωμα.  



Ζούμε μια μαζική μεγέθυνση των προβλημάτων.  Η συνεχής οικονομική πίεση πάνω στα λιγότερο προνομιούχα στρώματα της κοινωνίας λυγίζει και σπάει τους πιο ανήμπορους αλλά την ίδια στιγμή χαλυβδώνει τους γύρω τους.  Όλο και περισσότεροι απομυθοποιούν την ιδέα του θανάτου και αντιμετωπίζουν το αναπόφευκτο με τον πατρογονικό τρόπο: με περιφρόνηση. 




Τα παιδάκια αυτών που αυτοκτονούν ή των άλλων που πεθαίνουν λόγω περικοπών στην περίθαλψη, αύριο ως αφυπνισμένοι ενήλικες θα μασάνε σίδερα. Θα είναι ολοκληρωτικά δοσμένοι στον Εθνικό Αγώνα και ανελέητοι απέναντι στον εχθρό.  Οι εξουσιαστές που τους στέρησαν τους γονείς θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που δεν φείδεται την ζωή του.  Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ιστορικά.  Η δίψα για εκδίκηση που είναι το σημαντικότερο από τα δευτερογενή κίνητρα μιας επανάστασης ολοένα κερδίζει έδαφος και οπαδούς. 


(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Ζ΄ ΜΕΡΟΣ)
  

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη μλκια σου όμως,πριν τις εκλογές,την έκανες...
Η μαύρη φατρία ψηφίζει έλεγες κι 9 μήνες μετά,βρίζει....

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε καριολη παλι τα ειπες ολα αλλα και τι να λεει ρε πουστη μου.
δε με νοιαζει ποιος εισαι γιατι μιλας
ξηγημενα.
το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να χυθει αιμα.πολυ αιμα.αιμα σαπιο.αιμα αλλοφυλο.αιμα υπουλο και αλλογλωσσο.
ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.
Η ΓΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΠΙΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ...
Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΥΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕΥΤΩ ΜΩΡΗ ΜΥΓΑ ΕΝΤΕΧΝΗ.
ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΔΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ.@@ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ.
ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

χα χα.μαυρη φατρια και ταρχιδια μας κουνιουνται.σιγα ρε μαγκα που θελουνε και εγκριση τα σχολια του κοσμου.και μετα μου λες για τον καζακη το σαπιο ναουμε.
χωρια την καλλιεργεια που απαιτεις στο μπινελικι.ποιος εισαι μωρη χαμουρα;εχεις ταρχιδια;βγες ρε ΑΛΑΝΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ;
ΠΑΜΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ.ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΧΑΡΟΣ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ;ΟΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.
και θα σου πω και το αλλο.σημερα μιλησες για γυναικες και κουτσουβελα.εσυ εχεις αληθεια;
μια χωρα υπο κατοχη δεν εχει την πολυτελεια να χανει κανεναν.ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ.
στην χωρα υπο κατοχη παλαιστινη(παλαιστρα-τιποτα τυχαιο)οταν τα παιδια(παιδια ισον αντρες) του νηπιαγωγειου τελειωσουν τη χρονια,τους ντυνουν με παραλλαγη-μπερε και ΑΚ47 και τους βγαζουν αναμνηστικες,εδω τους ντυνουμε λουλουδακια,τους βαζουμε να κανουνε μπαλετο και τραγουδανε γιουπι για.αντε γεια απο κει και επειτα και οποια λολα καταλαβε καταλαβε.μαρκο εισαι ωραιος,αλλα ποιος εισαι;εχεις λογο να φοβασαι;ο λογος αυτος εχει να κανει με υλη; αν ναι αυτοαναιρεθηκες και game over βαρβαριστι.φιλουθκια ναουμε

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ανώνυμος 1:15

"...Η Μαύρη Φατρία ήταν και παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Δεν ψηφίζει συντήρηση αλλά ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δεν ψηφίζει κόμματα αλλά ΠΡΟΣΩΠΑ.

Δεν ψηφίζει προδότες αλλά “ΤΡΕΛΟΥΣ” .
Δεν ψηφίζει άγνωστους αλλά ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ...

...Γαμήστε όλα τα κωλοκόμματα! Επικεντρωθείτε μόνο στα ΑΤΟΜΑ ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε πωρωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ. Στείλτε τους Σπαρτιάτες υποψήφιους στο Κυνοβούλιο να τα κάνουν όλα ΠΟΥΤΑΝΑ !"

http://mavrifatria.blogspot.gr/2012/04/28-9012.html

Να μάθουμε να διαβάζουμε πρώτα.


Αυτόν που ψήφισες τότε (αν ψήφισες) βρές τον και γάμησέ τον αν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που σου είχε υποσχεθεί. Εκτός εάν νομίζεις ότι πετώντας ένα κωλόχαρτο μέσα στον σκουπιδοτενεκέ που λέγεται κάλπη, καθάρισες.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ανώνυμος 2:53 & 3:23

Δεξιά, εκεί που λέει "ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ" υπάρχει το μέηλ.

Ανώνυμος είπε...

Βρίστε να ξεθυμάνετε, αλλά ότι πρόκειται να πάθετε θα το πάθετε, διότι όλο λόγια είμαστε.
Η Κύπρος είπε όχι και έπεσαν να την φάνε και είναι σίγουρο ότι δοθήσης ευκαιρίας θα την ξέσκισουν, αλλά το είπε. Εδώ η θυσία της Κύπρου θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή για κάποιους, για άλλους θα είναι τελική δοκιμή του πως η Έλλας θα την κάνει από την ηγεμονία της Γερμανίας και θα ζήσει ελεύθερη δουλεύοντας και βγάζοντας αυτά που τρώει. Να δούμε ποιοι θα νικήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟN ΚΑΙ ΤΗΝ END..ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

axinosp είπε...

Αποοδέχεσαι ένα χρόνο μετά, τις παπαριές του ψυχάκια του Τραιανού για τον Καζάκη που όλως τυχαία τις λέει παραμονές των εκλογών της 6 Μαίου 2012
http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/05/telos-epoxis.html
Θυμήσου και το Βίντεο προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ με το Γλέζο.
Επίσης δες τις λέει ο βλαμένος ο Τραιανός για την Χρυσή αυγή"Η χρυσή ευκαιρία της Δημοκρατίας μας είναι η Χρυσή Αυγή."
http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/04/i-xrysi-eykairia.html

Ανώνυμος είπε...

ακου Μαρκο.Εισαι γεννημενος να εμπνευσεις αντρες να οπλιστουν και να πραξουν το αυτονοητο για το μελλον των απογονων των.Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να βγεις φατσα καρτα και να συνταραξεις.Με δυναμικη και αυτοθυσια.Για αλλη μια φορα στο περας του χρονου μειναμε λιγοι.Το εχεις αντιληφθει αυτο φυσικα οπως και η πλειοψηφια αυτων των ελαχιστων που παρακολουθουν τα γραφομενα σου.
Αυτο που μας λειπει ειναι ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.Αυτος που θα ηγηθει και θα παρει την ευθυνη.Και φυσικα χρειαζεται και ενας στρατηγος,διοτι οσος καλοπροαιρετος αυθορμητισμος και να υπαρχει απο ικανες μοναδες,προηγειται ο αναλυτικος σχεδιασμος.
Στην εποχη της στοχοποιησης και της υπουλης συκοφαντησης,επιβαλλεται ο αστραπιαιος αιφνιδιασμος και η συλλογικη αναμεταδοση του ηρωικου πνευματος.
Εσυ μπορεις σε 5 λεπτα κατα τη γνωμη μου να μετατρεψεις ενα χεστη σε ανθρωπινη βομβα.Εισαι πραγματικα πολυτιμος αλλα η αληθεια ειναι πως και εσυ δεν ξερεις κατα βαθος πως να το εκμεταλλευτεις αυτο το πολεμικο χαρισμα.
Ειναι τετοια η σκατενια εποχη που βιωνουμε.Καποτε οι προγονοι των σημερινων εξουσιαστων παλευανε να φτιαξουν απο τα σκατα,χρυσαφι. Σημερα παλευουνε το χρυσαφι να το μετατρεψουν σε σκατα και ακομη χειροτερα.
Ολα δειχνουν πως ειμαστε χαμενοι απο χερι.Μεσα στην εδρα μας,με πουλημενο διαιτητη,εποπτες γραμμων,βοηθο,ταχει παρει ο τερματοφυλακας,ο προπονητης κανει την παπια ,λαο δεν εχουμε και εχουνε μεινει στην κυριολεξια 10 μαλακες να πολεμανε για τη φανελα στο 90φευγα ενω χανουμε με 0-4.
Το ακατορθωτο ειναι πολυ μικρη λεξη για την περιπτωση που κανουμε την ανατροπη.
Ομως αυτη η λεξη,αυτη η μικρη πουτανιτσα,που οπως ολες οι λεξεις που μας καβλωνουν ειναι γενους θυληκου,η ελπιδα,ειναι εκει στην ακρη ζωντανη,και φωναζει με ανοιχτα τα μπουτακια της και το μουνακι της ανοιχτο και γυαλιστερο απο καβλα,ελα,ελα ηρωα μου,ελα να με γονιμοποιησεις,ελα να με γαμησεις επιτελους,διοτι το γαμησι,ειναι γονιμοποιηση κατουσια,ειναι το ταξιδι μας στο χρονο,ο πολλαπλασιασμος και η υπεραξια μας,η συνεχεια και το αεναο πηγαινελα των ψυχων μας.Και δεν ειναι σεξ και πως να της προκαλεσετε οργασμο με 34 διαφορετικες στασεις,ουτε διαγωνισμος,ουτε γυμναστικη,ουτε χομπυ.ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Ξερεις και εσυ οπως και εγω,πως ειναι απιστευτα δυσκολο να αφυπνισθουν αυτες οι αθλιες μαζες της νεολερας που κωλοβαρανε ολη μερα στην καφετερια με των διαφορων χρωματων σκελετους των ηλιακων γυαλιων τους.Αυτης της γενιας του νεοραγιαδισμου,που εχει ως αυτοσκοπο τα προσταγματα ενος Κωστοπουλου και ειναι γνησια αποσταγματα της ενορχηστρωμενα ανθελληνικης πολιτικης των τελευταιων 40 περιπου χρονων στον ιερο αυτο τοπο.
Μας θλιβει ολους τους αυθεντικους τυπους αυτη η γαμημενη κατασταση.Πραγματικα μας εχει ξεσκισει τα σωθικα σε σημειο που πολλες φορες να εχουμε ευχηθει να ειμασταν απλως ηλιθια αναισθητα ατομα οπως το υπολοιπο(χαριστικα)80%.
Καταλαβαινω πως εχεις και εσυ την ιδια αγωνια να εμφανιστει ΑΥΤΟΣ ο ψυχρος και νομοτελειακα χρησιμος ΗΡΩΑΣ που θα εμποδισει και θα ανατρεψει τους σκοτεινους σκοπους των προαιωνιων εχθρων της ελευθερης υπαρξης.Μεσα απο το διαδικτυο καταφερνεις αποτελεσματικα να ντοπαρεις ξεχωριστες μοναδες του χωροχρονου αυτου για συντομο σχετικα χρονιμο διαστημα.Κάνεις για πρωτο βιολι αλλα δεν εισαι ενορχηστρωτης,δεν εισαι μαέστρος.Σε χρειαζομαστε αλλα δεν έχουμε τον ψυχακια που χτυπιεται με μια μπαγκετα και χαμογελαει αναμαλλιασμενος σχιζοφρενικα στα κρεσεντα.Ξερω πως αυτον ψαχνεις να βρεις οπως και πολλοι αλλοι στο χαος του διαδικτυου.Ξερω πως διακαης ποθος ολων μας ειναι να εμφανιστει αυτος ο γαμημενος επιτελους για να αρχισει το πανηγυρι.Και να γελασει ο καθε πικραμενος.Σε γουσταρω και σε παραδεχομαι για την επιμονη σου αλλα καμια φορα χρειαζονται και τα σφαχτα για να γινει η θυσια και να ακολουθησει το θαυμα.
Ανώνυμος 2:53 & 3:23

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Axinosp

Δεν αποδέχομαι τίποτα χωρίς έλεγχο και το ξέρεις καλά.

Το αν ο Τραϊανού είναι ψυχάκιας δεν με απασχολεί. Βλέπω ότι χρησιμοποιεί τόσο την επαγωγική λογική όσο και τις φλασιές του και στα περισσότερα πέφτει μέσα.


Απλά εμένα δεν με ικανοποιεί το να συνάγω ένα γενικό συμπέρασμα. Θέλω αφ' ενός να το επιβεβαιώσω και από άλλο δρόμο και αφ' ετέρου να το εξειδικεύσω, δείχνοντας όσο περισσότερο παρασκήνιο μπορώ μπας και ξυπνήσει κανένας. Αυτό παίρνει κάποιο χρόνο όπως καταλαβαίνεις.


Για την γαμημένη Χρυσή Αυγή, τον γαμημένο ΣΥΡΙΖΑ, και όλο το γαμημένο πολιτικό σκηνικό είναι ξεκάθαρες οι απόψεις μου.


Ο Καζάκης καλά θα κάνει να βγάλει το σκασμό και να παρακαλάει να μην επανέλθω στο θέμα. Όσο για τους πιστούς της αίρεσής του, νομίζω ότι το χαρτονόμισμα τα λέει όλα (και σημειωτικά):

http://axinosp.blogspot.gr/2013/03/10000.html

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ανώνυμος 2:53 & 3:23

Όταν ήμουν 12 χρονών μαζευόμαστε όλα τα τσογλάνια της γειτονιάς να παίξουμε μπάλα σε ένα προαύλιο σχολείου. Οι δύο-τρεις μεγαλύτεροι που ξεχώριζαν ως αρχηγικές φυσιογνωμίες διάλεγαν τους καλύτερους παίκτες για να κερδίσουν σίγουρα. Υπήρχε και κάποιος χαμηλών τόνων που δεν έδειχνε να τον ενδιαφέρει η νίκη. Διάλεγε επίτηδες τους χειρότερους παίκτες και προσπαθούσε να κερδίσει με αυτούς. Κοροϊδευτικά οι άλλοι τον αποκαλούσαν "ο αρχηγός των άχρηστων". Οι ήττες έρχονταν η μια μετά την άλλη, αληθινό κονβόι. Όμως μια φορά στις τόσες το σύμπαν συνωμοτεί για την ισοπαλία. Το σκόρ είναι εξάρες (6-6) και οι παικταράδες τρώγονται μεταξύ τους. Στην τελευταία επίθεση η μπάλα κάνει πέντε (5) γκέλες στην σειρά, πόδι το πόδι και φτάνει στον πιο άχρηστο των άχρηστων. Εκείνος την κλωτσάει πού αλλού; στο θεό. Το γαμημένο πλανητικό τόπι παίρνει μια αλλόκοτη τροχιά καθόδου ξεγελώντας αμυντικούς και τερματοφύλακα και χτυπάει στην κοτρώνα. Δοκάρι και μέσα (6-7). Τέλος. Οι άχρηστοι νικούσαν τους παικταράδες για πρώτη φορά.

Ήταν απίστευτο το συναίσθημα των διαρκώς χαμένων να έχουν επικρατήσει όχι ως δεκανίκια των καλών παικτών απέναντι σε μια ισοδύναμη ομάδα, αλλά ως πρωταγωνιστές απέναντι σε μία κλάσεις ανώτερη και (θεωρητικά) ανίκητη. Ούτε ο ίδιος ο πατέρας τους δεν τους είχε δώσει τέτοια ευκαιρία. Όλοι έτρεχαν να αγκαλιάσουν τον αρχηγό τους για το καλό που τους είχε κάνει, όμως εκείνος παρέμενε ψιλοαδιάφορος όπως πάντα. Νόμιζαν ότι το είχε κάνει για να τους ανεβάσει το ηθικό, όμως εκείνος κάθε άλλο παρά φιλάνθρωπος ήταν.


Δύο χρόνια αργότερα ο "αρχηγός των άχρηστων" ανέλαβε την ηγεσία της ενωμένης πια ομάδας της γειτονιάς για μια περίοδο που άφησε εποχή στα παιδικά μυαλά. Όποια άλλη γειτονιά έπαιζε μαζί τους έχανε. Ακόμα και παρέες που αποτελούνταν από τσικό επαγγελματικών ομάδων γονάτιζαν απέναντι σε μια ομάδα πιτσιρικάδων της αλάνας που έπαιζαν απρόβλεπτο και περίεργο ποδόσφαιρο. Κάποιος αντίπαλος είχε πει: "Εσείς ρε μάγκες δεν παίζετε μπάλα, πολεμάτε."


Τα παιδιά της γειτονιάς έγιναν άντρες και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Κάποιοι πέτυχαν στην ζωή τους, ενώ άλλοι απέτυχαν, το μέτρο είναι σχετικό. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο "αρχηγός των άχρηστων" δεν ξανάπαιξε ποδόσφαιρο από τότε.

Akragantas είπε...

Φίλε Μάρκο, για ακόμη μια φορά η ανάλυσή σου περί των πραγμάτων σπάει τα άλατα της παράνοιας και ενδυναμώνει τους μυς της λογικής. Κάθε φορά που σε διαβάζω είναι σαν να διαβάζω κρυφές μου σκέψεις που καταλαβαίνω ότι τις είχα κάπου φυτεμένες πριν τις δω μπροστά μου…είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με εσένα αλλά αυτό το αφήνω για άλλη ώρα…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζω και εγώ, λόγω ιδίας εμπειρίας, είναι ότι κόψαμε την τεκνοποίηση…η κατάσταση είναι δραματική και δεν νομίζω να υπήρχε ξανά τέτοιο σκηνικό σε όλη την γαμημένη ιστορία μας. Είμαι 30+ και η προοπτική το να κάνω παιδί φαντάζει όνειρο…δεν μπορούμε να ζήσουμε τους εαυτούς μας πόσο μάλλον να κάνουμε παιδιά, βλέπω τους γύρω μου, τις παρέες, κανείς δεν κάνει παιδιά, κυοφορούμε τέτοια βόμβα στα σπλάχνα της κοινωνίας μας και όλες οι κουφάλες ασχολούνται με τις τράπεζες και τα πετρέλαια.

Ωραίο ακούγεται ότι η λύση είναι τα όπλα και το σφάξιμο και γουστάρω αλλά με τέτοιο πρακτοριλίκι και τέτοια διάσπαση των Ελλήνων δεν ξέρω το κατά πόσο είναι δυνατό η καθαρή και αποτελεσματική επανάσταση χωρίς να την καπηλευτούν για άλλη μια φορά οι γαμώπουστοι και μαζί με τους “φίλους” μας (Αλβανούς-Σκοπιανούς-Τούρκους-Εβραίους) να μας ετοιμάσουν τις τελικές γκυλοτίνες μας, περιμένω να δω τις τελικές σου προτάσεις για να το συζητήσουμε

Επίσης στο θέμα των ελλαδέμπορων δεν με άφησες ικανοποιημένο. Θέλω την γνώμη σου για τους ελλαδέμπορους των βιβλίων και της “φιλοσοφίας”…για τον Μπεξή που έκανε και κόμμα, αυτός που κάποτε έκανε εκπομπές “επανελλήνισης” με τον μπουμπούκο και τα έσπασαν για τον χριστιανισμό…άνοιξε δικό του μαγαζάκι, τον είχα επισκεφτεί τότε που ήταν σε έξαρση το θέμα με την ομάδα Ε και ο Κεραμυδάς πούλαγε βιβλία με τις νταλίκες…όταν είδα από κοντά τον “εψιλονολόγο” σε μια ομιλία του έπαψα να τον διαβάζω…υποσυνείδητα με τις ελάχιστες τότε γνώσεις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με δαύτον…για τον καριόλη τον Λιακόπουλο, για τον μασόνο τον Ραδάμανθυ, για την Τζάνη, για τις φίλες του μπουμπούκου Αλτάνη και Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου….και για να πω και εγώ μια ιστοριούλα, πριν καμιά 18αρια χρόνια όταν όλα άρχισαν για ‘μένα γύρω στα 12, επισκέφτηκα το μαγαζάκι του γαμιόλη του Άδωνι στο κέντρο με την μάνα μου για αναζήτηση βιβλίων, 1-2 χρόνια πάνω κάτω δεν έχει σημασία, μια ημέρα λοιπόν μαζί με τον τότε φλωρόπουστα μπουμπούκο πέτυχα τον στρατηγό Αυφαντή να εξηγεί έναν χάρτη του στρατού από το 1912 που έδειχνε τον Ελλαδικό χώρο με διάφορα σημάδια μαύρα και κόκκινα σαν ποτάμια…ο γραφικός τότε και τώρα στα μάτια μου στρατηγός προσπαθούσε να εξηγήσει στην ανήλικη αφεντιά μου με θεατές την μάνα μου και τον μπουμπούκο πως η Ελλάς είναι τίγκα στο πετρέλαιο και στον κόκκινο υδράργυρο…”εδώ είναι οι πηγές μικρέ και το Αιγαίο υπόγειο ποτάμι που ταξιδεύει για να φτάσει κάτω στην αραπιά το πετρέλαιο”…το λιγότερο 100 χρόνια πριν τα ΄ξέραν οι ξεκωλιάρηδες για το πετρέλαιο…και πόσα άλλα ακόμα.

Προτείνω να μην βγάλεις φόρα παρτίδα την αληθινή σου ταυτότητα, δεν ξέρω αν καν το σκέφτεσαι αλλά μην ακούς μαλακίες, τα κομμάντα δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους και οι γαμώπουστες περιμένουν στην γωνία…μπορεί να είσαι και εσύ ένας πράκτορας και να λες τα δικά σου, είναι το πρώτο που σκέφτομαι πλέον όταν διαβάζω κάποιον, δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά στα αρχίδια μου, μόνο και μόνο που μου πυροδοτείς τον εγκέφαλο με εκρήξεις σκεπτικισμού και λογικής μου φτάνει. Δε πα να ‘σαι και ο γιαχβέ με τέτοια εκπαίδευση σε πάω γαμιώντας μέχρι τον γαμωπαράδεισο.

Συγγνώμη για το μακροσκελές του σχολίου…είμαι στην δουλειά και έχω πεθάνει από την ανία του να μην κάνω τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Τα περι αποχής που είπες με προβλημάτισαν. Έχω την αίσθηση ότι οι πολιτικοί άρχοντες θα τρίβουν τα χέρια τους με αυτή τη προοπτική. Θα ήθελα το σχόλιό σου για τις εκλογές στην Ιταλία.
Για τα περι Καζάκη είσαι σίγουρος; Λες το Επαμ να είναι άλλη μια μούφα; Πάντα κρατάω μια πισινή για όλους αλλά πως να κρίνεις τη περίπτωση αυτή εκ προοιμίου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσουμε κάτι μια φορά. Αν δε μας κάνει δοκιμάζουμε αλλο ποτέ όμως το ίδιο για 30-40 χρόνια.
Το παρελθόν πολλών αγωνιστών (αν όχι όλων) δεν έμοιζε με εκείνο παρθένας.
Έχω την αίσθηση ότι το φέρνεις απο δω το πάς απο κεί, κατι θέλεις να προτεινεις, αλλά ουσιαστικά δεν το κάνεις, ισχύει; Αν είναι να πείς για τις βόμβες σκατού άστο αν και πολύ έξυπνο απ’ολες τις απόψεις.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ανώνυμος 11:27

Τρέμε κατεστημένο, έρχονται οι εξωγήινοι...


http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

http://www.youtube.com/watch?v=IGGcdioa1rM

Πόσους τόνους μαλακία μπορεί να χωρέσει αυτή η χώρα;


Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.
Δεν γραφω ομως κολακευτικα ,ξεκαθαριζω οτι λεω την αληθεια.
Καπου διαβασα οτι στο Συνταγμα πρεπει να απαγορευεται η συμμετοχη των νεοταξητων.
Εμεις στον Κανονισμο μας απαγορευουμε ρητα και με διαγραφη εαν συμμετεχει μελος Μυστικων Εταιριων
Οπως το απαγορευε και ο Καποδηστριας ,το Συνταγμα του οποιου εχουμε σαν παραδειγμα
http://www.pamet.gr/deltiatypou/vitalis%20dimovoulio%2024%203%2013.php
Εν πασει περιπτωσει οπως το θετεις το ζητημα ειναι Πολιτειακο - θεσμικο διοτι επιτρεπεται η διακυβερνηση της Ζαμπουνιας μονο απο νεοταξητες,οπου ο λαος της χωρας εχει εκχωρησει ανα τετραετια την Λαικη του Κυριαρχια.
Για τον τυπα που τα βαζεις ,θελω να ξερεις βγαζοντας μονος σου τα λογικα συμπερασματα οτι εμεις λεγομαστε ΠΑΜ (Πατριωτικο Μετωπο),ειχαμε δημιουργηθει πολυ πριν τον Κλωνο μας ,ο οποιος εκανε με ενα κλικ αντιγραφη επικοληση ολο το Συνταγμα αμεσης δημοκρατιας,που ειμαι συνδημιουργος,αλλα το κυριο εργο ειναι του Βιταλη ,ολο το προγραμμα και την ονομασια μας .
Ακομη και ο Τσιριζα προσθεσε το ακρωνυμιο Μετωπο.
Η κακη αρχη της παρασυρσης και απογοητευσης αυτων που ηθελαν να κανουν κατι για την πατριδα εγινε απο τον Μουσικοσυνθετη .
Πολυ απλα ,Οργανωτικος Γραμματεας ηταν ανθρωπος του Δρακουμελ,πασιγνωστος και μελος ο Σταληνικος.
-Το καθεστως τον προωθει για να μπερδευει τον κοσμο να "καιει " τις θεσεις μας.
Δεν θα ασχοληθω με αυτον για να μην του δινω και αξια ,ειναι σφαλμα ,γιατι θα του κανω αρνητικη διαφημηση,οπου και απο εκει κερδιζει.
Εμενα το παραπονο μου ειναι οτι αυτοι που ακολουθησαν τον Μουσικοσυνθετη αλλα και τους κλωνους μας ,δεν ηρθαν να βοηθησουν τον λαο μας βαζοντας στην ακρη την απογοητευση τους.
Ενα τεραστιο έλλειμμα ειναι αυτο για τον λαο μας ,που τον αφησαν μονο του αυτοι οι ορεξατοι,που τους κοπηκε η φορα απο τις μεθοδευσεις των λαμογιων.
-Προχθες ,παρακολουθουσα ΦλαΥ και εβλεπα τον Βρανγκα ο οποιος λεγοντας μισες αληθειες ,εδινε την λυση παρουσιαζοντας στελεχη του νεοταξητη Τσιριζα ,τον Μουσικοσυνθετη,τον Εγγλεζι κλπ κλπ κλπ.
-Εξηγουμε στον λαο οτι το συστημα κοροιδευει και δεν ειναι δυνατον να γινεται πιστευτη οτι μαλθακια ακουστει απο τα Μεσα τους(ΜΜΕ)
Υπ οψην οτι σαν λαος δεν ελενχουμε κανενα Μεσο Επικοινωνιας ,ουτε καν Ραδιοφωνικο Σταθμο Φοιτητων,και ενοω τους σταθμους που εχουν τα ΤΕΙ η τα ΑΕΙ.
http://www.pamet.gr/deltiatypou/5%20jounta%203%2011%2012.php
Εδω ο δημαρχος το εχει κοινοποιοισει στην γαδα .
http://www.pamet.gr/deltiatypou/5%20katadromeis%20antiexousiastes%2024%2010%2012.php
-Επειδη τωρα βλεπω καποιους ....... να λενε για τον αγοραστη του χρεους ,τον οποιον προβαλλουν σαν "νερο του Καμματερου",δινω το λινγκ.http://www.pamet.gr/deltiatypou/dikaiothikame%20gia%20ta%20600%20dis%205%2010%2012.php
Να προσεξουν Να κοψουν το πολυ προμοσιον γιατι σακατευουν την πατριδα με ανηκεστο βλαβη λογω ηληθιοτητας,η λογω πρακτοριλικιου,ενα απο τα δυο.
-Καποιος λεει οτι η Κυπρος ειπε ΟΧΙ.
-Ναι ειπαν ΟΧΙ οι νεοταξητες ,στημενα ολα ως συνηθως .
Λοιπον επειδη "μαυριζουν"ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ τα πραγματα μας συμφερει μονο να ανεβασουμε το ηθικο του λαου και αυξανοντας τον θυμο του ενω παραλληλα πρεπει να του εξηγουμε οτι ΟΛΟΙ θα τον ξεσκισουν (τον λαο μας)
Επειδη ομως δεν διαβαζουν,δεν πληροφορουντε απο το ιντερνετ,δεν κανουν λογικη επεξεργασια επιχειρηματων,και αποδειξη ειναι τα χαλια που βρισκομαστε προτεινω συνθηματα συμπυκνωμένα,που να εχουν ευρεια κυκλοφορια.
Σε καλω Μαρκυ ντε Σαντ να ρωτησεις και να θυμηθεις την φραση που ελεγαν ολοι ,την φραση που το Καθεστως εβαλε στο στομα εκατομμυριων οτι "Ο ΤΣΙΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ"
Αυτη και μονο η φραση δειχνει την τεραστια δυναμη που εχουν οι νεοταξητες στον μαζανθρωπο που ειναι και μισελληνας λογω γκλαμουρ
Ας ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ και εμεις ,σε αυτους που τρεχει ο νους τους,με τα οπλα των νεοταξητων και ας οικοιοποιηθουμε τον επιτυχημενο τροπο παρασυρσης τουλαχιστον για καλο σκοπο
Πχ "το 20 τοις εκατο κυβερναει και το υπολοιπο 80 ψηφιζει ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ Νεοταξητες


εργδημεργ είπε...

***Όλα τα πιθηκοειδή θρασύδειλα αποβράσματα της νύχτας έγιναν όψιμοι πατριώτες και εθνίκια.***

Δεν πιστεύω ν' απορείς! Αυτούσια επανάληψη της προπολεμικής στελέχωσης του κόμματος του μυστακοφόρου εβραιάκου είναι. Όλο το "λούμπεν προλεταριάτο" της Γερμανίας του 1920 και 1930 (μαστρωποί, πρεζέμποροι, φυγόδικοι, κτλ κτλ) πήγε κι έγινε SA. (Κι όταν χόρτασε το στομάχι τους, πουλούσαν ...πατριωτισμό!)
Βλέπεις, η εξουσία δεν έχει καθόλου φαντασία. Απλώς επαναλαμβάνει επιτυχημένες συνταγές. Σάμπως εδώ, ποιός στελέχωσε μετά το 1974 σε "οργανώσεις βάσης" το κόμμα του μπακακί δύοντος ηλίου; Όλοι οι καφενόβιοι της πόκας και της πρέφας! Μπήκαν στο Πασόκ, κι έγιναν άνθρωποι. (Ή, έστω, έτσι νόμισαν.)

Kaza Kiki είπε...

Kε Μάρκο Ντεσάνδο.

Πονάει όταν καταστρέφεις είδωλα, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται.
Γιατί τα είδωλα μεγαλώνουν πολύ και πέφτουν και πλακώνουν ανθρώπους και λαούς.

Φοβού Καζάκηδες και αναλύσεις φέροντες...Δυστυχώς.

Ξεκινάμε.

- Σπίθα εκ της σπιθός.
Προδότη εκ του προδότη γενηθέντα.
Απογοήτευσε τον κόσμο που πήγε να ξεσηκωθεί. Απογοήτευσε τραγικά.

-Πράκτορας του Περισσού ή του Αλαβάνου είναι ΠΙΘΑΝΟΝ και αυτός.
Μελετήστε πως χτυπιέται με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ διακριτικά και θα καταλάβετε τη γραμμή πλεύσης.

-Φοβερά καταρτισμένος και γνώστης αυτών που τον αφήνουν να λέει ή τον αφήνουν να ξέρει.

-Υπερκαινοφανής (supernova) αστέρας το ΕΠΑΜ. Δεν εξηγείται λογικά πως ένα γνησιο λαικό κίνημα επι ΔιπλοΚατοχής, ξεφύτρωσε τόσο έτοιμο και τόσο φτιασιδωμένο.
Οργανώθηκε πάνω στη διάλυση της Σπίθας σε χρόνο ρεκόρ. Λογότυπο, ιστοσελίδες, δομές όλα έτοιμα απο πριν. Πριν τη γέννηση της Σπίθα ήτο έτοιμο. Όποιος παρακολουθούσε θυμάται.

- Να σημειώσουμε ότι είναι αδιαφανείς οι χρηματοδότες/χορηγοί του ΕΠΑΜ. Δεν έχουμε δει τίποτα.

- Τα μέλη που φεύγουν απηυδησμένα καταγγέλουν τη δημιουργία σταλινικού προσωποπαγούς κόμματος
Τα περι αμεσοδημοκρατικής λειτουργίας είναι στη σφαίρα της ιλαροτραγωδίας.

- Ένα αδιάφορο στατιστικό στοιχείο για να χαλαρώσουμε λίγο.
Στις ομιλίες του αρχηγού κατά κόρον χρησιμοποιούνται οι λέξεις στο τέλος και την αρχή των προτάσεων:
"Έλεος ρε παιδιά" και "Λοιπόν"

;-) Το ΕΠΑΜ αναγραμματιζόμενο γίνεται ΠΑΜΕ. Τυχαίο;

- ΣΤΟΧΟΣ: Να παρασύρει τους ημι-αφυπνισμένους και πρωην αγανακτισμένους της πλατείας μαζί του. Που; Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει.

- ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ο diaforos.blogspot.gr εχει κάνει απίστευτη δουλεια και για το θέμα, όπως και για πλήθος άλλων ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΩΝ θεμάτων ντοκουμέντων δεν μιλάει κανένα 'αντιμνημονιακό' μεγάλο blog. Ίσως θα είναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Χρονιάς.

Όποιος θέλει ΣΤΟΙΧΕΙΑ εδώ:

1) ο Καζάκης και τα 233.000.000.000 € των τραπεζών.

http://diaforos.blogspot.gr/2012/09/233000000000.html

2) Ο Καζάκης στα χνάρια της Στάη..........

http://diaforos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_20.html

3) Άρης Δεσλής: το Παλληκάρι Νίκος Ντερτιλής μαζί με τον Γιάννη Στειακακην έσωσαν ένα τάγμα του Αμερικανικού Στρατού όπου ήταν σε κίνδυνο και Ξεγραμμένο εις τον Κορεάτικο πόλεμο.

http://diaforos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_23.html


4) Ο Χουντίνι και ο προϋπολογισμός του 2013.
http://diaforos.blogspot.gr/2012/09/2013.html

5 )Καζάκης συνέχεια......
http://diaforos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_19.html


6) Καζάκης συνέχεια 2η.
http://diaforos.blogspot.gr/2013/01/2.html

Με αγάπη,

Kική Κάζα

Ανώνυμος είπε...

μαρκο η μαλακια παει συνεφο τελικα τι εισε αναρχικος αριστερος εθνικιστης ελληναρας;
πολυ μπερδεμενα μας τα λες.
μας εχεις βαλει να βλεπουμε και τους ακτα. υποστηριζεις τους ανωνυμους-ανυπαρκτους-κυβερνωτικους.
μαλον και εσυ μαρκο σκατο μασονος του κερατα εισε μουνοπανο

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Akragantas

Οι Ελλαδέμποροι είναι σχεδόν όλοι τους για κλωτσίδια και φτυσίδια, όπως είναι και οι χριστιανέμποροι και οι κομμουνέμποροι. Βέβαια ο καθένας με τα έργα του αυτοαναιρείται, έχοντας όμως κάνει ζημιά σε ανθρώπους και ιδέες. Κάποια στιγμή θα μπει τάξη...

Αυτά που γράφω για την ΒΡΩΜΕΡΗ "Αναθεώρηση" του Συντάγματος που ετοιμάζουν τα ενωμένα λαμόγια του κυνοβουλίου δεν έχουν γραφτεί ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδίκτυο. Μήπως είναι τυχαίο; Οι υπόλοιποι ασχολούνται με κωλοτούμπες, λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς εγκληματίες. Σκέψου το λίγο.

---------------------------------


@ Ανώνυμος 6:47

Το ΕΠΑΜ είναι σίγουρα μούφα. Στην Ιταλία δεν τους έκατσε καλά η μπολονέζ αλλά είναι χρόνια στο κουρμπέτι οι μαφιόζοι. Θα τον πνίξουν τον γρύλο.

Το τελευταίο μέρος θα περιλαμβάνει και συγκεκριμένες προτάσεις...

----------------------------------


@ Νίκος Χαρονυκτάκης

Υπάρχει στη χώρα πολύ λίπος ακόμα για κάψιμο (ειδικά στον εγκέφαλο). Εργαζόμαστε και περιμένουμε...

----------------------------------

@ Ανώνυμος 8:18

Η μαλακία πάει σύννεφο αλλά δεν ακούω κάποιο επιχείρημα ως προς αυτό. Ξεκόλλα την κωλάρα σου από το 2013 και πήγαινε στο 9013. Τότε κάτι μπορεί να καταλάβεις...

Ανώνυμος είπε...

@ John 89

Τίποτα δεν τελείωσε. Έμπα σκάιπ

Akragantas είπε...

Μάρκο συμφωνώ και γι'αυτό ζητάω την γνώμη σου, αν δεν θες να επεκταθείς εδώ κανένα πρόβλημα. Οι ελλαδέμποροι για μένα είναι αυτοί και όχι τα ξόανα της χλωμής κραυγής.

Το ζήτημα με την αναθεώρηση το γνωρίζω και έκανες πολύ καλά που το αναγνώρισες και το έθεσες εγκαίρως. Επειδή χρειάζεται χρόνος για να γίνει αυτό...ελπίζω να μην μας πιάσουν πάλι μαλάκες...και ελπίζω μέχρι τότε να έχουν στηθεί οι ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Ο μαλάκας ο Καζάκης είχε πει ότι 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου θα έκλειναν οι Ελληνικές τράπεζες και θα γινόταν χαμός με τις καταθέσεις μας....άλλη μια παπάντζα του φιλόσοφου.....τώρα ανασκάπτουν και πάλι το θέμα του χοντρούλη του Κωστάκη που ήθελαν να τον δολοφονήσουν οι μπύρες και τα κοψίδια...ετοιμάζουν επιστροφή του μαγουλάκια μάλλον νωρίτερα.

έχετε και skype...ενδιαφέρον και ενδιαφέρομαι.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει συγνωμη Μαρκο που σε εβρισα.
αλλα στην κωλοκοινωνια που ζουμε δεν μπορουμε να εμπιστευτουμε σχεδον τιποτα.
Ευχομαι να εισε φερεγγυος.
Αλλα και παλι μου την σπας που στο τελος μας λες οτι τα παιδακια των αυτοχειρων και καταπειεσμενων γονιων . Οταν θα μεγαλωσουν θα εκδικηθουνε.
δηλ τι μου λες ρε Μαρκο; οτι θα δω σωτηρια μετα απο 15 χρονια;;
εδω δεν βλεπεις τι γινετε; αρχισε η κατασκευη του τζαμιου στην Αθηνα. και οι περισσοτεροι δεν ξερουνε τι σημενει αυτο!
Οτι ειναι η αρχη της γενοκτονιας των Ελληνων.
Για τους ανωνυμους εχει να μας πεις κατι;

Ανώνυμος είπε...

με βαση τα δικα σου κριτηρια ποσοι απο τα 10 εκατομμυρια των σημερινων Ελληνων σκεφτονται και λειτουργουν εθνοκεντρικα και αρα αποτελουν Εθνος? Ολοι? Λιγοτεροι?
Δωσε ενα ποσοστο στο περιπου

Ανώνυμος είπε...

μη ψαχνετε απαντησεις και λυσεις απο δω και περα.
φατε οτι και οσο θελετε.
πιειτε οτι και οσο θελετε.
καπνιστε οτι και οσο θελετε.
ΜΗ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!
και οι μαλακες,κοφτε την.
Η λογικη απεθανε.ειναι νεκρη.ακομα δεν το εχετε καταλαβει;
θα το καταλαβετε στα βουνα της τρελλας.οσοι μπορεσετε.
τι διαβαζετε εδω δα;
το λογο του Μαρκου,του Ιωαννη δηλαδη.Ολα φανερα ειναι.Δεν τα ειδατε ακομη;
Τι στο Δια ολο,αλλαξοκωλιες με τον εαυτο σας καμνετε;
Καβατζαρετε σπηλαια τεκνα του Πανος.Πισω στα βασικα,στις βασεις μας.Με σαλιο και υπομονη...
Μαρκο συντομα ρε...ισως και να μη προλαβω,χαλαρουα ξερεις...χτενιζομαι

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 27 Μαρτίου 2013 - 2:54 μ.μ.,

Ποιός σου είπε ότι αναπαραγωγή ήταν κάποτε εύκολη υπόθεσις;
Η αναπαραγωγή πάντα ήταν επικίνδυνη υπόθεσις. Παλαιά ὀποια γυναίκα γεννούσε ήταν με το ένα πόδι στον τάφο και όμως γεννούσαν και μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους έμεναν τα μισά.
Εγώ λοιπόν θα κάνω πολλά παιδιά διότι δεν αυτοκτονώ έμμεσα. Όποιος λοιπόν βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και δεν κάνει παιδιά του λέω λοιπόν ένα: Όσοι μείνουμε (και τους μελλοντικούς απογόνους βάζω μέσα), θα δώσουμε την μάχη και όπως είπε ο Κολοκοτρώνης «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Ανώνυμος είπε...

Παπάρια, αν θέλουμε να 'μαστε αυστηροί και όχι να παίζουμε, ανώνυμε 6 Απριλίου 2013 - 4:23 π.μ., τότε το 80-90% είναι για τα μπάζα. Μια πραγματική Εθνοκάθαρση θα άφηνε πίσω μονο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Προσωπικά, ΔΕΝ με χαλάει, αν και θα 'χανα πολλούς συγγενείς, και αν και είναι δυνατόν μονο στη σφαίρα τις φαντασίας να γίνει κάτι τέτοιο. Επειδή όμως δεν βλέπω άλλη λύση, και επειδή αυτή η λύση είναι αδύνατον να δοθεί, τότε έχω αποφασίσει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ελληνική Αναγέννηση δεν πρόκειται να συμβεί.

Δυο άκρα υπάρχουν:

A)Στην καλύτερη θα ξυπνήσει λίγο το πόπολο και οι διεθνείς συνθήκες θα βοηθήσουν να την κουτσοβολεψουμε ξανά, άντε στα καλύτερα μας όνειρα να ενωθούμε και με την Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο, η αναγκαστική επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα βοηθήσει την οικονομία, ο επικείμενος ομφαλοσκοπισμος των εθνών θα βοηθήσει στην επιστροφή σε παραδοσιακές αξιες-μουσική-τέχνη- αρχιτεκτονική, αναζήτηση ελληνικού τρόπου, όπως επί της γενιάς του 30. Όλα αυτά θα δώσουνε ένα ψευτοαίσθημα ότι κάτι άλλαξε. Παπάρια. Οι ίδιοι μαλακες θα 'μαστε πάντα, απλά θα φυσάει καλά ο αέρας.

B) Στην χειρότερη, απλά είμαστε οι τελευταίες γενιές Ελλήνων, και το έθνος αυτό θα χαθεί από την ιστορία, τουλάχιστον με την μορφή που το ξέρουμε. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό (πόλεμος, επιμιξία, σφαγή, αφαίμαξη-βλέπε Λετονία που μεταναστεύσανε 50% των νέων, η Ελληνικό χώρο μετά την Άλωση, που φύγανε οι κεφαλές και οι μορφωμένοι του έθνους και μείνανε οι γέροι και τα στουρνάρια-, πτώση του ποσοστού σε 50% λόγω άλλων φυλών -βλέπε Σλοβακία όπου το 50% είναι πια οι Γύφτοι-) άγνωστος ακόμα. Η πορεία προς αυτό όμως φανερή και αντίσταση καμια. Κι όπως μια πετρα χωρίς αντίσταση απλά συνεχίζει την πορεία της, έτσι κι εμείς πάμε για τον χαμό.

Λύση, όχι για να αλλάξει η νομοτέλεια του κόσμου, αλλα απλά και μονο για να μην παραδώσετε ψυχή χωρίς ντροπή, όλοι εσείς που νιώθετε και πονάτε τον τόπο και το ο,τι η τύχη σας έδωσε να κουβαλάτε στην πλάτη σας: Πείτε ένα άει γαμήσου σαν τον Μέγα Καραϊσκάκη που αγαπάει κι ο Μάρκος μας, ξεγράψτε τον εαυτό σας απ το τεφτέρι τον ζωντανών, μαζεύτε 2-3-4-5 ψυχικά όμοιους, και οργανώστε την αντίσταση σας. Ο,τι και να 'ναι αυτό. Για άλλον θα ναι ν' ανεβεί στο βουνό, για άλλον να χύνει αίμα στις πόλεις, για άλλον κάτι πιο ήπιο. Μην περιμένετε να σας πει ο Μάρκος τι? Να σας κάνει πρόταση απ το blog του να πάτε να τον βρείτε να κάνετε συμμορία να αρχίσετε επανάσταση? Εσείς κοιτάτε να κάνετε ο,τι είναι να κάνετε μονοι σας. Κι ονειρεύεσαι τα βραδια πως κάποιος άλλος κάνει την αρχή, που τραγουδάει κι ο Σιδηρόπουλος... Τσεκούρι και φωτιά εγώ λέω, και μέχρι να ρθει η στιγμή να μπορέσει αυτό να ειπωθεί δυνατά και να λάβει λαϊκή υποστήριξη, βούρ στα βουνά ταχιά ταχιά αγορίνες μου, στις ράχες στα βουνά, σπηλιές να κατοικείτε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η συνταγή ξέρετε πια είναι. Της Επανάστασης προηγήθηκαν 400 χρονια κλεφταρματολίτικης δράσης. Αντί να παρακαλάτε για επανάσταση εδώ και τώρα, γίνετε Κλέφτες. Όπως είπε κι ο Πάγκαλος, λούμπεν αστοί δεν κάνουν επαναστάσεις. Ξεβολευτείτε λοιπόν.




"Και τους τρέμουνε τον κάμπων οι κιοτήδες... Και μ' ονόματα τους κράζουν τρομερά: Κλεφτες, κι Απελάτες, και Προδότες..."

Ανώνυμος είπε...

Προς επίδοξους μετανάστες:
-που πάει το αγόρι;
-Λεφτά
-Θα περάσουμε πρώτα μια βόλτα από την Καβάλα...
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΑΜΑΧΗΤΙ.
ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.


Ανώνυμος είπε...

παρτε ναχετε

http://www.youtube.com/watch?v=4MCIE30G3I8

http://www.youtube.com/watch?v=pqFJ1M0C9Qk

Ανώνυμος είπε...

Ωπε μπαγασα ανωνυμε του 9 Απριλίου 2013 - 7:08 μ.μ. δινεις ρεστα.Για τον Ιουλιανο τον παραβατη(μεγας για μενα)εχετε κανενα βιβλιο της σωστης οπτικης να προτεινετε.Εχω του Claude fouquet αλλα δεν μου φαινεται σοι

Ανώνυμος είπε...

Μαρκε,θέλω να γράψεις εδώ για τον καζακα και τα στραβά του.
Τον μαη,μας είχες φαει τα αυτιά με το πόσο γαμάτο,ανεξάρτητο κλπ ειναι το ΕΠΑΜ.
Γιαααα μίλα λοιπόν.....
Γιατι σε βλέπω μάρκα στο τραπέζι και δεν λεει....

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ακράγαντας

Οι μασόνοι κάνουν κουμάντο σε πολλές ψευτο-αρχαιολατρικές οργανώσεις, είναι γνωστό.

Αντί να διαβάζετε παπαρολογίες από τηλε-βιβλιοπώλες, διαβάστε κανονική ιστορία, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και αν γίνεται από το πρωτότυπο κείμενο. Τότε θα δείτε την διαφορά...

Ο Κοκα-κόλας είναι καμμένο χαρτί ό,τι και να κάνει εκείνη η λούγκρα ο Παπαδάκης δεν μπορεί να τον επαναφέρει στη ζωή...

----------------------------------


@ Ανώνυμος 8:29

Η γενοκτονία δεν άρχισε τώρα, είναι σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. 14 τζαμιά θα γίνουν, όχι ένα.

Δυστυχώς το μαστουρωμένο πλήθος δεν θέλει να καταλάβει τίποτα...

Αλίμονο σε αυτούς που θα βρίσκονται στις πόλεις και στις πεδιάδες.

-----------------------------------

@ Ανώνυμος 4:23

Ο 7:08 σου απάντησε για το νούμερο. Η ποιότητα παίζει, αλλά σύντομα θα κριθεί και αυτή...


-----------------------------------


@ Ανώνυμος 7:24

Κι εγώ στο μπάνιο είμαι. Έχει πολύ λέρωμα μπροστά...


-----------------------------------



@ Ανώνυμος 7:08

Με βρίσκεις σύμφωνο. Ο καθένας να κάνει αυτό που πρέπει και που ξέρεις; Μερικές φορές το σύμπαν έρχεται τούμπα...

Υ.Γ. :

http://services.innoetics.com/greeklish/




-----------------------------------


@ Ανώνυμος 2:43

Άστους να φύγουν.

Οι άξιοι θα γυρίσουν να πολεμήσουν. Οι υπόλοιποι θα πνιγούν στην διεθνή χαβούζα όπως ταιριάζει στους δειλούς...


-----------------------------------


@ Ανώνυμος 10:01

Τι άλλο να πώ για τον χοντρό ρε; Τα είπα όλα. Αξία του δίνω και που ασχολούμαι μαζί του...

Ανώνυμος είπε...

9 Απριλίου 2013 - 7:08 μ.μ.
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1453 ΠΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ 500.000(ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ
ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ,ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ(ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ)ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΙΝΟΦΩΝΟΙ(15ης ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΕΝΙΑΣ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ(ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΥΛΗΣ-ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΥΓΑΝ-ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;)
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ(ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ)ΟΠΩΣ ΛΕΣ(ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ).
Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΡΑΓΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΤΕ ΜΕ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝ ΔΕ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
ΠΟΠΟΛΟ;ΠΟΙΟ ΠΟΠΟΛΟ;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΞ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ(Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ;).
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΙΣ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΡΩΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ(ΑΛΒΑΝΟ) ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ(ΑΛΒΑΝΟΡΩΣΙΔΟΣΛΑΒΟΤΕΤΟΙΑ) ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΗΚΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΑ(ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ-ΦΟΡΑΚΙ(ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ- ΜΕ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ(ΤΙ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ(CIA) Ε;)ΚΑΙ ΖΥΜΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ 3.000.000 ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ(ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΕ ΨΥΧΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ)ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ(SIEMENS),ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ(ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΕΛΛΕΙΗΝΙΔΕΣ;)ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ KAI ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ(ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΕΣΑΧ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΕΤΟΦΩΛΙΕΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ SUV-ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΑ ΕΙΝΑΙ-ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΝΑ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;)ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΚΟΡΗ-ΑΔΕΡΦΗ-ΓΙΑΓΙΑ-ΕΓΓΟΝΗ-ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΝΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝΕ ΚΑΜΝΟΥΝ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ;ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΛΩΡΟΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΛΩΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ;
ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ ΤΩΡΑ.
ΜΟΝΟ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΦΛΩΡΟΙ.
ΛΟΙΠΟΝ...
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΛΜΥΡΟ ΦΥΣΤΙΚΙ Ή ΟΧΙ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΝΟΜΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ(ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ-ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ).ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΑΣ(ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΡΟΜΠΕΣ).ΜΑΡΚΟ ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ(ΦΙΛΙΚΑ).ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ.ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ;
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΣΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΗΝ ΑΠΕΙΡΟ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΕΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΚΟΥ ΜΑΣ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΑΛΑΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο να πεις για τιν καζακη;
δλδ το Μάη σε πήρε ο ύπνος; Χαζεψες; σε ψέκασαν ή μήπως ήσουνα στο κόμμα και σε πέταξαν;
Πώς εξηγείται δλδ η μεταστροφή, σε αποστροφή; περίεργα τα λες....

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως ακόμη βρίσκεσαι στο χώρο της "φωτιάς", οπότε όλα καλά, άμα φανερώσεις το ποιος είσαι μάλλον θα έχεις παγώσει όποτε game over. Keep on, όσοι θέλουν να βρουν την άκρη ψάχνουν. Πάντως βρίσε με όσο θες αλλά εγώ τους κατοίκους του Ισραήλ τους πάω με τρέλα. Έχουν τ' αρχίδια να πολεμάνε τέτοια αρχίδια που εμείς εδώ έχουμε να δούμε από την εποχή του Λεωνίδα. Όσο για τον τόπο μας είναι ήδη καμένος, απλά θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος θα καούμε τελείως. Ύστερα θα δούμε αν θα έχει μείνει καμιά σπίθα στις στάχτες. Για μένα το κράτος του Ισραήλ μας δείχνει το δρόμο αλλά ο φανατισμός ως συνήθως κάνει κακό στην όραση. Προτιμώ ένα κρατίδιο δύο εκ. Ελλήνων, αλλά Ελλήνων παρά το τραβεστί σημερινό κατασκεύασμα. Λίγοι αλλά πολίτες οπλίτες όπως αυτοί εκεί κάτω και δεν τους κουνάει κανείς.
Uragan.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ανώνυμος 6:08

Έτσι είναι αδερφέ. Δυστυχώς ακόμα και τώρα οι τουρκόσποροι ονειρεύονται ότι θα έρθει ο Σουλεϊμάν να τους σώσει...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Aνώνυμο Καζακο-τρολλάκι 2:15

Τον Μάιο γαμούσα την κόρη του χοντρού αλλά τα χαλάσαμε στην προίκα...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Uragan

Κι εγώ θα 'μουνα μάγκας ολομόναχος αν είχα πίσω μου τις ΗΠΑ και κάτι τρις σε κεφάλαιο.


Μην παραμυθιάζεσαι με τα ισραηλινά ψέματα για τον "ανίκητο" (sic) λαό. Η τελευταία ήττα του τακτικού ισραηλινού στρατού στον Λίβανο και η αναγκαστική υποχώρηση στην οποία τον ανάγκασε η Χεζμπολάχ είναι νωπή άλλωστε.


Οι Παλαιστίνιοι μαθητές μόνο με πέτρες τους έχουνε γαμήσει τους πάνοπλους Εβραίους σεκιουριτάδες. Αυτούς (τους πιτσιρικάδες) να θαυμάζεις.

Το Ισραήλ είναι ένα κράτος-φυλακή όπου οι δεσμοφύλακες είναι κι αυτοί έγκλειστοι απο έναν μεγαλύτερο φράχτη...

Είτε πεθάνουμε είτε γίνουμε Εβραίοι, ένα και το αυτό είναι για μένα.

Ανώνυμος είπε...

αντε τι θα γινει με το μερος Ζ? η αμεση δημοκρατια που υποστηριζεις ειναι σοβαρο επιχειρημα? (χωρις ξεκαθαρη ιεραρχια ουτε μπουρδελο δε λειτουργει) μηπως το ελληνικο εθνος να υποχωρησει ολικα στην αυστραλια μπας και μας αφησουν ησυχους και σε 50 χρονια να απολαυσουμε καρπους τεχνολογικης εξελιξης? αυτα τα χαρδαβελικα που εβαλες με τριγωνα στον ελλαδικο χωρο κλπ μηπως υπονομευουν την αξια των αρχαιων ελληνων(=οποιος κι αν ηταν εκει τα ιδια θα εκανε)? οι μασων γιατι χαλανε τοσα λεφτα σε υποσυνειδητα σατανιστικα μυνηματα? δεν θελω απαντησεις θελω μερος Ζ